امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در حقيقت خداوند جهاد را واجب گردانيد و آن را بزرگداشت و مايه پيروزى و ياور خود قرارش ...

تعداد کل بازدیدها : 1797719541

گشت و گذاری در یک گلفروشی آنلاین

گل، دیپلماسی، خاطرات و خطرات

گل،
این روزها که نشست‌های احیای برجام در شهر وین برپاست، دقت کرده‌اید که نقطه مرکزی قاب تصاویری که از این نشست‌ها منتشر می‌شود به مجموعه‌ای از گیاهان باارزش اختصاص یافته است که توسط طراحان محل، جانمایی شده است.

گشت و گذاری در یک گلفروشی آنلاین

اگر اهل باریک‌بینی و دقت‌نظر باشید، حتما در تماشای تصاویر نشست‌ها و ملاقات‌های مهم دیپلماتیک و رسمی به حضور عنصر بسیار مهم؛ اما بی سرو صدایی توجه کرده اید که نقش مهمی در پر کردن قاب صحنه ایفا می‌کند.

قطعا، طراحان این صحنه اهداف و معانی خاصی از این جانمایی در نظر داشته‌اند. برای مثال رنگ سبز تیره گیاهانی که در این تصاویر هستند ممکن است نشانه‌ای از صلح، همدلی و همگرایی باشد. در هر صورت گل‌ها و گیاهان در نشست‌های مشابه، مهمان همیشگی مراسم و ملاقات‌های رسمی و غیر رسمی هستند و یکی از عناصر و موتیف‌های تکرار شونده در قاب تصاویر این نشست‌ها به شمار می‌روند. گل‌ها معمولا در مرکز عکس و کلیدی ترین نقطه تصویر حضور دارند یا در جایی که به وضوح چشم هر بینده را به خود جلب می‌کند.

برای شرح اهمیت گل و کاردکرد آن در محافل و مراسم تفصیل بسیاری لازم است؛ اما اگر از ماهیت و نحوه بهره‌برداری از گل در مراسم خود اطلاع ندارید، معمولا فروشگاه‌های آنلاین گل، بخشی را برای مشاوره در نظر گرفته‌اند یا در بخش وبلاگ خود، تازه‌ترین اطلاعات و مقالات را منتشر می‌کنند و هنگام خرید مناسب‌ترین پیشنهادها را به شما عرضه می‌کنند.

گل، عزیز است غنیمت شمریدش صحبت!

معانی ارزشمند و فرهنگی گل تقریبا در میان تمام ملت‌ها وجود دارد،‌ اما بخشی از ارزش ذاتی گل به خاطر ناپایدار بودن عمر آن است. حافظ که خود عمری را در شهر گل‌ها؛ یعنی شیراز گذرانده، در این باره می‌گوید: «گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت/ که به باغ آمد از این راه و از آن خواهد شد.» این خاصیت یکی از مهم ترین مباحث مطرح در صنعت گل و گیاه جهان است. تقریبا شبیه صنایع غذایی که تاریخ مصرف، نقش کلیدی در فرایند و چرخه تولید، توزیع و مصرف دارد. همچنین برای فروشگاه‌های آنلاین گل، که موضوع این گزارش است، مساله تازگی و تاریخ مصرف گل، بغرنج ترین مساله است که برای برند‌های قوی یک نقطه قوت و برای برندهای ضعیف نقطه شکنندگی در بازار رقابت به شمار می‌رود.

همه این مسائل باعث شده است صنعت گل یکی از صنایع میلیاردی و پرطرفدار جهان باشد و فروشگاه‌های ارسال گل آنلاین در سال‌های اخیر توانسته اند این صنعت را احیا کرده و جان تازه ای به آن ببخشند.

عدم نیاز به حضور در گلفروشی برای ارسال یک سبد یا دسته گل و امکان انجام تمام فرایند سفارش به وسیله گوشی تلفن همراه یا دستگاه‌های متعدد دیگر، وسوسه‌ای است که باعث می‌شود هر شخصی نسبت به سورپرایز کردن یک دوست و شخص عزیزی، تشویق شود و بخواهد هم‌صحبتی با یک سبد گل زیبا را به محبوبش ارزانی دارد.

گلفروشی‌های آنلاین در جهان پیشروان این کسب و کار

کسب و کارهایی که به سفارش و ارسال آنلاین گل اختصاص داشتند در دنیا سابقه ای طولانی دارند. حتی قبل از شروع عصر ارتباطات و زمانی که ارتباطات به وسیله نامه و رسانه‌های چاپی بود، در کشورهای اروپایی سفارش مکتوب ارسال گل به یک مکان خاص رایج بود.

اولین حرکت ابتکاری در خصوص ارسال گل به مقاصد سفارش شده، در سال ۱۸۷۵ در کشور آمریکا انجام شد و ربع قرن پس از آن، یک گروه دیگر از جوانان گلفروش در همین کشور، با طراحی یک سیستم از طریق دریافت سفارش از طریق تلگراف که در آن دوران پدیده‌ای نو به شمار می‌آمد، پهنه جغرافیایی ارسال گل را گسترده‌تر کردند. آن‌ها با پشتکار مثال‌زدنی شان برند FTD را به شهرت و اعتباری جهانی رساندند. این برند بین‌المللی امروزه با سه هزار شعبه در سراسر جهان فعالیت دارد و الگویی اساسی برای دیگر گلفروشی‌های آنلاین در سراسر دنیاست.

فروشگاه آنلاین vipshop جهانی سازی یک رسم بومی

توجه به زیبایی‌های گل، سمبول‌ها و نمادهایش، در فرهنگ و ادبیات فارسی به قدری غنی و ریشه دار است که می‌توان گفت گل مساوی است با ایران و ادبیات فارسی. حالا اگر کسب و کارهای موفق ایرانی بتوانند با برند سازی و استاندارد کردن فرایند‌های تهیه و ارسال گل این حوزه را تکمیل کرده و نام ایران را مانند سایر کشورها در زمینه گل‌های زیبایش برزبان‌ها بیندازد درواقع حق به حق دار خواهد رسید.

به نظر می‌رسد فروشگاه آنلاین VIPshop به صورت علمی و استاندارد و با رویکردهای جهانی و همسو با برند‌های معتبر جهانی چنین کاری را آغاز کرده است و میزان استقبالی که از این برند صورت گرفته و جایگاهی که سایت این فروشگاه در رنکینگ داخلی و جهانی پیدا کرده نشان دهنده توفیق در این زمینه است.

استقبال چهره‌های مشهور و سلبریتی‌ها از این سایت برای ارسال گل به نزدیکانشان، یکی دیگر از نشانه‌های موفقیت این برند است.

ای گل فروش گل چه فروشی به سیم و زر؟

هزار سال است که ادبیات فارسی سرشار از ستایش زیبایی‌های گل و ذی قیمت بودن این عطیه الهی است. حتی برخی از شاعران ارزش گل را آن قدر زیاد می‌دانند که معتقدند با پول نمی‌توان برای آن قیمتی معین کرد. «کسایی مروزی»، هزار سال پیش درباره گل چنین گفته است:

گل نعمتی است هدیه فرستاده از بهشت/ مردم کریم تر شود اندر نعیم گل/ ای گلفروش، گل چه فروشی برای سیم/ وز گل عزیزتر، چه ستانی به سیم گل؟

در گل فروشی VIPshop گل‌ها شکوهمندتر می‌شوند!

نتیجه این که لازم است گل را به بهترین شکل ممکن آرایش کرده و با تزیین و بسته بندی استاندارد و دلربا به ارزش‌های واقعی آن افزود و آن را مانند نوعروسی دلربا به سوی مقصد روانه کرد. این کاری است که گلفروشان آنلاین حرفه ای برای شما انجام می دهند.

گلفروشی آنلاین VIPshop با چند رویکرد حرفه ای و جهانی به این امر اشتغال دارد که می‌تواند صنعت گل و فرهنگ مصرف آن و توجه به نمادها و اهمیت فرهنگی و احساسی آن را در جامعه به مراتب تقویت کرده و کشور ما را به یکی از جوامع صاحب صنعت در آینده تبدیل کند.

جایگاه صنعت گل در اقتصاد غیر نفتی و صادرات

بدیهی است که صنایع گل ایران پتانسیل‌های لازم را دارد که در قراردادهای کلان کشور و با بسترسازی‌هایی که این قراردادها ایجاد می‌کنند، گام‌های موثری در مسیر بین المللی شدن بردارد. برای مثال قرارداد‌های همکاری‌های بلند مدت با کشور‌های بلوک شرق از جمله چین و روسیه می‌تواند جایی هم برای صنعت گل کشور مشخص کند. چرا که این صنعت می‌تواند از جمله صنایع غیرنفتی کشور بدون توجه به معادلات مرسوم اقتصادهای نفتی به حیات خود ادامه داده و رشد کند.

به نظر می‌رسد صنعت گل می‌تواند مانند صنایع فرش، خشکبار و صنایع دستی و بومی ایران، نقش قابل توجهی در معادلات اقتصادی، دیپلماتیک و فرهنگی ایران با سایر کشور‌ها ایفا نماید.

سفارش ارسال آنلاین گل که برند مشهور VIPSHOP به استفاده از تجربیات ارزشمند جهانی اقدام به توسعه آن کرده است، یکی از موثرترین برنامه‌های توسعه ای برای گل ایران به شمار می‌رود.

گل، محصول ارزشمندی است که از میز مذاکرات وین تا مبادلات ایران و چین و دادوستد‌های اقتصادی با کشورهای متعدد و یا تعاملات نسل‌های مهاجر ایرانی با خانواده‌هایشان، حضوری دائمی و ارزشمند دارد. گل یک محصول دووجهی است. هم به عنوان محصول و هم به عنوان یک پدیده احساسی و ارتباط عاطفی.

ارزش افزوده ای که VIPSHOP  ایجاد می‌کند

با این که سالهاست ارسال گل با وسیله تلفن و سپس به صورت آنلاین در کشور انجام می‌شود، اما با استاندارد سازی فرایند‌ها مسائلی چون: کیفیت، انتخاب، مشاوره، تسهیل سفارش، سرعت ارسال، تضمین کیفیت تمام روندها، به عنوان ارزش‌های تازه‌ای از سوی VIPSHOP به اکوسیستم بازار گل اضافه شد.

این مسائل علاوه بر این که مساله رقابت را برای مجموعه‌های دیگر دشوارتر می‌کند، در ارتقای کیفیت مبادله‌ها بسیار تاثیر دارد که تمام این موارد به نفع مشتری است.

برخی از موارد مهم در گردش کار گلفروشی آنلاین VIPSHOP که وجوه تمایز این برند بین المللی است به این شرح است:‌

• استفاده از گل‌های تازه و با کیفیت برای سفارش دهندگان.
  • عرصه گل در اشکال مختلفی مانند دسته گل، سبد گل، تاج گل، باکس گل‌های طبیعی و بسته‌های مختلف گل.
  • تسهیل اهدای گل در مناسبت‌های مختلف به عزیزان به خاطر حذف فرایند فیزیکی خرید گل و مشغله‌های زندگی شهری. مناسبت‌هایی مانند: روز مادر، روز پدر، ولنتاین، تولد، شب یلدا، سالگرد ازدواج و
  • امکان سفارش آنلاین انواع ماندگارتر گل و گیاه مانند: تراریوم، گیاهان آپارتمانی، گل مصنوعی یا گل رز جاودان.
  • سادگی سفارش و پرداخت آنلاین که روند سفارش را در چند کلیک ساده خلاصه می‌کند.
  • ساده سازی روند خرید و ارسال گل به عنوان یک انتخاب و عمل احساسی پیچیده که خیلی از آقایان با آن مشکلاتی داشته اند و حالا در یک فروشگاه آنلاین خودمانی این مشکل دیگر وجود ندارد.
  • انتخاب بهترین دیزاین و چیدمان به مناسبت‌های مختلف و ارائه مشاوره‌های حرفه ای قبل از خرید.
  • توجه کامل به فلسفه، اهمیت، رنگ، نژاد و نوع الهام بخش بودن انواع گلها و راهنمایی سفارش دهنده در این زمینه.
  • ایجاد امکان خرید گل به آن شکلی که باب میل سفارش دهنده است از جمله از لحاظ نوع گل، رنگ گل، طراحی و دیزاین گل، اندازه و قیمت و سایر مشخصاتی که در گلفروشی آنلاین VIP برای همگان فراهم است.
  • ایجاد فرصت مناسب برای کسانی که به دلیل مشغله‌های کاری نمی‌توانند وقتی را برای خرید حضوری گل برنامه ریزی کنند. گلفروشی آنلاین VIP باعث می‌شود این افراد نیز عزیزان خود را فراموش نکنند یا برای برنامه ریزی مقدمات نشست‌های رسمی خود مشکلی نداشته باشند.

معتبرترین گلفروشی آنلاین را درکنار خود داشته باشید

ارسال گل از آن دسته کارهایی است که واقعا نمی‌توان برایش پیش بینی‌های دقیقی انجام داد. یکباره درحال جمع و جور کردن میزکارتان هستید که به سمت منزل حرکت کنید که یک باره یادتان می‌آید که ای دل غافل! امروز سالروز ازدواجتان بوده و شما به خاطر مشغله کاری و جلسات متعدد آن را فراموش کرده اید. بوکمارت کردن گلفروشی آنلاین VIP و داشتن آن در گوشی یا کامپیوتر به شما خاطر نشان می‌کند که اصلا نگران نباشید هیچ مشکلی وجود ندارد. وارد سایت گلفروشی آنلاین VIP شوید و به سادگی چند کلیک سفارش یک سبد گل زیبا را نهایی کنید. شما و گل سفارشی تان تا آخر شب هر دو در منزل هستید.

البته در سال‌های گذشته گلفروشی‌های آنلاین زیادی راه اندازی شده اند. اما تجربه بسیاری از شهروندان نشان داده است که به قول معروف:‌ «نه هر که آینه سازد سکندری داند». ده‌ها آیتم و فاکتور مهم در روند سفارشی‌گیری، تهیه متریال و ارسال بهینه گل، وجود دارد که تمایز‌های یک گلفروشی آنلاین استاندارد در سطح بین المللی را با گلفروشی‌های معمولی مشخص می‌کند. حقیقت این است که بدون مطالعه و بررسی و یا بدون توجه به اظهار نظر کارشناسان و رسانه‌های مورد اعتماد، پیدا کردن یک گلفروشی خوب به این سادگی‌ها نیست. به این خاطر است که می‌گوییم: داشتن نشانی گلفروشی آنلاین VIP در گوشی یا کامپیوتر شما یک روش احتیاطی بی نظیر آماده بودن برای لحظات خاص است.

عدم محدودیت زمانی و دسترسی آسان به گل دلخواه فقط یکی - دو مورد از ویژگی‌های مثبت گلفروشی آنلاین VIP است.

کسانی که تجربه یک سفارش گل ناموفق را دارند و بعد از مدت‌ها انتظار یک دسته گل پلاسیده و نازیبا به دست عزیزشان رسیده است، اهمیت این مساله را به خوبی درک می‌کنند. رویداد ناخوشایندی که ممکن است هیچ وقت خاطره تلخ آن از ذهن شما پاک نشود.

برای پاسداری از لحظات شیرین‌تان به هر گلفروشی آنلاین اعتماد نکنید.

همچنان که اشاره شد لحظات خاص و شیرین زندگی معمولا تکرار شدنی نیستند. از طرف دیگر درست است گلفروشی‌های آنلاین می‌توانند این خاطرات را برای ما بسیار جذاب و هیجان انگیز کنند؛ اما این سکه، دو رو دارد که به روی تلخ آن در بالا اشاره شد. از این رو ارتباط با یک گلفروشی آنلاین و گاهگاهی سرزدن به سایت آن و مرور خدمات و گلهای زیبایی که عرضه می‌کند کار شایسته‌ای است که حتی اگر فعلا قصد خرید ندارید باید انجامش دهید.

ایران نیازمند یک فروشگاه آنلاین ارسال گل

باتوجه به جمعیت انبوه مهاجران ایرانی و نیاز به ارسال گل و هدایا به مقصد کشورهای مختلف، وجود یک فروشگاه حرفه‌ای و معتبر برای ایرانیان ضروری است. فروشگاه آنلاین گل VIP با توجه به امکانات و پتانسیل‌هایی که دارد می‌تواند این جای خالی را برای ایرانیان پر کند.

به چه مقاصدی می‌توانید گل ارسال کنید؟‌

در حال حاضر فروشگاه آنلاین گل VIP علاوه بر تهران بزرگ و شهرهای کشور،‌ در کشورها و شهرهای زیر امکان سفارش و ارسال گل را دارد:

• استرالیا: ملبورن، سیدنی، بریزبن
  • کانادا:‌ مونترال، تورنتو، ونکوور
  • ترکیه: آنکارا، استانبول، ازمیر
  • امارات: ابوظبی، عجمان، دوبی
  • انگلستان: لندن، گلاسکو، لیورپو

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به گلفروشی آنلاین VIPSHOP  مراجعه کنید.

اجتماع و خانواده