امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

سرعت و دقت در حوزه چاپ دیجیتال

با شبداپرینت، با افق‌های روشن نشر آشنا شوید

با
 صنعت چاپ، به عنوان یکی از همراهان دیرین زندگی بشر، فراز و فرودهایی طی کرده است که دانستن در مورد آنها به شدت جذاب است. صنعت چاپ در جهان که انواعی مختلف از جمله چاپ سنگی، سربی، فلزی، ژلاتینی، افست و ... را تجربه کرده است، امروزه به مرزی همخوان با زندگی انسان مدرن مانند چاپ دیجیتال رسیده است

چاپ دیجیتال را می‌توان تازه‌ترین دستاورد در علوم نشر معرفی کرد. دستاوردی که این امکان را ایجاد کرده است تا دست‌اندرکاران نشر بتوانند با بهره‌گیری از کمترین هزینه، بالاترین کاربری را کسب کنند.

چاپ دیجیتال چیست؟

اگر بنا باشد مزیت‌های چاپ دیجیتال را به اختصار شرح دهیم، باید به فاکتورهایی مانند کیفیت بالا، سرعت زیاد، حذف مواد دورریز و زائد، حذف نیروی انسانی و درخواست تیراژ اندک و دلخواه اشاره کرد. چاپ دیجیتال در بدو امر در زمینه تهیه مواردی چون کارت ویزیت، بروشور، پوسترهای مختلف تبلیغاتی، جزوات درسی، بولتن‌های نمایشگاهی، منوهای متعدد و... مورد استفاده قرار می‌گرفت اما خیلی زود گستره فعالیتش، به چاپ کتاب هم کشیده شد و هم‌اکنون در ایران، به همت مراکزی چون «شبدا پرینت»، در اوج فعالیت خود قرار دارد.

شبدا پرینت و چاپ دیجیتال کتاب

مجموعه شبداپرینت که از نیروهای متخصص در زمینه چاپ دیجیتال کتاب برخوردار است، کار خود را از سال ۱۳۸۸ با استفاده از پیشرفته‌ترین ابزار لازم، با شعار «کیفیت، راهی است برای ماندن در کنار شما»آغاز کرد. جرقه‌های نخستین تاسیس مرکزی در امر چاپ دیجیتال کتاب، از سال ۱۳۹۴ در ذهن گردانندگان این مجموعه زده شد و گروه متخصصان با مطالعه همه‌جانبه و در نظرگرفتن ارتقای نشر در این حوزه برای تسهیل کار اهالی قلم و احساس مسئولیت فرهنگی، هم‌اکنون به مرحله‌ای از بلوغ رسیده است که می‌توان از آن به عنوان پیش‌آهنگی قدرتمند در این زمینه یاد کرد.

سرعت و کیفیت

همانگونه که گفته شد، سرعت و کیفیت، دو رکن اساسی در چاپ دیجیتال هستند که کاربردی کردن آنها، همواره از دغدغه‌های دست‌اندرکاران شبدا پرینت بوده و هست. متخصصان در شبداپرینت، با کار شبانه‌روزی و صرف هزینه و وقت، مزیت‌های چاپ دیجیتال در مقایسه با چاپ افست را به واضح‌ترین شکل ممکن به اثبات رسانده‌اند و آمار انتشار این شکل از کتاب را تا عددی قابل توجه ارتقا داده‌اند. از مزیت‌های بارز چاپ دیجیتال، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

•         حفظ کیفیت چاپ در نوبت‌های مختلف به دلیل عدم استفاده از فیلم و زینک
  •         تغییر دلخواه متن در هر نوبت از چاپ یا تغییر رنگ صفحات در نوبت‌های چاپ مختلف
  •         تغییر تیراژ بر اساس نیاز بازار
  •         انتشار کتاب به صورت هفتگی یا ماهانه با لحاظ سریع تغییرات لازم
  • پیشرو در خدمات چاپ دیجیتال

صنعت نشر به دلیل حساسیت‌های زیاد، همواره با پیشرفت روزافزون علم در بخش‌های مختلف زندگی همراه بوده است و امروزه با پشت سر گذاشتن شیوه‌های سنتی، نوید دهنده افق‌هایی روشن در این زمینه است. مجموعه شبداپرینت، با شناخت همه‌جانبه صنعت نشر در ادوار مختلف، پا در مسیری از کشف‌های تازه گذاشته است و با در اختیار داشتن مدرن‌ترین دستگاه‌هایی مانند لیزری، تصعیدی، الکتروفتوگرافی، جوهرافشان و حرارتی، به ارائه خدمات فرهنگی مشغول است. این دستگاه‌ها که جوابگوی عمده نیازهای مشتریان هستند، در زمره پیشرفته‌ترین دستگاه‌های موجود در حوزه نشر دیجیتال قرار دارند.

ارائه مشاوره رایگان

گروه تخصصی حوزه چاپ دیجیتال در شبداپرینت، هر روزه از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب، پاسخگوی پرسش‌های احتمالی شما در زمینه چاپ کتاب و دیگر خدمات چاپ دیجیتال هستند. اگر شما از آنجمله افرادی هستید که قصد دارید اولین یا چندمین کتاب خود را با استفاده از تخفیف‌های ویژه منتشر کنید، ارتباط با حلقه مشاوران شبداپرینت را فراموش نکنید.

خدمات طراحی جلد و صفحه در شبداپرینت

متخصصان در امور نشر دیجیتال شبداپرینت، علاوه بر تسهیل انتشار کتاب و مشاوره‌های نویسندگی، همراهان و مشاوران صمیمی شما در زمینه مواردی چون طراحی جلد و طراحی صفحات به شکل دلخواه هستند. کارشناسان شبدا پرینت با تسلط بر حوزه‌هایی مختلف، آماده ارائه خدمات در این زمینه‌ها نیز هستند:

•         تصویر سازی سیاه و سفید و رنگی
  •         طراحی ساده
  •        طراحی تخصصی کتاب‌های علمی
  •         استفاده از فنون عکاسی در طرح‌ها
  •         فتو مونتاژ
  •         طراحی اختصاصی
  •         فتو مونتاژ
  •         فتو مونتاژ و تایپوگرافی
  • سرعت و دقت در نشر دیجیتال

برخلاف تصور موجود، نشر دیجیتال، کاری از سر ناچاری و کمبود وقت نیست زیرا افراد دست‌اندرکار این گونه از خدمات فرهنگی، در صورت عدم تسلط بر دیگر حوزه‌های نشر، نمی‌توانند آنگونه که باید و شاید در این زمینه موفق عمل کنند. مجموعه شبداپرینت با تجربه‌ای چند ساله و با در اختیارداشتن نیروهای زبده، کار شما را به گونه‌ای فوق حرفه‌ای در هر زمینه، با بهترین کیفیت و در کمترین زمان و حداقل هزینه تحویل خواهند داد. توجه به سلایق مختلف و صرف حوصله برای ارائه بهترین خدمات، یکی دیگر از مشخصات بارز شبداپرینت است. مشخصاتی که تاکنون باعث جذب صدها متقاضی شده است.

خدمات صحافی پیشرفته، یکی دیگر از خدمات شبداپرینت

صحافی کتاب، یکی از بخش‌های مهم در حوزه نشر به شمار می‌رود و نیاز به تجربه و تخصصی بالا دارد. یعنی همان چیزی که در مجموعه شبداپرینت یافت می‌شود. متخصصان این مجموعه، در بخش فن تنظیم از تبحری خاص بهره‌مندند و شما می‌توانید کار خود را در دو زمینه صحافی دستی و ماشینی به آنها بسپارید و از تکنیک‌هایی به این شرح شگفت زده شوید:

•         صحافی سیمی و فنری در تیراژ دلخواه
  •        صحافی چسب گرم
  •         صحافی چسب سرد
  •         صحافی منگنه‌ای
  •         طلاکوبی
  •        پرس گرمایی
  •         پرس موضعی UV
  •         پوشش مخملی
  •        برجسته سازی حروف و تصاویر
  •         طراحی کاور
  • ارائه خدمات به شهرستان‌ها

مجموعه شبداپرینت در ادامه مسئولیت فرهنگی خود، توجه به درخواست‌های متقاضیان در اقصی‌نقاط ایران را نیز کلید زده است. متقاضیان شهرستانی علاوه بر دریافت خدمات دیگر چاپ دیجیتال در زمینه‌های مختلف، می‌توانند با استفاده از راهنمایی‌های گروه تخصصی این مجموعه،  صفر تا صد انتشار کتاب خود به هرشکل دلخواه را پیگیری کنند و کتاب منتشر شده را بدون هزینه اضافه، در محل دلخواه تحویل بگیرند.

ضمانت مطمئن کار بعد از تحویل

کارشناسان شبداپرینت، برای نخستین بار در ایران، ارائه خدمات پس از چاپ را نیز در دستور کار قرار داده‌اند. یعنی این که مشاوران حرفه‌ای شما در این مجموعه، کلیه خدمات را به لحاظ حرفه‌ای ضمانت می‌کنند و آماده پاسخگویی و رفع اشکالات احتمالی هستند. متخصصان در این مجموعه با دریافت دقیق حساسیت‌های اجتماعی، همراهان شما در مسیر علم و دانش در حوزه نشر دیجیتال هستند.

برای آشنایی بیشتر با خدمات شبداپرینت می‌توانید به سایت https://shabdaprint.com/ مراجعه کنید.

سرگرمی
    uyt