تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836194315




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفت و گويجراحي كردن و اصلاح فرآيندها ؛ مهندسي مجدد صنعت بيمه


واضح آرشیو وب فارسی:موج: گفت و گويجراحي كردن و اصلاح فرآيندها ؛ مهندسي مجدد صنعت بيمه
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد صنعت و بازرگاني .


- فرزانه رحيم زاده

با توجه به مطرح شدن خصوصي سازي صنعت بيمه بعد از بانكها و تشكيل كارگروه مربوطه در وزارت امور اقتصادي و دارايي با مديريت معاون بانك و بيمه وزارت اقتصاد و جمعي از مديران شركتهاي دولتي و خصوصي چالشها ، راهكارها و چگونگي اجراي صحيح اصل 44 در حال بررسي است .
از موارد مطروحه شفاف سازي گزارشهاي مالي شركتهاي بيمه اي ، تعديل نرخهاي حق بيمه،استقلال در عملكرد نمايندگيهاي شركتها و اصلاح در عملكرد نظارتي و حمايتي بيمه مركزي و غيره است كه هر هفته مورد بررسي قرار مي گيرد .
در همين راستا خبرنگار موج با دكتر يوسف نصيري يك كارشناس بيمه اي گفت و گويي ترتيب داده است كه در ذيل مي خوانيد .

موج- اگر معتقد باشيم كه فرآيندها و روش هاي كاري در حوزه صنعت بيمه نياز به مهندسي مجدد دارد اين امردر سطوح مختلف مطرح مي شود درسطح شركت هاي بيمه بحث تكنيك ها و در سطح صنعت بيمه بحث سياست ها رويه هاي كلي استراتژي ها و احياناً قوانين و مقررات مطرح مي شود. بنابراين بايد جهت بحث را درست تعريف كنيم. چارچوب اوليه اي را مشخص نمائيم و از بالا به پايين حركت كنيم.

ج - در اين روش گذشته مطرح نيست بلكه آينده را مبنا قرار مي دهند. برمبناي آينده شروع به جراحي كردن و اصلاح فرآيندهامي كنند . در حال حاضر شاهد هستيم كه تندروي هاي دهه 1990 فرو نشسته است.
بنابراين سازمان ها هر كدام با توجه به دور نما وچشم اندازي كه دارند يكي از روشها را انتخاب مي كنند . در انتخاب روش هم عوامل مختلفي از جمله فرهنگ خود سازمان مطرح است.
تصميم گيري چندان راحت نيست. اما مشخصه هايي وجوددارد كه سازمان هامي توانند تصميم بگيرند كداميك به نفعشان خواهد بود. هميشه تغييرات شديد در سازمان ها با مشكلاتي روبرو است و معمولاً با مقاومت هاي شديدي مواجه است.
وقتي بخواهيد تغييراتي در مجموعه انجام دهيد اين وضع تشديد مي شود.در اينجا نياز به قدرت مديريت و رهبري است كه بتواند فرايند را هدايت كند و اصلاحات را پيش ببرد.

موج - با توجه به فاصله اي كه بين اقتضائات و نيازهاي محيطي و فرآيندهاي صنعت بيمه وجود دارد پرداختن به مهندسي مجدد را كه هنوز هم مي توان آن را با روش هاي ملايم تر انجام داد، تا چه حد ضروري مي دانيد؟
ج:من معتقدم شركت هاي قديمي بايد خيلي جدي به تغييراتي كه در آنها رخ خواهد داد فكر كنند تغيير هم فقط تغيير ساختاري نيست يعني بحث مهندسي مجدد فقط تغيير ساختاري نيست . يعني بحث مهندسي مجدد فقط شامل تغيير فرآيندها و ساختار نمي شود بلكه تغيير ساختار يكي از اجزايش است.
مجموعه شرايطي بيش از تغيير ساختار در سازمان ها حاكم مي شود اين تغيير در نهايت متضمن رفتن به طرف ارزش قايل شدن براي مشتريان و اصلاح نظام ارزش هاي داخلي سازمان خواهد بود.
به طور خلاصه معتقدم شركت هاي قديمي بايد حتماً تغييرات واصلاحات را در پيش بگيرند و شركت هاي جديد هم نمي توانند و نبايد از قديمي ها الگو برداري كنند. مهندسي مجدد يكي از كارهايي است كه مي توان انجام داد. مشروط بر اينكه عوامل بيروني آن كاملا ديده مي شود.

موج- با توجه به تجربيات شما در حوزه مديريتي و كارشناسي به نظر شما تا چه حد مهندسي مجدد ضروري است و چه روش هايي براي اجراي آن پيشنهاد مي كنيد؟
ج - حدود 70 سال از فعاليت صنعت بيمه در كشورمان مي گذرد كارهاي ارزنده اي انجام شده و پيشكسوتان و كساني كه قبل از ما بوده اند خدماتي ارايه كرده اند كه واقعاً مورد تاييد است.
اما طرح موضوع مهندسي مجدد بيشتر به خاطر اين است كه چگونه مي توانيم به وضعيت مطلوب برسيم.
يعني با توجه به پيچيدگي هاي فعاليت هاي اقتصادي وامروزه و تنوع نيازهاي مشتري ها، چگونه مي توانيم از وضعيت موجود به موقعيت مطلوب برسيم.
يعني تحول صنعت بيمه نياز به چه اقدامات اساسي و شجاعانه اي دارد؟ (مهندسي مجدد صنعت بيمه بايد بررسي شود كه آيا وجود شركت بيمه دولتي لازم است يا خير؟ اگر لازم است چه تعداد؟ و با چه مقرراتي ؟و اينكه ايا اين موضوع در رشته هاي مختلف بيمه اي تاثير يكنواخت و يكسان دارد يا خير؟
مي بايست بررسي شود كه اگر لازم است بيمه دولتي براي مثال در بيمه شخص ثالث و اتومبيل فعاليت كند آيا به همان نسبت نيز در رشته ديگري مانند بيمه عمر بايد فعاليت كند يا خير؟ آيا دولتي بودن يا خصوصي بودن در مورد همه رشته هاي بيمه اي تاثير يكسان دارد؟
به نظر بنده اين كار بايد به موقع انجام شود چون اگر زمان را از دست بدهيم ضرر آن دركل متوجه صنعت بيمه مي شود. صنعت بيمه اي كه مي دانيم امروزه با وضعيت مطلوب فاصله زيادي دارد.
ضمن اينكه تاكيد مي كنم در گذشته كارهاي مفيد و خوبي انجام شده است. اما صنعت بيمه امروزه از لحاظ نيازهاي مشتري ها، ارايه طرح هاي بيمه اي و مسايل مختلف ديگر با وضعيت مطلوب كشورهاي پيشرفته خيلي فاصله دارد.

موج - با اين تفاسير و فاصله اي كه عنوان شد چه كوشش هايي بايد صورت گيرد و نقش مهندسي مجدد چيست؟
ج - در اين فرآيند بايد كوشش شود انواع جديد بيمه كه در كشورهاي توسعه يافته متداول است شناسايي شود.
ديگراينكه نياز دست اندركاران فعاليت هاي اقتصادي به بيمه نامه هاي جديد مورد توجه قرار گيرد. آموزش نيروي انساني شركت هاي بيمه و ايجاد سازماني كه بتواند خدمات جديد بيمه اي را به نيازمندان و‌آنها معرفي كند و همچنين نسبت به ارايه اين خدمات همت گمارد بخش هاي بعدي اين فرآيند را تشكيل مي دهد.
اگر ما با اين مقاومت ها به روش صحيح برخورد نكنيم فاصله ها روز به روز بيشتر مي شود. در حال حاضر صنعت بيمه ما از لحاظ سازماني و ساير فرايندها وضعيت مطلوب ندارد اما اگر به موقع به اينها پرداخته شود مي تواند منافع بهتري داشته باشد.
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 488]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن