امروز : دوشنبه ، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...

قیمت و خرید اتصالات شیلنگی ساختمانی در سایت شهبازی

خرید از پاساژ بوستان و تیراژه در مشتری پسند

خرید نهال پسته و کاشت آن، چگونه به رونق اقتصادی کمک می کند؟

بزرگترین تولید کننده جرثقیل دروازه ای و نیم دروازه ای و بازویی در کشور کدامند

طراحی و ساخت انواع تجهیزات گلخانه با بهترین کیفیت در ایران

اسم برند لاتین یا فارسی؟ اصول انتخاب اسم برند خاص لاتین با دکتر رضا زرینی

کشف استعداد، بهترین تست استعدادیابی شغلی و تحصیلی

قیمت مسکن در سال 1401 افزایشی است یا کاهشی؟!

برترین سایت از نگاه کاربران ، دانلود فیلم ایرانی در تی وی نما

دوره آموزش تعمیرات ایسیو کجا ثبت نام کنیم؟

آموزش تعمیرات موبایل بهترین دوره فنی برای کسب درآمد میلیونی

8 عادت برای اینکه روز خود را خوب شروع کنی

آیا کرفس تاثیری در لاغری دارد؟

بیت کوین بخریم یا طلا ؟

گرانترین عطر های فرانسوی تا سال 2022

اتاق فرار تعبیر واقعیت یک رویا

هر آن چیزی که در مورد ارز دیجیتال تتر باید بدانید

دلایل گسترش استفاده از کانکس ویلایی در باغ شهر ها چیست؟

ده ویژگی برتر مانیتور MateView هواوی

10
مانیتور هواوی MateView که امسال روانه بازار ایران خواهد شد با قابلیت‌های ویژه خود یک انتخاب ایده‌آل برای کاربران محسوب می‌شود. در ادامه با 10 ویژگی‌ برتر این مانیتور هواوی آشنا شوید.

یکی از ضروری‌ترین موارد برای تجربه‌ای لذت‌بخش از کار کردن با کامپیوتر داشتن یک مانیتور حرفه‌ای است. در همین راستا شرکت هواوی در سال جاری میلادی مانیتور منحصربه‌فرد و جذابی را به نام MateView  را عرضه کرد که از مشخصات و ویژگی‌های قابل توجهی بهره می‌برد.

بزرگ و باکیفیت
مانیتور میت ویو هواوی از پنل 28 اینچی نوع IPS LCD با نرخ تازه‌سازی تصویر 60 هرتز برخوردار بوده و حاشیه‌های کم اطراف نمایشگر جلوه خاصی به آن بخشیده است. در واقع صفحه‌نمایش میت ویو حدود 94 درصد از مساحت بخش جلویی مانیتور را به خود اختصاص داده است. زاویه دید 178 درجه‌ای این مانیتور در مقایسه با مانیتورهای مرسوم میدان دید گسترده‌تری را ارائه داده و کاربران می‌توانند از تجربه بصری دلچسب‌تری هنگام کار با این محصول هواوی بهره‌مند شوند.

وضوح تصویر فوق‌العاده بالا
مانیتور MateView دارای پنل بسیار باکیفیت با وضوح 3840 در 2560 پیکسل یا 4K+ بوده که چیزی حدود 1.5 میلیون پیکسل بیشتر از سایر مانیتورهای 4K رایج در بازار است.

ابعاد تصویر سخاوتمندانه
نسبت ابعاد تصویر این دستگاه 3 به 2 است و باعث می‌شود کاربران از کار با این محصول لذت ببرند و میدان دید آنها حدود 18.5 درصد بیشتر از مانیتورهای رایج با نسبت ابعاد 16 به 9 باشد.
نسبت ابعاد 3:2 برای کار با محتواهای گرافیکی نیز ایده آل است.

کنترل‌های لمسی
در زیر مانیتور MateView هواوی دیگر خبری از کلیدهای کنترلی نیست و شما فقط با کشیدن انگشت خود روی لبه زیرین مانیتور می‌توانید تنظیمات آن را تغییر دهید که این یک روش خلاقانه برای کنترل صدای اسپیکرهای این مانیتور محسوب می‌شود.

نمایشگر بی سیم
قابلیت اتصال بی سیم به شما این امکان را می‌دهد تا نمایشگر لپ تاپ، تبلت یا گوشی هوشمند خود را بر روی میت ویو به اشتراک بگذارید. به همین منظور یک جایگاه NFC روی پایه این مانیتور تعبیه شده که با قرار دادن گوشی خود بر روی آن می‌توان تصویر نمایشگر گوشی را بر روی مانیتور هواوی مشاهده کرد. همچنین این مانیتور از Wi-Fi و بلوتوث برای اتصال بی سیم پشتیبانی می‌کند.

جابجایی آسان میان دستگاه‌های مختلف
شما می‌توانید چهار دستگاه را به صورت هم زمان به این مانیتور متصل کرده و تنها با اشاره دو انگشت به سرعت بین آنها جابجا شوید.

درگاه USB-C همه کاره
با استفاده از یک درگاه USB-C می‌توانید علاوه بر اتصال مانیتور به کامپیوتر، به شارژ کردن گوشی یا تبلت و حتی لپ تاپ خود بپردازید. این مانیتور به یک شارژر سریع 65 واتی مجهز شده که می‌توان با آن هر دستگاهی مانند فری بادز را هم شارژ کرد.

اسپیکرهای قدرتمند
با اتصال لپ تاپ خود به این مانیتور دیگر نیازی به استفاده از بلندگوهای لپ‌تاپ خود نداشته و شاهد ارائه صدای با کیفیت توسط میت ویو خواهید بود. همچنین هواوی به راحتی بیشتر کاربران خود فکر کرده و جهت برقراری تماس‌های تصویری میکروفن دوگانه‌ای را بر روی پایه این محصول تعبیه کرده است.

تجربه رنگ‌های واقعی
دقت نمایش رنگ‌ها نیز در پنل نمایشگر میت ویو بسیار بالاست و این پنل می‌تواند بیش از یک میلیارد رنگ مختلف را از یکدیگر تفکیک کند. توانایی نمایش 98 درصد رنگ‌های فضای رنگی DCI-P3 و پشتیبانی 100 درصدی از فضای رنگ sRGB از دیگر ویژگی‌های صفحه نمایش MateView محسوب می‌شود که باعث شده‌اند عملکرد خیره‌کننده‌ای را در پخش فیلم‌های سینمایی با رنگ‌های کاملاً طبیعی یا استفاده گرافیکی مشاهده کنیم.

تصاویر بسیار شفاف و روشن
مانیتور MateView گواهی VESA DisplayHDR 400 را نیز کسب کرده است؛ استانداردی که تنها به نمایشگرهای با شدت روشنایی 400 نیت به بالا داده می‌شود اما میت‌ ویو می‌تواند پا را از این هم فراتر گذاشته و به روشنایی 500 نیت با کنتراست 1 به 1200 دست پیدا کند.

سخن پایانی
محصولات سری Mate از برند هواوی همواره با برترین فناوری‌ها همراه بوده‌اند. مانیتور هواوی MateView نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصر به فرد خود یک انتخاب ویژه برای کاربران محسوب می‌شود.
به‌زودی امکان تجربه این امکانات متفاوت برای کاربران ایرانی نیز مهیا خواهد شد.

گوناگون