واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير عامل شهركهاي صنعتي خوزستان: واحدهاي صنعتي خوزستان با مشكل برق مواجه هستند
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي استان خوزستان گفت: در تامين برق واحدهاي صنعتي در برخي شهركها با مشكل مواجه شده و نميتوانيم به تعهدات خود عمل كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، سعيد تابش ظهر امروز در يك نشست خبري اظهار داشت: اگرچه براساس قانون، دستگاههاي اجرايي موظفند بنابر اعلام دستگاه مربوطه آب، برق، گاز، تلفن و جاده دسترسي را تا شهركها و نواحي صنعتي تامين كنند، اما در حال حاضر برخي دستگاههاي اجرايي در اين زمينه همكاري نميكنند.
وي با بيان اينكه عدم همكاري در راستاي ساخت واحدهاي صنعتي در شهركها به ركود روند سرمايهگذاري منجر شده است، افزود: هماكنون عمده شهركهاي صنعتي استان از زيرساختهاي مناسبي برخوردار نيستند.
تابش تصريح كرد: تنها در صورت رفع كمبودها و عقب ماندگيها در يك دوره دو تا سه ساله ميتوان ادعا كرد كه به حداقل استانداردها رسيدهايم.
وي با عذرخواهي از صاحبان واحدهاي صنعتي به دليل عدم توانايي در تامين خدمات براي شهركهاي صنعتي خوزستان گفت: 27 شهرك صنعتي در استان تاسيس شده كه براي توسعه علاوه بر اعتبار، نيازمند زمان هستند.
مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي خوزستان برضرورت فعال شدن قراردادهاي منعقد شده تاكيد كرد و گفت: ابتداي سال گذشته 44 درصد قراردادها راكد بود كه با دادن اخطار به آنها و كمك براي رفع مشكلات، امسال اين ميزان به 22 درصد رسيده است.
تابش با تاكيد بر اينكه خريداران زمين در شهركهاي صنعتي بايد نسبت به فعال كردن واحدهاي صنعتي مورد نظر اقدام كنند، ادامه داد: در اين راستا طي سال گذشته 60 مورد قرارداد فسخ شده است.
وي با اشاره به مصوبات سفر رياست جمهوري اظهار داشت: در اين زمينه مطالعه و مكانيابي 9 شهرك انجام شده كه ساخت هشت شهرك به تصويب رسيده و يك شهرك ديگر در دستور كار قرار دارد.
تابش افزود: تاسيس 30 ناحيه صنعتي روستايي نيز از مصوبات سفر بوده كه در سال گذشته 10 ناحيه تاسيس شد و ساخت 20 ناحيه ديگر در دستور كار قرار دارد.
همچنين در اين نشست رئيس سازمان صنايع ومعادن استان خوزستان گفت: 2 هزار و 244 واحد فعال صنعتي در استان به بهرهبرداري رسيده كه سرمايهگذاري طرحهاي فعال 58 هزار و 780 ميليارد ريال است.
نورالله حسنزاده تصريح كرد: واحدهاي صنعتي فعال بهرهبرداري شده 84 هزار و 599 فرصت شغلي جديد در استان ايجاد كردهاند.
وي به صادرات محصولات صنعتي از خوزستان اشاره كرد و گفت: تاكنون 3 هزار و 700 ميليون دلار محصولات صنعتي از استان به خارج صادر شده كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد رشد نشان ميدهد.
حسنزاده تعداد معادن فعال استان را 154 معدن با سرمايهگذاري 57 ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: مهمترين مواد معدني استخراج شده در استان شامل مصالح ساختماني از جمله سنگ لاشه، گچ، آهك، دولوميت و شن و ماسه كوهي، نمك آبي و سنگي و مواد اوليه سيمان است.
وي بر سرمايهگذاري بخش خصوصي در استان تاكيد كرد و گفت: توسعه و تحول استان در گرو سرمايهگذاري بخش خصوصي است.
انتهاي پيام؛/م
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]