واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نيازي: 2500 گزارش در سال گذشته توسط سازمان بازرسي تهيه شد
خبرگزاري فارس: نيازي گفت: 2500 گزارش از مسايل مختلف كشور طي سال گذشته در سازمان بازرسي كل كشور تهيه شد.
به گزارش خبرگزاي فارس به نقل از روابط عمومي سازمان بازرسي، محمد نيازي رئيس سازمان بازرسي كل كشور، نداشتن ابزار لازم براي اعمال نظارت را يكي از موانع پيشروي اين سازمان عنوان كرد و گفت: هر چند سازمان بازرسي كل كشور با تمام ظرفيت كارش را انجام ميدهد اما گستردگي مأموريت اين سازمان، با امكانات و منابع محدودش تناسبي ندارد.
نيازي با بيان اينكه بيش از 100 دستگاه عمده در كشور وجود دارد، افزود: سازمان بازرسي كل كشور با 1400 نفر نيرو و بودجه مختصر وظيفه دارد از بالاترين دستگاه اجرايي كشور تا يك خانه بهداشت در دورترين نقطه كشور را نظارت كند و اين موضوع ميطلبد كه سازمان بازرسي كل كشور به لحاظ بودجه و نيروي انساني متخصص، تقويت شود.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور، رويكرد اصلاحي اين سازمان را در بازرسيها و تهيه گزارشها يادآور شد و اظهار داشت: برخي به اشتباه تصور ميكنند كه سازمان بازرسي صرفاً به دنبال پيدا كردن جرم يا تخلف است.
وي افزود: كشف جرم يا تخلف يكي از وظايف سازمان بازرسي است اما آنچه كه در گزارشهاي اين سازمان بيشتر توجه ميشود اصلاح ساختار، قوانين، مقررات، رويهها و تشكيلات است.
نيازي در ادامه گفت: در سال گذشته، قريب به 2500 گزارش از مسايل مختلف كشور در سازمان بازرسي كل كشور تهيه شد كه بيش از 80 درصد پيشنهادهاي مطرح شده در آن را پيشنهادهاي اصلاحي تشكيل مي داد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود، به اجراي سياستهاي اصل 44 قانون اساسي به عنوان متحول كننده اقتصاد كشور اشاره كرد و گفت: بسياري از برنامههاي سال جاري سازمان بازرسي كل كشور براي كمك به اجراي سياستهاي اصل 44 قانون اساسي متمركز شده است. رئيس سازمان بازرسي كل كشور، حمايت از سرمايهگذاري را يكي از بخشهاي اصل 44 معرفي كرد و افزود: با راهاندازي دفتر حمايت از سرمايهگذاري در سازمان بازرسي كل كشور، قسمتي از ظرفيت و امكانات اين سازمان با هدف تشويق و رفع موانع سرمايهگذاري در سيستم اداري كشور به اين سمت سوق داده شد.
نيازي گفت: در بررسيها به اين نتيجه رسيديم كه بخشي از ساختار موجود اداري كشور با اجراي سياستهاي اصل 44 و حمايت از سرمايهگذاري همخواني و سازگاري ندارد.
وي سيستم بانكي را مثال زد و گفت: اين سيستم، روان و متناسب با سرمايهگذاري داخلي و خارجي در كشور نيست و سرمايهگذار دنبال اين است كه كارش را روان و سريع انجام دهد تا سود حاصل از سرمايهگذاري مشروعش را ببرد.
نيازي، ضرورت تقويت امنيت سرمايهگذاري را يادآور شد و تصريح كرد: سازمان بازرسي كل كشور آسيبها و موانع امنيت سرمايهگذاري را در حوزههاي تقنين، اجرا و قضا استخراج و براي مسؤولان ارسال كرد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در قسمت ديگري از سخنان خود، كار عمده اين سازمان را پرداختن به مسايل كلان كشور برشمرد و اظهار داشت: سازمان بازرسي كل كشور به دنبال اين است مسايلي را در جامعه پيگيري و حل نمايد كه مشكل عموم مردم است.
وي با بيان اينكه سازمان بازرسي، شكايات افراد را در صورتي كه با سوء جريان اداري و اجراي صحيح قوانين مرتبط باشد، رسيدگي ميكند، گفت: شكايات و يا دعواي حقوقي و مدني يك شهروند با يك اداره در صلاحيت سازمان بازرسي نيست و اگر هرگونه شكايتي نسبت به تصميمگيريهاي دولتي وجود دارد بايد به ديوان عدالت اداري مراجعه شود.
محمد نيازي، ضرورت تشريح قلمرو صلاحيت سازمان بازرسي كل كشور را خواستار شد و گفت: در اين زمينه پايگاه اطلاعرساني سازمان بازرسي كل كشور و مركز ارتباطات مردمي سازمان به صورت شبانهروزي اين كار را انجام ميدهند.
وي توجه به نقاط مثبت عملكرد دستگاهها را از ديگر سياستهاي سازمان بازرسي عنوان كرد و گفت: كار سازمان بازرسي كل كشور فقط استخراج اشكالات، ايرادات يا نقاط منفي نيست بلكه سازمان بازرسي كل كشور به اقدامات و عملكرد مثبت دستگاهها توجه دارد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور افزود: پيشنهاد تشويقي كه سازمان بازرسي كل كشور در برخي از گزارشهايش ميدهد در راستاي سياست توجه به نقاط مثبت عملكرد دستگاههاست.
نيازي در پايان سخنان خود از اقدام دولت و مجلس در همكاري و تعامل سازنده با سازمان بازرسي كل كشور تشكر كرد.
انتهاي پيام/
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]