تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797946889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن




حساسیت های موجود در انتقال بیماران به بیمارستان



حساسیت
در این مقاله می خوانیم که حساسیت های موجود در انتقال بیماران به بیمارستان و برعکس چیست؟ و به عبارت دیگر، آشنا میشویم که کارکنان آمبولانس هنگام جا به جایی بیمار می بایستی چه نکات و اصولی را رعایت کنند.

در ادامه این مقاله می خوانیم که حساسیت های موجود در انتقال بیماران به بیمارستان چیست. به عبارت دیگر، می خوانیم کارکنان آمبولانس هنگام جا به جایی بیماران می بایستی چه نکات و اصولی را رعایت کنند. علاوه بر این، مطالبی را هم در مورد هزینه جا به جایی بیماران با این وسیله نقلیه ارائه می دهیم. همچنین با تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای جا به جایی بیماران بیشتر آشنا می شویم.

حساسیت های موجود در انتقال بیماران به بیمارستان با آمبولانس چیست؟

امروزه ما در کوچه و خیابان آمبولانس های بسیاری را مشاهده می ‌کنیم. برخی از آن ها در حال جا به جایی بیمار به بیمارستان می باشند. برخی دیگر نیز در حال جا به جایی اجساد هستند. لذا می ‌توان گفت انواع مختلفی از آمبولانس‌ ها وجود دارند. همچنین این آمبولانس ها برای خدمات رسانی به افراد و مردم راه اندازی شده اند. به همین منظور افراد می توانند از خدمات بسیار خوب مراکز آمبولانس خصوصی مانند پارس امداد بهره مند شوند.

همان طور که می دانیم انتقال بیماران به بیمارستان دارای حساسیت های بسیاری می باشد. یکی از حساسیت های موجود در انتقال بیماران به بیمارستان تجهیزات پزشکی است. چرا که تجهیزات پزشکی در انتقال عفونت به بیماران نقش گسترده ‌ای دارند. لذا کارکنان این وسایل می بایستی تجهیزات پزشکی را به طور منظم ضدعفونی کنند.

علاوه بر این یکی دیگر از حساسیت های موجود در انتقال بیماران به بیمارستان احتیاط در جا به جایی آن ها می باشد. یعنی کارکنان این وسایل نقلیه می بایستی بیماران را با احتیاط جا به جا کنند. چرا که ممکن است با حرکت و انتقال نادرست عضوی از بدن آن ها آسیب ببیند.

پس انتقال بیماران با آمبولانس کار آسان و راحتی نمی باشد. چرا که می‌ توان گفت نیازمند رعایت نکات و قوانین خاصی است. معمولاً زمانی که وضعیت بیمار نامساعد باشد افراد از کادر آمبولانس درخواست کمک می کنند. لذا می توان گفت آن ها بهتر است بیمار را به هیچ وجه تکان ندهند. چرا که ممکن است مشکلات بیشتری برای او به وجود می آید.

حضور کادر پزشکی و آمبولانس می ‌تواند بیمار را با رعایت حساسیت های موجود در جا به جایی انتقال دهد. همچنین آن ها به دلیل برخورداری از تجربه بالا در این زمینه بیمار را بدون هیچ مشکلی جا به جا می کنند.

نکات مهم در جا به جایی بیماران با آمبولانس خصوصی:

جابجایی و انتقال بیماران به روش غیر صحیح بنابر گفته ambulance.nsw.gov.au می تواند باعث آسیب های جدی و جبران ناپذیر شود می توان گفت استفاده از روش غیر استاندارد برای انتقال بیماران مشکلات بسیاری برای پرستار ها به وجود می آورد. لذا از نکات مهم در جا به جایی بیمار با آمبولانس خصوصی می ‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • بهتر است شخص با امنیت بسیار انتقال شود: هنگام جا به جایی لازم است دست های بیمار از روی سینه پایین آورده شوند. همچنین بهتر است با پاهای خود بلند شود. چرا که با پشت بلند شدن مشکل است. نباید دست ‌های بیمار اطراف گردن ما باشد. زیرا باعث آسیب رسیدن به گردن می شود. پس بهتر است بیماران با احتیاط کامل انتقال داده شوند.
  • انتقال بیمار به آرامی: حرکت سریع و ناگهانی بیمار باعث درد و آسیب ‌های بیشتر می ‌شود. لذا کادر پزشکی می بایستی با احتیاط و آرامی بسیار بیماری را انتقال دهد. همچنین جا به جایی بیمار به برانکارد می بایستی به آرامی انجام شود. چرا که کوچک ترین اشتباه سبب جراحت و درد می شود.
  • استفاده از وسایل مناسب : گاهی بیمار نمی تواند به راحتی حرکت کند. لذا لازم است از لوازم و وسایلی مانند ویلچر، برانکارد و تخت استفاده شود. در این شرایط کار کادر پزشکی نیز آسان می ‌شود. پس این نکته هم اهمیت بسیاری دارد.
  • کمک خواستن از دیگران: در صورتی که بیمار در شرایط نامساعد و وخیم باشد، کادر پزشکی از دیگران کمک می گیرند. یعنی آن ها می بایستی برای انتقال بیمار از کمک دیگران بهره مند شوند. چرا که آن ها می توانند تا سه بشمارند و با نیروی همدیگر بیمار را جا به جا کنند.

نکات مهم در بستری و انتقال بیمار:

همان طور که بیان کردیم انتقال بیمار به داخل آمبولانس با حساسیت های بسیاری انجام می شود. علاوه بر این، انتقال بیمار به بیمارستان و بستری او نیز اهمیت بسیاری دارد. چرا که کوچک ترین خطا و یا بی احتیاطی باعث درد بیشتر آن ها می‌ شود. لذا کادر پزشکی و افراد می بایستی هنگام انتقال بیمار به بیمارستان حساسیت ها را در نظر بگیرند.

یکی از نکات مهم در بستری و انتقال بیمار به بیمارستان که national ambulance service ایرلند هم تاکید زیادی به این موضوع دارد، برخورداری از وسایل و تجهیزات مناسب می باشد. همچنین یکی از حساسیت های انتقال آن ها استفاده از وسایل ضد عفونی می باشد. از طرفی، کادر پزشکی می بایستی هر چه سریع تر اتاق و تخت بستری بیمار را رزرو کنند.

هنگام انتقال بیمار از آمبولانس به بیمارستان لازم است تخت در حالت راحتی بیمار قرار بگیرد. یعنی اگر بیمار هنگام جا به جایی درد و مشکل ندارد، کمی زیر سر او را بلند کنند. همچنین اگر او را با برانکارد جا به جا می کنند لازم است پا و دستان او آزاد باشد. از طرفی، برای جلوگیری از آسیب رسیدن به کمر و گردن سر او را صاف قرار دهند. چرا که جا به جایی می تواند درد او را افزایش دهد.

یکی از نکات مهم در انتقال بیمار از برانکارد به تخت، قراردادن دست به پشت بیمار می باشد. همچنین می بایستی کادر پرستاری محکم پشت بیمار را بگیرند و بدون هیچ گونه فشار او را به تخت انتقال بدهند. اگر بیمار شرایط حرکت دارد بهتر است از خود او کمک بگیرند. یعنی بهتر است بیمار را با کمک خودش انتقال دهند.

در کنار تمام اصول و حساسیت های انتقال بیمار، ایجاد شرایط روحی مناسب نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. به عنوان مثال می توان گفت بهتر است تخت بیمار در اتاقی روشن و دلباز قرار داشته باشد. همچنین اگر لازم است از او در بخش های مراقبت ویژه نگهداری شود، کادر پرستاری برخورد مناسب داشته باشند.

سخن آخر:

خلاصه اینکه کادر پرستاری و پزشکی هنگام انتقال بیمار با آمبولانس موظف اند حساسیت های موجود را رعایت کنند. همچنین آن ها می توانند با رعایت اصول جا به جایی صحیح بیمار و انتقال او به بیمارستان، از رضایت آن ها بهره مند شوند. پس وجود کادر های مجرب و حرفه ای در زمینه انتقال بیماران، امروزه مشکل افراد را بر طرف کرده است. به همین منظور آن ها می توانند از خدمات این کارکنان بهره مند شوند.


انتشار محتوا:اخبار رسمی



-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب
>

صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن