امروز : چهارشنبه ، ۲۶ مرداد ۱۴۰۱    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):چه چيز مانع مى شود كه هر گاه بر يكى از شما غم و اندوه دنيايى رسيد، وضو بگيرد و به...

Ш·Ш±Ш§Ш­ЫЊ ШіШ§ЫЊШЄ

اتاق فرار

فروشگاه مبلینت عرضه کننده ی تخصصی انواع مبل تخت خواب شو

امکانات ویژه نرم افزار حسابداری فینتو

همه چیز در مورد سیم افشان!

فروشگاه مبلینت عرضه کننده ی تخصصی انواع مبل تخت خواب شو

راهنمای کامل خرید اسپری wd40 اصل و اورجینال

بهترین مرکز مشاوره شمال تهران را چگونه انتخاب کنیم

کابینت نئوکلاسیک و مزایا و معایب آن

معرفی خدمات سخاوت بار بهترین باربری در تهران

TRC20 چیست؟ (تفاوت شبکه trx و trc20)

خرید کفش ورزشی مناسب برای شما

معرفی هتل‌های پاریس در تور فرانسه

جاهای دیدنی اروپا که حتما باید ببیند

تاثیر صخامت کفپوش اپوکسی در برابر ضربه و موارد شیمیایی

آیا تعمیر موتور ساید نیاز به تخصص دارد؟

نمونه سوالات آیین نامه رانندگی سال 1401 + هزنیه گواهینامه رانندگی !

مهاجرت به ترکیه و ثبت شرکت در ترکیه

معرفی شرکت پارس لیان با محوریت شعبه تهران و فرآورده های نفتی

راهنمای شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود در سال 1401

خرید ستاره یا نامگذاری ستاره؟

خرید ستاره ها و حقایقی که پوشیده ماند!

خرید
پس از ماجرای خرید ستاره توسط بلاگر معروف، شایعات زیادی پیرامون خرید و فروش ستاره مطرح شده که انگشت اتهام را به سمت سایت های نامگذاری ستاره می گیرد و آن ها را به فریب یا کلاهبرداری متهم می کند، اما روایت واقعی ماجرای خرید ستاره چیز دیگری است و شایعات بی اساس باعث شده واقعیت آنگونه که باید دیده نشود.

پیرو جنجال های اخیر پیرامون خرید و فروش ستاره ها، تصمیم گرفتیم که در این مقاله به تشریح حقایقی بپردازیم که در هیاهوی رسانه های مختلف گم شد و نتوانست بازتاب حقایق و واقعیت های موجود باشد، پس اگر شما هم از حس بدبینی نسبت به قضیه خرید ستاره ها برخوردار هستید، پیشنهاد می کنیم که مقاله ی ما را تا انتها بخوانید زیرا قرار است واقعیت هایی را بدانید که هیچ رسانه ای علنا به آن ها اشاره نکرده است.

خرید ستاره نه، نامگذاری ستاره آری!

اصلا از ابتدا چیزی به اسم خرید ستاره مطرح نبود و تمام این جنجال های بلاگری سر مساله ای بود که ماهیت واقعی نداشت، هیچ کس نمی تواند ستاره ای را بخرد یا بفروشد، ستاره ها متعلق به کسی نیست که بشود برای آن ها سند زد و آن ها را فروخت، هیچ کس از ابتدا ادعایی نکرد که در حال فروش ستاره های آسمان هست، دست بردارید چه کسی این ادعاها را می تواند باور کند؟ چیزی که واقعیت داشت این بود که قرار بود ستاره ها را نامگذاری کنیم نه اینکه بخریم، گواهی که صادر می شود بدین معناست که ستاره ای را در موقعیتی خاص به نام محبوب خود و کسی که دوست دارید نشان کرده اید، نه به این معنا که برای ستاره های آسمان سند زده ایم!

نامگذاری ستاره پدیده ای عجیب و غیر عادی نیست!

تا به حال از خود پرسیده اید ارز مجازی دارای چه پشتوانه ای هست که شما با آن خرید انجام می دهید؟ پول کاغذی دارای پشتوانه ی طلا و ذخایر ارزی است ولی شما صرفا فقط برای چند کد خاص پول پرداخت می کنید که دارای هیچ پشتوانه ای نیست و در معرض هک و از بین رفتن است، این روزها خرید و فروش ارز مجازی کاملا عادی است اما چطور امکان دارد نامگذاری ستاره که به اسم اشتباه خرید و فروش ستاره بد نام شده است، چیز عجیبی باشد، اگر دقت کرده باشید این روزها ما درگیر امور انتزاعی و عجیب و غریبی هستیم که اگر کسی آن را زیر سوال ببرد پاسخی برای آن نداریم، پس نامگذاری ستاره هم نمی تواند چیز غیر عادی یا حتی مردم فریب باشد.

نامگذاری ستاره در سطح جهان!

این روزها نامگذاری ستاره ها نه تنها در کشور ما رواج پیدا کرده، بلکه مدت هاست تبدیل به هدیه ای خاص و دوست داشتنی در کشورهای دیگر جهان شده است، نمایندگی نامگذاری ستاره در ایران تحت عنوان مای ستاره نمایندگی رسمی نام گذاری ستاره ها از کمپانی هلندی OSR است و یک گواهی رسمی بابت نامگذاری ستاره در آرشیو شخصی برای شما ایجاد می کند، پس همانطور که مشاهده می کنید نامگذاری ستاره که به اشتباه خرید ستاره خوانده می شود در سطح جهان هم پدیده ی معروف و محبوبی است، اگر واقعا حرف کلاهبرداری و مردم فریبی درکار بود که هیچ شعبه ای در جهان برای نامگذاری ستاره ثبت رسمی نمی شد و نمی توانست به فعالیت خودش ادامه دهد، نمایندگی داخلی نام گذاری ستاره، یعنی وبسایت مای ستاره هم دارای مجوز های رسمی برای کسب و کار خود هست و کاملا مورد اعتماد متقابل مشتریان قرار دارد.

پکیچ هدیه نامگذاری ستاره، هدیه ای ارزنده برای محبوب شما!

اما گواهی نامگذاری ستاره ها در کنار پکیج نامگذاری ستاره به شما عرضه می شود، یعنی در کنار یک تخته شاسی دارای طرح های رنگارنگ کیهانی می توانید یک گواهی رسمی از OSR دریافت کنید که ستاره مورد نظر را در موقعیت خاصی نشان کرده اید، اینگونه است که حتی می توانید نشان خاطره ی  محبوب را نیز در پهنه ی وسیع آسمان ببینید، بنابراین با صرف یک مبلغ دلاری ناچیز می توانید، پکیج هدیه ما را خریداری نمایید و در موقعیتی مناسب آن را به کسی که دوست دارید هدیه دهید.

راستی پکیج هدیه نامگذاری ستاره ما خدمات پس از فروش دارد!

البته موقعیت ستاره ها هم در آسمان تغییر می کند و احتمالا ممکن است ستاره ای را که در روزی مشخص به نام فردی نشان می کنید، چند ماه دیگر در محل دیگری قرار داشته باشد، احتمالا با خود می گویید اگر ستاره گم شود خرید این هدیه چه ارزشی می تواند داشته باشد اما نگران نباشید با استفاده خدمات پشتیبانی مای ستاره و استفاده از اپلیکیشن های مخصوص ردیابی ستاره های آسمان هیچگاه مناسبت های شیرین زندگی و افراد عزیز خود را در آسمان گم نمی کنید، راستی داخل وبلاگ سایت هم مطالب زیادی را درباره ی این پکیج نوشتیم که می توانید همین الان با ورود به سایت از تمامی این مزایا آگاه شوید.

نامگذاری ستاره یک هدیه خاص!

توجه داشته باشید که این یک هدیه خاص است و ارزش معنوی بالایی دارد، نشانگر علاقه ی شما به محبوب و روزهای خوشی هست که با یکدیگر سپری کرده اید، اگر دیگران درباره ی آن قضاوت می کنند، خرید این هدایا را قبول ندارند و مدام طعنه می زنند ، اصلا اهمیتی ندارد، مهم ترین چیز احوال و احساس شماست، شما با خرید این هدیه فقط خریدار یک حال خوب و یک یادگاری زیبا هستید، چیزی که هیچوقت فراموش نمی شود و تا سال های سال باقی خواهد ماند، بنابراین نظر دیگران در این مورد اهمیتی ندارد کافی است که به احساس خود بها دهید، زیرا هیچ چیز بهتر از احساس خوب شما نیست، جزئیات پکیج نامگذاری ستاره را می توانید از وبسایت مای ستاره مطالعه کنید.

مای ستاره نماینده رسمی نامگذاری ستاره در ایران!

متاسفانه در طی این چند ماه خیلی از وبسایت ها با سو استفاده از موضوع نامگذاری ستاره ها و با اسامی اشتباهی مثل خرید و فروش ستاره، در این زمینه فعالیت داشتند که موجبات یک بدبینی عمومی را نسبت به این پدیده فراهم کرده اند و از طرفی صلاحیت لازم را برای صدور گواهی های ثبت ستاره نداشته اند، در نتیجه مای ستاره دست به کار شده است تا به شما یک گواهی اصل رسمی همراه با هدایای ارزنده ی دیگری ارائه دهد تا بتوانید آنگونه که شایسته است از کسانی که دوست دارید قدردانی کنید بنابراین حتما توجه داشته باشید پیش از نامگذاری ستاره از اصالت مرکز خریدی که به آن مراجعه می کنید و از اصالت گواهی که برای شما صادر می شود اطمینان حاصل کنید تا ناغافل به دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوید و بتوانید، بهترین ها را به عزیزترین افراد خود هدیه دهید بنابراین مای ستاره را فراموش نکنید.

گوناگون