واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: سردار رويانيان در گفتگو با ايسكانيوز: وضعيت رانندگي در بين مردم 30 درصد ارتقاء يافته است
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز:فرمانده پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با تاكيد بر اينكه تنها 5 درصد از رانندگان امنيت جاده ها را به خطر انداخته اند گفت:امسال 30 درصد وضعيت رانندگي در بين مردم ارتقاء يافته است.
سردار محمد رويانيان رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، با اعلام اين مطلب افزود: نحوه رانندگي در بروز سوانح رانندگي بسيار موثر است به همين دليل رانندگان وظيفه دارند با افزايش آگاهي عمومي و توجه دقيق به قوانين رانندگي در رعايت اصول ايمني از تخلف ها و ضايعات رانندگي بكاهند.
وي خاطرنشان كرد: بي اعتنايي و بي توجهي به اين نكات فاصله بين مرگ و زندگي را كوتاه كرده و خسارت هاي جبران ناپذيري بر اجتماع تحميل مي شود.
رييس پليس راهور با بيان اينكه سرگرداني در جاده ها، بروز تصادفات خونين، تركيدن لاستيك خودرو، بريدن ترمز و فرمان و ده ها حادثه ديگر از مسايلي است كه همه ساله به علت بي توجهي به مسايل ايمني و سهل انگاري در رسيدگي به وضع خودرو گريبان گير بسياري از افراد مي شود گفت: اين در حالي است كه با كمي دقت و برنامه ريزي مي توان از بروز چنين حوادثي جلوگيري كرد.
سردار رويانيان با تاكيد بر اينكه قبل از رانندگي حتما خودروي خود را مورد بازبيني قرار دهيد تصريح كرد: يك راننده حرفه ايي راننده ايي است كه قبل از حركت تمام جوانب را در نظر گرفت و جهت احتياط يك قوطي روغن ترمز يك گالن روغن موتور، يك گالن آب براي رادياتور، زاپاس مطمئن، آچارهاي لازم، تسمه، دو تخته پتو، مقداري مواد غذايي فاسد نشدني، كپسول آتش نشاني، چراغ الكترونيكي، زنجير چرخ جعبه كمك هاي اوليه را به همراه داشته باشد.
وي ياد آور شد: راننده حرفه ايي به آن راننده ايي نمي گويند كه با افزايش سرعت در جاده ها جان خود و ديگران را به خطر بيندازد در واقع يك راننده ماهر راننده اي است كه با توجه به موقعيت كه در آن اقدام به رانندگي مي كند، رانندگي كند به عنوان مثال در مناطق شهري و مسكوني با 50 كيلومتر در ساعت و در راه هاي خارج از شهر و مناطق غير مسكوني روزها 95 و شب ها 80 كيلومتر و در كوچه ها و ميادين و پيچ ها 20 كيلومتر در ساعت است و راننده در همه اوقات بايد با سرعت مطمئنه حركت كند تا در صورت اتفاق ناگواري از آن جلوگيري كند.
سردار رويانيان با بيان اينكه خودرو نيز مانند انسان نياز به مراقبت و نگهداري دارد گفت: هر خودرو حداقل ماهي يكبار يا كمتر به بازبيني كامل توسط مكانيك نياز دارد.
*50 درصد تصادفات در شب اتفاق مي افتد
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اعلام اينكه 50 درصد تصادفات در شب افتاق مي افتد خاطرنشان كرد: تجاوز از سرعت مطمئنه و نبودن نور كافي و خستگي ناشي از رانندگي مهمترين عامل تصادفات در ساعات شب محسوب مي شود.
سردار رويانيان با اشاره به اينكه نور كافي در جاده، نسبت به تصادفات را تا 33 درصد كاهش مي دهد افزود: سرعت رانندگي در شب بايد 30 درصد كمتر از سرعت رانندگي در روز باشد.
وي در ادامه با بيان اينكه وضعيت رانندگي بين مردم 30 درصد ارتقاء يافته است گفت: افزايش آگاهي و اطلاع رساني و افزايش بهبود وضعيت عملكرد پليس راهنمايي و رانندگي مهمترين دلايل اين امر به شمار مي رود.
سردار رويانيان فرهنگ سازي ترافيك از سنين پايين خبرداد و خاطرنشان كرد: وجود هشت ميليون هميار پليس نقش به سزايي را در تحقق فرهنگسازي ترافيك و قانون مدار كردن مردم داشته است.
وي با ابراز اميدواري از روند فرهنگ سازي امور ترافيك گفت: هر چه قدر سنين آموزش مسايل ترافيك پايين تر قطع به يقين در نهادينه كردن فرهنگ ترافيك موفق تر خواهيم بود./187/125
دوشنبه 27 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 372]