واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نشست فدراسيونهاي پايه و پر مدال دنيامالي: وضع موجود در شان قايقراني ما نيست عليآبادي: زمينه استفاده از آب سدها براي قايقراني فراهم شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
نشست فدراسيونهاي پايه و پر مدال عصر روز سهشنبه در محل سازمان تربيت بدني برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نشست كه به رياست عليآبادي انجام شد، "احمد دنيامالي" رييس فدراسيون قايقراني به تشريح چشمانداز 20 سالهي اين فدراسيون پرداخت.
در ابتداي نشست رييس دبيرخانهي كميتهي پايه و پر مدال اهم كارهايي را كه از نشست قبلي به تصويب رسيده بود اينگونه تشريح كرد:
1- پرداخت مرحله اول اعتبارات به فدراسيونهاي پايه و پر مدال
2- تشكيل كميته استاني پس از سمينار مديران كل شنا با تغييرات جزيي
3- دريافت برنامهي اصلاح شدهي تيراندازي
4- تشكيل جلسهي كار گروههاي كارشناسي
سپس "دنيامالي" در راستاي برنامههاي چشمانداز بيست سالهي قايقراني گفت: ضمن ارتقاي قايقراني بايد بحث توسعه را در نظر داشته باشيم. به اين منظور 5 رشتهي جديد را وارد فعاليت كرديم. در تلاشيم برنامهي بلند مدت و واقعبينانهاي براي فدراسيون تنظيم كنيم. البته نگاه ما بلند پروازانه است. ولي در عمل كار خود را بزرگ نميپنداريم.
وي افزود: ظرف دو سال موفق به دو سهميه در رويينگ شديم. اين باور در ما ابقاء شده كه توان موفقيت را داريم. بنابراين بحث تدوين برنامه چشمانداز 20 ساله را در دست اقدام داريم.
عليآبادي در اين باره تصريح كرد: تفكر بايد بلندپروازانه باشد. در جهت توسعهي قايقراني بايد اهداف كاملا كارشناسي و هدف جامعه مشخص شود. اگر نقطهي اوج را مشخص كنيم تكليف روشن است.
دنيامالي ادامه داد: در بحث پژوهشي چندين كتاب را منتشر كرديم تا ورزشكاران را در زمينههاي مختلف و آشنايي با قوانين آموزش دهيم.
در حال حاضر يك پايگاه قهرماني در سطح كشور داريم. قول ميدهم ظرف يك ماه آينده راه تجهيزات و استعداديابي با تاسيس 18 پايگاه ديگر در 8 استان ديگر باز شود.
وي گفت: نتايجي كه در بازيهاي آسيايي گرفتيم قابل قبول نبود. ولي در مسابقات قهرماني آسيا توفيقاتي نصيب ما شد كه آن هم به دليل پايين بودن سطح كمي و كيفي تيمهاي حاضر در مسابقات بود.
دنيامالي با بيان اين كه علاوه بر مشكلات سخت افزاري مشكل فرهنگي نيز داريم، متذكر شد: مردم در استفاده از منابع آبي كم توجهي ميكند كه ناشي از عدم فرهنگ استفاده از منابع آبي است.
عليآبادي در اين باره يادآور شد: احساس ميكنم مردم اجازه ورود به برخي ورزشها را به خود نميدهند. مردم قايقراني را همچون تنيس گرانقيمت ميپندارند. اگر فضا را باز كنيم مردم به اين ورزش روي ميآورند. اگر كارشناسي كنيم ميبينيم ابزار تنيس گرانقيمت است. ولي در مورد قايقراني نه. با كار تبليغاتي در مدارس، دانشگاهها و استانها ميتوان مردم را به اين رشته سوق داد.
دنيامالي در ادامه مشاركت جامعه براي ارتقاي جايگاه قهرماني تا سومي آسيا و نهمي المپيك، ايجاد زير ساخت، پيستها، ايجاد باشگاه و پايگاه قهرماني، ورود بخش خصوصي ويا دولتي در حوزهي باشگاهها، كسب كرسي، توسعهي نيروي انساني را از اهداف استراتژيك چشمانداز بيست سالهي قايقراني خواند.
رييس سازمان تربيت بدني هم خطاب به دنيامالي گفت: نامهاي از طرف من خطاب به دولت بنويسيد تا با كسب مجوز توافق سازمان تربيتبدني و محيط زيست از آب پشت سدها براي توسعهي قايقراني استفاده شود.
در ادامهي اين نشست "وحيد مرادي" رييس فدراسيون شنا گفت: اگر رويكرد ما توسعهي كمي است به توسعهي كيفي نيز خواهيم رسيد. بايد مشخص شود كه هدف فدراسيون قايقراني در بحث ورود افراد به اين رشته چه ردهي سني است تا بتوانيم ذائقهي استعدادهاي آينده را تحريك كنيم.
عليآبادي نيز تصريح كرد: مردم ما قايقراني را دور از دسترس ميبينند و احساس ميكنند، امكان دستيابي و استفاده از ساير رشتهها بيشتر است. همهي فدراسيونها بايد اساس كار خود را در توسعه كمي بگذارند. به اين ترتيب از دل اين اقشار شاهد توسعهي كيفي نيز خواهيم بود.
دنيامالي در ادامه از مذاكره با تيمهاي استقلال، پرسپوليس و راهآهن براي حضور در ليگ باشگاه قايقراني خبر داد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]