امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

فروشگاه «دل اچ پی»، خرید محصولات دست دوم دیجیتال مقرون به صرفه

همه چیز در مورد کامپیوتر دست دوم

همه
 یک راه حل خلاقانه که این روزها خیلی کار راه انداز شده است. کامپیوتر های دست دوم مورد نیاز خود را با تایید و گارانتی کارشناسان و متخصصین فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی» تهیه کنید. اقتصادی و مقرون به صرفه.

این روزها خرید و جمع کردن یک دستگاه کامپیوتر رومیزی، خرید یک لپ تاپ نو، تهیه یک سرور یا خرید لوازم جانبی و قطعات این دستگاه‌ها با قیمت‌هایی که سر به فلک کشیده اند، نه تنها برای افراد حقیقی، بلکه حتی برای شرکت‌های مختلف نیز دشوار شده است.

هزینه تمام شده این دستگاه‌ها و تجهیزات در صورتی که نو و دست اول باشند، به قدری زیاد شده است که کمتر فرد یا حتی شرکتی مانند گذشته با دست و دلبازی اقدام به خرید این ملزومات می‌کند. این مساله متاسفانه در مواردی باعث می‌شود مصرف کنندگان در تنگناهای ناشی از استهلاک دستگاه‌های خود و نیاز به تامین دستگاه‌های اضافی، برای مشاغل و پست‌های سازمانی جدید، دچار مشکلاتی باشند.

راه حل چیست؟‌

در حال حاضر به نظر می‌رسد بهترین راه حلی که در این زمینه وجود دارد همان گزینه ای است که فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی»» به نشانی https://dellhp.ir/ در اختیار کاربران انبوه خود قرار داده است. گزینه و راه حلی که به گواهی کارنامه فعالیت‌ها و موفقیت‌های این فروشگاه، بسیار مورد استقبال مشتریان واقعی و نیازمند این محصولات قرار گرفته است.

محصولات ارائه شده توسط فروشگاه «دل اچ پی»» توانسته بخش عمده ای از تقاضای بازار و نیاز مصرف کنندگان را با تامین تجهیزات دست دوم کاربردی و سالم که از سوی کارشناسان این مجموعه سلامت آن‌ها تضمین شده است، برآورده کند.

این فروشگاه در حالی توانسته است به نیاز روزافزون بازار محصولات تضمین شده دست دوم پاسخ دهد که از یکی دو سال پیش به این سو با بالا رفتن قیمت دلار، هزینه تمام شده این محصولات نیز به شدت بالا رفت.

«دل اچ پی» چه چیز می‌فروشد و چه چیزی نمی‌فروشد؟‌

فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی»، با عنوان فرعی و شعار «بررسی، انتخاب و خرید آنلاین» یکی از خلاقانه ترین فروشگاه‌های اینترنتی است که در سال‌های اخیر مورد توجه طیف گسترده ای از مخاطبین خاص این فروشگاه قرار گرفته است.کار این فروشگاه، فروش کامپیوتر، مانیتور، کیس، سیستم‌های آل این وان، لپتاپ و ملزومات و متعلقات جانبی این سیستم‌هاست.

تنها تفاوت این فروشگاه با نمونه‌های مشابه، این است که محصولات این فروشگاه همگی استوک یا دست دوم هستند و به این دلیل امکان جمع کردن یک سیستم کامپیوتری یا خرید یک کیس یا سیستم آماده، برای افرادی که نیاز به این لوازم دارند بسیار مقرون به صرفه است.

فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی» که مدت‌هاست در میان مصرف کنندگان واقعی کامپیوتر و لوازم جانبی آن به یک برند قابل اتکا تبدیل شده است، محصولات متنوعی را در قفسه‌های فروش مجازی خود قرار داده است که از آن جمله می‌توان به کالاهای عمده ای مانند موارد زیر اشاره کرد:‌

• مانیتور استوک
  • کیس استوک
  • کامپیوتر استوک
  • آل این وان استوک
  • لپ تاپ استوک
  • کابل و اتصالات

هر دست دومی را نمی‌توان خرید

این یک اصل طبیعی است که به هر کالای دست دومی نمی‌توان اعتماد کرد. مخصوصا اگر این محصولات در حوزه لوازم الکترونیک و دیجیتال باشند که عیوب نهفته در آن‌ها می‌تواند مدتی بعد از خرید و در اولین روزهای مصرف، مشکلات عمده ای برای خریدار ایجاد نماید. اما مکانیزمی که فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی» براساس آن عمل می‌کند، مبتنی بر تضمین صحت و سلامت کالاهای دست دوم این فروشگاه است.

پس، از آن جایی که متخصصین و کارشناسان فروشگاه دل اچ پی قبل از عرضه محصولات دست دوم در فروشگاه نسبت به کنترل و تضمین سلامت آن اقدام می‌کنند، خریداران دقیقا مانند خرید لوازم آکبند می‌توانند نسبت به صحت و کارکرد محصولات اطمینان کافی داشته باشند.

کارشناسان همیشه با شما هستند

نکته دیگری که می‌توان ذکر کرد این است که با خرید یک محصول دست دوم که با اقتصادی ترین قیمت ممکن نیاز شما را برآورده می‌کند، شما با وسیله ای که خریده اید تنها نخواهید ماند. یعنی کارشناسان فروشگاه اینترنتی دل اچ پی در هر زمان که لازم باشد به ارائه مشاوره‌های تخصصی و کارشناسی و رفع مشکلات شما اقدام کرده و هرگز شما را تنها نمی‌گذارند. این در حالی است که خدمات پس از فروش اصولا برای محصولات دست دوم، پیش از این رایج نبوده است و چنین ایجاد اطمینانی در بازار محصولات دست دوم دیجیتال کاملا خلاقانه و در راستای مشتری مداری به معنای واقعی است.

تایید صلاحیت کامیپوتر یعنی چه؟

وقتی درباره کامپیوتر صحبت می‌کنیم، در حقیقت سخن از مجموعه چند قطعه اصلی و مهم است که وقتی همه این‌ها در یک جعبه فلزی که «کیس» نام دارد، جمع می‌شود، سیستم شما با واسطه سیستم عاملی که روی آن نصب می‌شود، می‌تواند کارهای مورد نظر شما را انجام دهد. وقتی قرار است یک کیس حاوی همه قطعات را به صورت دست دوم خریداری کنید، یک نکته کلیدی بسیار مهم وجود دارد که هرگز نباید فراموش کرد. این نکته مهم، تایید صلاحیت کیس مورد نظر، از جهت سالم بودن و کارایی صحیح همه قطعه‌های آن است.

این همان ارزش افزوده یا خلق ارزش در حوزه مهندسی الکترونیک است که متخصصان فروشگاه اینترنتی دل اچ پی برای خریداران خود انجام می‌دهند. کیس‌ها یا محصولاتی که در این فروشگاه در معرض فروش قرار داده شده اند، از همه نظر کنترل شده و از نظر کیفی ضمانت شده هستند. به همین دلیل دل اچ پی حتی برای خریداران کیس‌های دست دوم خود هفت روز مهلت تست و ضمانت بازگشت محصول را عرضه کرده است که تا خریداران با خیال راحت نسبت به خرید و استفاده از کالاهای مورد نیاز خود با کمترین قیمت اقتصادی اقدام کنند.

پیشنهاد کارشناسان «دل اچ پی» به شما

اگر قصد خرید یک کیس آماده را دارید کارشناسان «دل اچ پی» چند توصیه کلیدی و با اهمیت دارند که نسبت به تک تک قطعه‌های داخل یک کیس عرضه شده است.

بدنه کیس

بدنه کیس یک جعبه فلزی است که اگر به اندازه کافی سالم و بدون خط و خش و آسیب دیدگی باشد، به راحتی مشکل شما را حل می‌کند. بدنه کیس باید طوری باشد که قطعه‌ها به راحتی در جاهای خود قرار گرفته و پیچ شوند. در این صورت این قطعه هیچ فرقی با قطعه نو نخواهد داشت.

پاور یا منبع تغذیه انرژی

منبع تغذیه کامپیوتر که اصطلاحا به آن پاور با منبع قدرت گفته می‌شود، معمولا به سادگی خراب نمی‌شود؛ اما در صورتی که بیش از اندازه کار کرده باشد در واقع به آخر عمر خود نزدیک شده است و خرید چنین قطعه ای بستگی به عمر قطعه و نحوه بهره برداری صحیح در طول مصرف دارد که کارشناسان «دل اچ پی» این مساله را احراز می‌کنند.

برد اصلی یا مادر برد کامپیوتر

همان طور که از اسمش پیداست مادربرد وسیله ارتباط و اتصال کلیه قطعه‌های یک کامپیوتر است. همه قطعه‌ها به این قطعه وصل می‌شوند و وظایف خود را انجام می‌دهند. این قطعه از خازن‌ها و مقاومت‌ها و قطعه‌های بسیار ریزی تشکیل شده است که سوختگی هر کدام از آن‌ها به خاطر شوک‌های الکتریکی یا شکستگی و ترک برداشتن آن به خاطر ضربه‌های ناگهانی مهم ترین عامل تخریب این قطعه است. بنابر این مادربرد دست دوم را نخرید مگر این که در جایی مانند «دل اچ پی» صلاحیت آن کاملا تایید شده باشد.

پردازشگر مرکزی کامپیوتر

سی پی یو یا پردازشگر مرکزی کامپیوتر که یک قطعه بسیار حساس؛ اما نسبتا مقاوم است، به طور طبیعی عمری طولانی دارد. قطعه CPU که مخفف عبارت Central Processing Unit  یعنی پکیج پردازنده مرکزی است، تقریبا در وسط مادر برد است و بر روی آن قفل می‌شود و اگر قطعه خوبی تهیه کرده باشید با هزینه بسیار کم می‌توانید بهره برداری مناسب و اقتصادی از این قطعه داشته باشید. نقطه ضعف این قطعه این است که مصرف کننده قبلی با کنترل کارایی فن سی پی یو نباید اجازه داده باشد که این قطعه بیش از اندازه داغ شود. اما به طور کلی این قطعه گزینه مناسبی برای خرید استوک است و در کیس‌های عرضه شده در فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی» قطعات تضمین شده ای بر روی کیس‌های خریداری شده قرار می‌گیرد.

کارت گرافیک

کارت گرافیک به خاطر قیمت بالایی که ممکن است داشته باشد، گزینه خوبی برای خرید دست دوم است در صورتی که این قطعه نیز توسط کارشناسان قابل اعتمادی چون مجموعه متخصصین «دل اچ پی» روی کیس شما نصب شده باشد.

کارت گرافیک یا GPU که خلاصه شده عبارت Graphics Processing Unit  است نیز از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است و معمولا قابل تعمیر نیست و اگر قطعه خوبی روی کیس شما تعبیه شده باشد می‌توانید صرفه جویی اقتصادی خوبی در خرید سیستم داشته باشید. البته گاهی اوقات کارت های گرافیک غیر حرفه ای برای کیس هایی با مصارف معمولی به صورت On Board یعنی بخشی از مادربرد هستند.

نتیجه گیری

از مجموعه موارد بالا نتیجه می‌گیریم که اگر می‌خواهید با خرید یک کامپیوتر دست دوم، صرفه جویی اقتصادی قابل ملاحظه ای برای خودتان یا مجموعه شرکت خود انجام دهید، حتما تهیه از محل معتبری مانند فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی» را فراموش نکنید.

سایر خدمات این مجموعه دقیقا مانند فروشگاه‌های اینترنتی دیگر است که شامل ارسال سریع، تخفیف‌های ادواری و مناسبتی، ارتقای محصول مطابق با خواسته شما، پشتیبانی آنلاین و تنوع محصول را می‌توان نام برد.

• بیش از 4000 هزار مشتری راضی در سراسر جهان
  • بیش از 15 گواهینامه کسب شده
  • بیش از 30 اسپانسر از برندهای معتبر
  • بیش از 1000 محصول با کیفیت

امکان ارائه سفارش برای تهران و تمام شهرستان‌ها از طریق تیپاکس، باربری، پیک و سیستم پست امکان پذیر است و سفارش‌ها بدون هیچ تاخیر و در مدت زمان بسیار کمی برای مشتریان ارسال خواهند شد. برای همه محصولات فاکتور رسمی طبق قوانین مالیاتی کشور صادر می شود.

علاقه مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و خرید محصولات مورد نیاز خود به فروشگاه اینترنتی «دل اچ پی» به نشانی https://dellhp.ir/ مراجعه کرده و یا با شماره 66477395-021 تماس بگیرند.

سرگرمی
uyt