واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /توديع و معارفه معاونان برقعي/ معاون برنامهريزي رييسجمهور خبر داد: جلوگيري از ورود ٢ هزار ميليارد تومان نقدينگي با تغييرات در سازمان برنامه
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اقتصاد
تغييرات در معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهوري آثار مثبت اقتصادي قابل توجهي داشته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) امير منصور برقعي ـ معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رييسجمهور ـ در مراسم توديع و معارفه معاونان اين معاونت با اشاره به اقدامهاي انجام شده در يك سال و نيم گذشته گفت: بيشترين تغييرات در ابعاد ساختاري و محتوي در اين مدت در معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رييس جمهوري انجام گرفت به نحوي كه تغييرات در محتوا و چارچوب بودجه سالانه كشور و نيز اداره كشور بدون متمم بودجه از جمله مواردي بوده است كه آثار اقتصادي شايان توجهي در بر داشته است.
برقعي بر تعامل فعال اين معاونت با وزارتخانهها و سازمانها تاكيد كرد و افزود: به دليل همين تعامل شايسته، موضوع اصلاحيهها به نتيجه رسيد و به منظور تامين حقوق و مزاياي كاركنان مبلغ 1080 ميليارد تومان در ساير اعتبارات هزينهاي صرفهجويي شد و 1030 ميليارد تومان اعتبار نيز در ارتباط با ساير موضوعات و همچنين طرحها و پروژههايي كه در پايان سال ضرورت تخصيص اعتبار نداشتند، در خزانه باقي مانده است كه با اتخاذ اين تدابير و سياستهاي بودجهاي لازم توانستيم حدود 2100 ميليارد تومان از افزايش نقدينگي در بازار جلوگيري كنيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با تصريح بر تفكيك امور تصدي و حاكميتي وزارتخانهها و دستگاههاي دولتي گفت: حاكميت و امور حاكميتي منحصر به رييس جمهوري نيست و هيات وزيران غير از حوزه وظايف و ماموريتهاي خود در همه ابعاد مسئوليت دارند.
وي تصريح كرد: تصميمگيريهاي اتخاذ شده در هيات وزيران حاصل نظر و راي همه وزيران است. همچنين تعداد موضوعهاي كه در ظاهر به حيطه وظايف يك وزير مربوط نيست و راي ميدهد، بيشتر از آرايي است كه به خود آن دستگاه ارتباط پيدا ميكند. بنابراين از ستاد وزارتخانه ميتوان اين توقع به حق را داشت كه در عين توجه به بخش خود، نسبت به ايفاي سهم ملي اهتمام لازم داشته باشد.
معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور در ادامه به تشريح انتظارات خود از موسسه عالي آموزش و پژوهش مديريت و برنامهريزي پرداخت و گفت: از موسسه توقع آموزش نداريم چون اين وظيفه به عهده دانشگاه است. اين موسسه بايد به پژوهشهاي كاربردي بپردازد، به گونهاي كه با وارد شدن در عرصه برنامهريزي به سمتي گام بردارد كه اثر مستقيم آن در روند برنامهريزي كشور قابل مشاهده باشد.
وي تاكيد كرد: موسسه عالي آموزش و پژوهش مديريت و برنامهريزي نبايد نقش دانشگاه را ايفا كند بلكه رسالت آن بايد به سمتي باشد كه ارتباط ارگانيك خود را با نظام برنامهريزي كشور حفظ كند.
برقعي در ادامه با اشاره به تغيير تشكيلات اين معاونت گفت: تمام تلاش خود را به كار ميگيريم كه در جابهجايي نيروها و همطرازي لايههاي مختلف نيروي انساني، به گونهاي عمل كنيم كه جابهجاييها رويه متعارف خود داشته باشد و نيروها در جايگاه شايسته خود قرار گيرند.
در ادامه اين مراسم آقايان حسيني، شعباني، محصولي، عسگري و صادقي مقدم معاونان سابق و مشاوران معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي اين معاونت گزارشهايي جداگانه از عملكرد حوزه وظايف خود ارائه كردند.
انتهاي پيام
دوشنبه 27 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]