واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: علي احمدي (3) : كشش جامعه براي پذيرش مدارس خصوصي محدود است// پرداخت پاداش مناطق محروم به تهيه ليست تجديد نظر موكول شد
تهران – خبرگزاري ايسكانيوز: وزير آموزش و پرورش گفت: برنامه چهارم توسعه، بودجه 87 و برنامه هاي دولت نهم، آموزش و پرورش را موظف كرده تا بخشي از مدارس را به بخش خصوصي واگذار كند كه عملا امكان تحقق اين امر وجود ندارد و جامعه كشش پذيرش مدارس خصوصي را ندارد.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار آموزش و پرورش باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" ، عليرضا علي احمدي در حاشيه دومين نشست خبري خود با اهالي رسانه كه در دفتر وزارتي وزارت آموزش و پرورش برگزار شد ، در پاسخ به سوال خبرنگاران با بيان اينكه سهم مدارس غير انتفاعي از تعداد مدارس كشورمان تنها 8 درصد است ، ابراز داشت: برنامه چهارم توسعه، بودجه 87 و برنامه هاي دولت نهم آموزش و پرورش را موظف كرده است كه بخشي از مدارس را به بخش خصوصي واگذار كند كه عملا امكان تحقق اين امر وجود ندارد و جامعه كشش پذيرش مدارس خصوصي را ندارد.
وي افزود: آموزش و پرورش كتاب درسي، تربيت معلم و نظارت و مديريت مدارس غير انتفاعي را در دست دارد و اين مدارس عملا از امكانات دولتي براي پيشبرد كارهاي خود استفاده مي كنند.
علي احمدي اضافه كرد: مشاركت در وزارت آموزش و پرورش با اصل 30 قانوني اساسي مغايرت ندارد ولي آنچه كه براي ما مهم است اين است كه كسي به دليل نداشتن سرمايه از خواندن درس محروم شود.
وزير آموزش و پرورش در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا اجراي صلح ساماندهي نيروي انساني در اكثر مناطق قابل اجرا است، ابراز داشت: در خصوص اين بخش نامه هفته گذشته از مديران استان ها دعوت كرديم تا بار ديگر به مرور بخش نامه بپردازيم و با توجه به اينكه يك كيمته برنامه ريزي داريم اين امكان را فراهم كرده ايم كه هر استان در هر جاي كه نياز به تجديد نظر در اين بخشنامه داشت به معاونت پشتيباني به ما اعلام كند.
وي افزود: در مدارس روستايي هدف ما اين است كه مدارس را در يك روستا تجميع كنيم و معلماني را كه در روستاها به صورت متراكم و به چند مقطع درس مي دهند در روستاي مركز به يك پايه درس بدهند تا بتوانيم كيفيت آموزشي را افزايش دهيم.
علي احمدي اضافه كرد: چالش هايي در اين راه همچون راه هاي صعب العبور بين مناطق روستايي، وجود مشكلات فرهنگي و قومي و عدم وجود يا تردد كم ميني بوس وجود دارد و برنامه ريزي كرده ايم و براي حل اين چالش ها نيز برنامه داريم.
* معلمان همچون سال قبل اضافه كاري دريافت مي كنند
وزير آموزش و پرورش گفت: به تمامي استان ها بخش نامه كرده ايم كه امسال در حد بودجه اي كه دارند اضافه كاري بدهند چرا كه باعث نگراني برخي از همكاران ما شده بود.
علي احمدي اذعان داشت: برخي معلمان با حذف سمت خود در مدارس به ستادها آمده اند و به جاي 24 كار 44 ساعت را در اداره انجام مي دهند و تقاضا دارند كه ما بالتفاوت آن ها را اضافه كاري بدهيم كه توضيح داديم اين دو كار با هم فرقي نمي كند و اصل طرح براي زمان شهيد رجايي است كه مي خواست اداره ها را پاكسازي كند.
* پرداخت پاداش مناطق محروم موكول به تهيه ليست تجديد نظر در مناطق محروم
وزير آموزش و پرورش در مورد نحوه پرداخت پاداش مناطق محروم گفت: آموزش و پرورش سه نوع پرداخت براي مناطق محروم داريم كه شامل مرخصي مناطق محروم، جذب نيرو و پاداش مناطق محروم است كه پاداش مناطق محروم به تهيه ليست تجديد نظر در مناطق مي شود.
وي افزود: معاونت برنامه ريزي و راهبردي رياست جمهوري مكلف بود ليست مناطق محروم را درست كند و به دولت ارائه دهد كه اين كار تا الان آماده شده و پاداش مناطق محروم به محض اينكه اين ليست داده نشود پرداخت مي شود.
* 120 هزار نيروي بازنشسته در سال 87 آموزش و پرورش را ترك مي كنند
علي احمدي در خصوص بازنشستگان اين وزارت خانه گفت: معادل شش هزار ميليارد تومان اعتبار براي بازنشستگي فرهنگيان تخصيص داده نشده كه از ميان فرهنگيان بازنشسته سال 87 ، 70 هزار نفر پيش از موعد و 50 هزار نفر به صورت عادي بازنشسته مي شوند./ 146/110
اخبار مرتبط
• كشش جامعه براي پذيرش مدارس خصوصي محدود است// پرداخت پاداش مناطق محروم به تهيه ليست تجديد نظر موكول شد
• ادامه كار آموزش و پرورش با اين روال با بلعيدن بيشتر منابع ملي مساوي است//از تغيير و تحول در آموزش و پرورش فرار نمي كنيم
• نشست خبري وزير آموزش و پرورش
يکشنبه 16 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 293]