امروز : پنجشنبه ، ۳۰ دی ۱۴۰۰    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.

تخت سنتی و کاربرد ان در فضای باز و رستوران

خرید انواع مبلمان اداری از ایرانیان چوب

خرید ارز دیجیتال در ایران

مرکز فروش لوله و اتصالات ساختمانی ایلیاشیل

در نشست خبری روز بازاریابی محتوایی CMDAY2022 مطرح شد: بازار داغ کانتنت مارکتینگ در کشور

قیمت ارز دیجیتال کاردانو و چیلیز و ترون

ثبت شرکت و ثبت برند با بهترین موسسه نیک پارس در سال جدید

روش‌های انتخاب و خرید نهال گردو که بازدهی باغ شما را 2 برابر میکند.

راهنمای خرید قفل دیجیتال برای داشن خانه ای امن

کشور سوئد، مقصد سفر عاشقان کریسمس

بهترین جای های استانبول رو ببنید با محسن یاری (استانبول یاری)

محبوب ترین تالارها و باغ تالارهای تهران از نگاه مردم

شرکت فنی و مهندسی فناور محور امیر ماشین

فرصت‌های شغلی شرکت‌های بزرگ در آذر ۱۴۰۰

بهترین ارقام نهال میوه برای سرمایه گذاری در شهرکرد کدامها هستند؟

5 قدم تا شناخت بهترین نهال گردو در اصفهان

روشویی چیست و معرفی فروشگاه خوب جهت خرید کابینت روشویی

خودروبر چیست و معرفی خودروبر در قزوین

دستگاه وکیوم مردانه تورنادو بهتر است یا لاجرباکس ایرانی

دلایل گسترش استفاده از کانکس ویلایی در باغ شهر ها چیست؟

چگونه کولر گازی اصلی را تشخیص دهیم

استقبال 120 میلیونی از سیستم عامل HarmonyOS هواوی

استقبال
محبوبیت سیستم عامل اختصاصی HarmonyOS هواوی در بین کاربران به سرعت در حال رشد است و استقبال از آن به حدی بالا بوده که حتی از پیش‌بینی‌های این کمپانی هم فراتر رفته است.

تازه‌ترین آمار منتشر شده نشان می‌دهد هارمونی او اس بیش از 120 میلیون کاربر فعال دارد که خیره کننده است و نوید آینده‌ای کاملاً روشن را برای این سیستم عامل مُدرن می‌دهد.

طبق اعلام He Gang، مدیر ارشد عملیاتی هواوی، تعداد دستگاه‌های مجهز به HarmonyOS از مرز 120 میلیون عبور کرده است. آن طور که پیداست استقبال از سیستم عامل هارمونی هوآوی بسیار بهتر از برآوردها بوده و حالا هواوی به جای 300 میلیون دستگاه، دستیابی به 400 میلیون دستگاه مجهز به HarmonyOS را به عنوان هدف خود برای سال 2022 تعیین کرده است.
هم زمان با رکورد شکنی HarmonyOS، این سیستم عامل جدید برای محصولات بیشتری، از جمله مدل‌های قدیمی‌تر ارائه می‌شود. در تازه‌ترین آنها هواوی بتای بسته HarmonyOS 2 را برای 10 محصول دیگر، شامل مدل‌های لیست زیر آغاز کرده است:
•    Huawei P10
•    Huawei P10 Plus
•    Huawei Mate 9
•    Huawei Mate 9 Pro
•    Huawei Mate 9 Porsche Design
•    Huawei nova 3
•    Huawei Enjoy 9 Plus
•    Huawei Tablet M5 10.8
•    Huawei Tablet M5 Pro 10.8
•    Huawei Tablet M5 8.4

دلایل موفقیت سیستم عامل HarmonyOS
در حالی که اندروید و iOS تقریباً تمامی گوشی‌ها و تبلت های هوشمند دنیا را به تصاحب خود در آورده بودند، هوآوی چند سال قبل توسعه نسل بعدی سیستم عامل‌ها را شروع کرد که امروزه حاصل آن را به روشنی می‌بینیم.

HarmonyOS با وجود استفاده آسان و رابط کاربری که هرکسی به راحتی می‌تواند با آن کار کند، نوآوری‌های بی‌بدیلی را با خود به بازار آورده است. این سیستم عامل از ابتدا برای ایجاد ارتباط یکپارچه میان وسایل مختلف چون گوشی هوشمند، تبلت، لپ‌تاپ، تلویزیون هوشمند و وسایل هوشمند طراحی شده است و به همین دلیل یک تجربه بسیار غنی‌تر را نسبت به استفاده از دستگاه‌هایی با سیستم عامل متفاوت ارائه می‌کند.

HarmonyOS حتی برای توسعه‌دهندگان هم انقلابی نو محسوب می‌شود و توسعه اپلیکیشن و بازی را بسیار آسان‌تر کرده است. همین ویژگی برجسته HarmonyOS باعث شده صدها هزار توسعه‌دهنده به سرعت از آن حمایت کنند و شاهد رشد روز افزون اپلیکیشن و بازی‌های HarmonyOS هستیم.
این سیستم عامل در کنار ارائه یک تجربه غنی‌تر و امکان متصل کردن وسایل مختلف به یکدیگر، بسیار روان‌تر و امن‌تر از اندروید است. هارمونی او اس از یک موتور مخصوص برای کاهش تأخیر در انجام کارها بهره می‌برد که با تشخیص هوشمندانه اولویت پردازش‌ها و استفاده بهینه‌تر از منابع سخت افزاری، موجب افزایش سرعت انجام کارها می‌شود. به گفته هواوی اپلیکیشن‌ها در هارمونی او اس 25.7 درصد سریع‌تر اجرا می‌شوند که رقمی چشمگیر است.

HarmonyOS نه تنها بهتر، سریع‌تر و روان‌تر از اندروید است، بلکه سیستم عامل امن‌تری نیز محسوب می‌شود. هواوی در طراحی این سیستم عامل از همان ابتدا توجه کاملاً ویژه‌ای به امنیت داشته است و هارمونی او اس از قابلیت‌های امنیتی نوینی بهره می‌برد.
سیستم عامل HarmonyOS هوآوی ده‌ها قابلیت جدید و نوآوری دیگر با خود دارد که باعث استقبال گسترده کاربران از آن شده و به گواه پایگاه 120 میلیونی کاربران آن، سومین سیستم عامل بزرگ دنیای گجت‌های هوشمند است.

علم و فناوری