امروز : دوشنبه ، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.

قیمت و خرید اتصالات شیلنگی ساختمانی در سایت شهبازی

خرید از پاساژ بوستان و تیراژه در مشتری پسند

خرید نهال پسته و کاشت آن، چگونه به رونق اقتصادی کمک می کند؟

بزرگترین تولید کننده جرثقیل دروازه ای و نیم دروازه ای و بازویی در کشور کدامند

طراحی و ساخت انواع تجهیزات گلخانه با بهترین کیفیت در ایران

اسم برند لاتین یا فارسی؟ اصول انتخاب اسم برند خاص لاتین با دکتر رضا زرینی

کشف استعداد، بهترین تست استعدادیابی شغلی و تحصیلی

قیمت مسکن در سال 1401 افزایشی است یا کاهشی؟!

برترین سایت از نگاه کاربران ، دانلود فیلم ایرانی در تی وی نما

دوره آموزش تعمیرات ایسیو کجا ثبت نام کنیم؟

آموزش تعمیرات موبایل بهترین دوره فنی برای کسب درآمد میلیونی

8 عادت برای اینکه روز خود را خوب شروع کنی

آیا کرفس تاثیری در لاغری دارد؟

بیت کوین بخریم یا طلا ؟

گرانترین عطر های فرانسوی تا سال 2022

اتاق فرار تعبیر واقعیت یک رویا

هر آن چیزی که در مورد ارز دیجیتال تتر باید بدانید

دلایل گسترش استفاده از کانکس ویلایی در باغ شهر ها چیست؟

هواوی همچنان پیشتاز شبکه‌های 5G در دنیاست

هواوی
به تازگی مؤسسه پژوهشی مشهور Omdia گزارشی را درباره بازار تجهیزات مخابراتی منتشر کرده است که نشان می‌دهد هوآوی یکه‌تاز شبکه‌های موبایل نسل پنجمی (5G) در دنیا است. این گزارش تحت عنوان «بازار تجهیزات مخابراتی شبکه‌های موبایل» منتشر شده و داده‌های آن مربوط به سه‌ماهه اول سال 2021 میلادی است.

گزارش منتشر شده نشان می‌دهد هوآوی از نظر میزان فروش و درآمد، رتبه اول بازار 5G را در دنیا اختیار دارد. همچنین بر اساس این گزارش، منطقه آسیا - اقیانوسیه از نظر توسعه شبکه‌های 5G در جهان پیشتاز بوده و نقش قابل ملاحظه‌ای را در شکل‌دهی شبکه جهانی 5G ایفا می‌کند.

طبق اعلام مؤسسه Omdia، هواوی در سه‌ماهه اول سال 2021 مجدداً موفق شده است جایگاه نخست را در بازار جهانی تجهیزات 5G به دست بیاورد. پس از این کمپانی، شرکت‌های اریکسون، نوکیا و ZTE در جایگاه‌های دوم تا چهارم قرار دارند. همچنین هواوی از نظر حجم تجهیزات عرضه شده نیز پیشتاز است و ZTE، اریکسون و نوکیا در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند. گزارش مؤسسه Omdia نشان می‌دهد از نظر درآمد نیز هوآوی در جایگاه نخست بازار تجهیزات مخابراتی 5G قرار دارد.

آمارهای اعلام‌شده نشان می‌دهد تا کنون در چین 819,000 ایستگاه زمینی 5G ایجاد شده است و 70 درصد ایستگاه‌های 5G جهان، در فصل اول 2021 در این کشور قرار داشته‌اند. بر همین اساس چین بزرگ‌ترین شبکه مستقل 5G دنیا را توسعه داده و در زمینه فناوری شبکه‌های موبایلی، جزء کشورهای پیشرو است.

اخیراً رئیس دوره‌ای هوآوی در یک مصاحبه، اطلاعات جالبی را ارائه کرده است. بنا بر گفته‌های اریک یو، در سال 2009 هنگامی که شبکه‌های 4G در نروژ و سوئد در حال راه‌اندازی بود، کمپانی هواوی پژوهش در زمینه 5G را آغاز کرده بود. همچنین هواوی در سال 2017، یعنی دو سال پیش از تجاری شدن شبکه‌های 5G، تحقیقات خود را در حوزه شبکه‌های 6G آغاز کرده است. انتظار می‌رود شبکه‌های 6G در سال 2023 به حالت تجاری برسند.

در پایان باید گفت هواوی به عنوان بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی جهان، نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشبرد فناوری‌های ارتباطی از جمله 5G دارد. تکنولوژی مدرن، امنیت بالا و قیمت رقابتی از عواملی هستند که بسیاری از کشورهای دنیا را به همکاری با هواوی برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی علاقه‌مند کرده است.

گوناگون