در واقع خود پوست در جراحی بینی خیلی دستخوش تغییر نمیشود اما یک لایه استتار برای استخوانها و غضروفهای زیرین به وجود میآورد. بنابراین پوستهایی با ضخامت متوسط بهترین نتیجه را از جراحی بینی میگیرند. حتی برای بهترین جراح بینی هم عمل بینیهایی با پوست خیلی ضخیم و خیلی نازک واقعا چالشبرانگیز است.
مواردی زیادی هستند که شما می توانید قبل از انجام عمل بینی آنها را کنترل کنید و در واقع قدرت انتخاب دارید اما ضخامت پوست بینی جزو این موارد نیست.
آیا میدانید چرا ضخامت پوست اطراف بینی نقش مهمی را در نتیجه جراحی بینی بازی میکند؟
چرا نوع پوست بینی اهمیت دارد؟ در واقع خود پوست در جراحی بینی خیلی دستخوش تغییر نمیشود اما یک لایه استتار برای استخوانها و غضروفهای زیرین به وجود میآورد. بنابراین پوستهایی با ضخامت متوسط بهترین نتیجه را از جراحی بینی میگیرند.
حتی برای بهترین جراح بینی هم عمل بینی گوشتی یا همان بینیهایی با پوست خیلی ضخیم و پوست خیلی نازک واقعا چالش برانگیز است.
مشکلات پوست خیلی نازک یکی از مشکلات بزرگ پوستهای خیلی نازک در پنهان کردن عیوب اسکلت بینی است. به طوری که کوچکترین عیوب جراحی به راحتی از زیر پوست مشخص میشود و میتواند بر روی کل نتیجه جراحی بینی تاثیر بگذارد. برای یک تعبیر بهتر باید گفت میزان پوشش پوستهای نازک کمی بیشتر از یک دستمال کاغذی مرطوب است.
یک ویژگی مثبت هم برای این نوع پوستها وجود دارد و آن هم این است که خیلی بهتر و سریعتر بهبود مییابند و تورم بعد از عمل در این نوع پوستها به سرعت فروکش میکند.
جراحی بینی برای افرادی که پوست خیلی نازکی دارند امکانپذیر است اما بیماران باید حتما یک جراح بینی خیلی ماهر پیدا کنند.
مشکلات بینیهای گوشتی (پوست خیلی ضخیم) سختی جراحی بینی برای بینیهایی با پوست ضخیم که به آنها بینی گوشتی گفته میشود به مراتب سختتر از بینیهایی است که پوست نازکی دارند. در واقع بعضی از جراحان به دلیل ریسکهای موجود در جراحی بینیهای گوشتی، از پذیرفتن این بیماران خودداری میکنند یا اینکه هزینه عمل بینی را بالا میبرند.
مشکلات متعددی در جراحی بینیهای گوشتی وجود دارد که مهمترین این مشکلات این است که تغییرات کوچک و ظریفی را که جراح بر روی استخوان بینی ایجاد کرده به راحتی میپوشاند و دیگر اصلا به چشم نمیآید. در واقع میتوان گفت، زمانی که برای تراشیدن و شکل دادن استخوان و غضروف صرف شده است، هدر میرود.
البته پوستهای ضخیم یک ویژگی مثبت هم دارند و آن هم این است که عیوب اسکلت بینی را میپوشانند اما ویژگی مثبت این نوع پوستها همینجا به پایان میرسد.
یکی دیگر از مشکلات پوست ضخیم این است که غضروف به دلیل سنگینی پوست، فشار زیادی را متحمل میشود بنابراین هر گونه اقدامی که باعث تضعیف غضروف شود میتواند پشتیبانی ساختاری بینی را بر هم بزند.
مدت زمان بهبود و میزان تورم و التهاب نیز در این نوع بینیها طولانیتر است.
بعضی افراد تصور میکنند که با استفاده از دستگاههای کوچک کننده بینی میتوان بینیهای گوشتی را کوچک کرد اما باید گفت هیچ راهی به جز جراحی نمیتواند نتیجه دائمی و قابل قبولی برای اصلاح عیوب بینی داشته باشد.
در نتیجه میتوان گفت ضخامت پوست بینی نقش مهمی را در نتیجه جراحی بینی بازی میکند. بنابراین برای اینکه مشخص شود آیا شخص کاندید خوبی برای جراحی بینی است یا خیر بهتر است یک جلسه مشاوره با جراح انتخابی خود ترتیب داده تا او بینی را از نظر ضخامت پوست و عوامل موثر دیگر ارزیابی کند.
انتشار محتوا:اخبار رسمی