تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 8 فروردین 1402    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1721418992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف شیر و ماست سنتی عاملی برای انتقال تب مالت/ استفاده از این محصولات در هیات مورد تأیید وزارت بهداشت نیست


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مصرف شیر و ماست سنتی عاملی برای انتقال تب مالت/ استفاده از این محصولات در هیات مورد تأیید وزارت بهداشت نیست
رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های انسان و دام گفت: استفاده از محصولات لبنی سنتی به شکل فله‌ای در هیات‌ها می‌تواند ناقل بیماری تب مالت بوده و به هیچ عنوان وزارت بهداشت استفاده از این محصوصلات را در نذری ها تأیید نمی‌ کند.
آفتاب‌‌نیوز :  حسین عرفانی در خصوص مصرف اقلام غذایی در نذری‌های هیئات حسینی گفت: مصرف مواد غذایی معتبر در نذری‌های ایام ماه محرم از جمله نکات مهم در پخت غذا‌ها محسوب می‌َشود بنابراین باید اقلام مصرفی از جمله گوشت و کلیه موادی که از محصولات دامی تلقی می‌شود، از اماکن معتبر تهیه و مورد استفاده قرار گیرد.


وی افزود: علاوه بر تأکید بر تهیه گوشت دام‌های مورد تأیید سازمان دامپزشکی، باید بر اقلام دیگری، چون دوغ،ماست، کشک و شیر که در این شب‌ها بسیار مورد استفاده هیئات حسینی قرار می‌گیرد، نظارت شود. 




رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های انسان و دام خاطرنشان کرد: مصرف شیر و ماست از جمله محصولات دامی است که در این شب‌ها به‌صورت فله‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ بنابراین تأکید می‌کنیم تهیه ماست و شیر فله‌ای و محلی تحت هیچ شرایطی از جانب وزارت بهداشت مورد تأیید قرار نمی‌گیرد چرا که لبنیات سنتی به‌علت عدم نظارت در تهیه، فراوری و تبدیل آن به ماست، وجود ندارد قطعاً سلامت آن تأیید نمی‌شود.




وی در ادامه عنوان کرد: تمامی محصولات لبنی به‌صورت پاستوریزه و در بسته‌بندی‌های معتبر به استاندارد‌ها و نظارت‌های لازمه در بازار موجود است، اما به علت مقرون‌به‌صرفه بودن قیمت این محصولات، مشتریان بسیاری را در این شب‌های محرم به خود اختصاص می‌دهد.




عرفانی اذعان داشت: تب مالتا با علائمی، چون تب،  تعریق شبانه، درد استخوان‌ها و مفاصل،  مننژیت و ضایعات مغزی،  ایجاد آبسه در استخوان‌های ستون فقرات و بی اشتهایی همراه است و در مواقع حاد می‌توان منجر به مرگ شود.


 
رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های انسان و دام گفت: تب مالت، میکروبی است که از شیر و لبنیات دیگر به راحتی قابل انتقال به افراد است. این در حالی است که محصولات سنتی و محلی لبنی ناقل این بیماری بوده و در این شب‌ها به راحتی مصرف می‌شود. لازم به ذکر است تب مالت در محصولات تولیدشده سنتی قابل شناسایی نبوده و علائم آن در فرد بروز می‌کند بنابراین تأکید می‌کنیم از مصرف اینگونه مواد غذایی خودداری کرده و شهروندان باید نسبت به پاستوریزه بودن آن اطمینان لازم را حاصل کنند.
منبع: میزان




۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن