واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: با خادمان قرآني فعال در فضاي ديجيتال - حجتالاسلام مظلومي/ 4 فرزند حجتالاسلام «مظلومي»:«تسليم خداوند بودن» سرلوحه اصلي پدرم در زندگي است
گروه وبلاگ و IT: فرزند حجتالاسلام «مظلومي» با اشاره به اينكه تمام سعي پدرش در جهت رضاي خداوند است، گفت: بارزترين ويژگي كه در وجود پدرم وجود دارد و تمام امور زندگي او را در بر ميگيرد «تسليم خداوند بودن» است.
حجتالاسلام «مظلومي» از جمله فعالان قرآني است كه بهواسطه تلاش مستمر در توليد نرمافزارهاي قرآني از جمله «نورالجنان» و «جامعالاحاديث» بههمراه «رضا آسياباني» در سال 1380 توسط مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بهعنوان خادمالقرآن انتخاب شد.
مظلومي هماكنون در كارنامه كاري خود همكاري در توليد نرمافزارهاي «نورالحكمه»، «معجم موضوعي بحارالانوار»، «گنجينه روايات»، «نور الولايه» و «دانشنامه علوي» را دارد و هم اكنون مدير بخش حديث مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي و دبير كميته دين و جامعه اطلاعاتي كميسيون حوزوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي است.
«علي مظلومي»، فرزند حجتالاسلام سيد «جواد مظلومي» در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) در رابطه با نحوه برخورد اين خادمالقرآن در منزل و با خانواده خود، ميگويد: در وهله اول بايد گفت پدر من در تمام موارد «تسليم خداوند» است و تمام مواردي كه من در ادامه خواهم گفت به اين موضوع برميگردد.
وي در منزل فقط يك پدر است يعني يك پدر و يك راهنما و هر سمتي كه ايشان دارند بيرون از منزل است و زمانيكه وارد خانه ميشوند هميشه مانند يك دوست كه رابطه بسيار روان و راحتي دارند رفتار ميكنند.
البته اين رابطه دوستي به اختلاف سني كم من و پدرم(حدود 20 سال) نيز باز ميگردد، و رابطه من و پدرم به حدي است كه بيشتر دوستانم همواره ميگويند شما با هم برادر هستيد نه پدر و پسر.
البته ايشان راجع به اشتباهاتي كه ما داشتيم نيز تنبيههايي داشتند كه بيشتر آنها در سكوت خلاصه ميشد، در حقيقت صحبت نكردن ايشان براي ما بزرگترين تنبيه است و بزرگترين تنبيه ايشان در اخلاقمدارياشان همين بود.
دومين موضوعي كه ميتوان به آن اشاره كرد و منحصر به فرد است اين بود كه زماني مشكلي براي هر يك از ما پيش ميآيد همگي سعي ميكنيم ببينيم كه مقصر كيست تا بتوانيم مشكل را حل كنيم، اما پدر من در مواجه با مشكلات اول سعي ميكند راه حلي براي آنها پيدا كند بعد از آن به دنبال اين ميگردد كه مشكل را چه كسي بهوجود آوردهاست.
وي تمام مشكلات را با آرامش خاص خودشان حل ميكنند و آرامش يكي ديگر از خصيصههاي رفتاري ايشان است و من به جرآت ميتوانم بگويم در اين 21 سال عمر خودم تا كنون صداي بلند پدرم را نشنيدهام.
نكته ديگري نيز وجود دارد اين است كه رابطه ايشان با معمول افراد ولو اينكه همديگر را نپسندند معمولاً با متانت است و گاهي اوقات پيش آمده كه پدرم دوستان من را نميپسنديدند ولي با آنها دوست هستند و آنها راجع به نكتههايي با پدرم صحبت كردند و از ايشان راهنمايي خواستهاند.
ايشان هركاري را كه انجام ميدهند براي ديگران وظيفه خود ميدانند و تمام كارهايي كه طرف مقابل اعم از افراد خانواده و يا ديگر مردم انجام ميدهند را لطف آنها ميدانند.
اين موضوع جزء رفتارهايي بوده كه سعي كرده بيشتر به ما آموزش بدهد و ما نيز سعي كردهايم اين رفتار را ياد بگيريم و چنين رفتاري تقريباً در خانواده ما متداول است.
من در وبلاگ خودم چند پست درباره ايشان نوشتهام زيرا تنها براي من تنها پدر نيست و من به عنوان يك الگو و رهبر به ايشان نگاه ميكنم. عنوان يكي از متنهايي كه من درباره پدرم نوشتهام اين است كه «يه وقتهايي لازمه آدم فرش بشوره»، و گاهي اوقات كه در خانه ميخواهيم فرش بشوريم، پدرم تأكيد دارند كه خودشان فرش را بشويند و ميگويند اين كارها بنيان خانواده را محكم ميكند.
و معتقدند و از ما نيز ميخواهند كه در نمازها و دعاهايمان بخواهيم كه روابط خانوادگيامان با هم بهتر بشود و زماني از من پرسيد: «علي تا حالا شده از خدا بخواهي كه رابطهات با من يا خواهرت بهتر بشود». پدرم در برخورد با مردم هم دقيقاً چنين رفتاري را دارند.
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]