امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند عزوجل مى فرمايد: هيچ مخلوقى نيست كه به غير من پناه ببرد، مگر اين كه دستش را...

پک آموزشی مدیران برتر؛ برترین هدیه تبریک سال نو برای مدیران و دوستان خاص

پک
مجموعه مدیران ایران هرساله یک بسته از بهترین محصولات آموزشی خود را با عنوان پکیج سال معرفی می‌کند. امسال هم همچون سال‌های گذشته، پک ۹۷ مدیران ایران ارائه خواهد شد.

پک 97 مدیران ایران، شامل مباحث آموزشی در حوزه بازاریابی و فروش، تفکر و برنامه‌ریزی، توسعه مهارت‌های فردی، مدیریت و رهبری با رویکرد خلق آینده‌ای زیباتر برای سازمان‌ها وکسب‌و‌کارها، به ارائه راهکارهایی مدرن و جذاب می‌پردازد.

ماه اسفند، برای خیلی از افراد و شرکت‌ها ماه خاصی به شمار می‌رود. این خاص بودن نه فقط به خاطر دغدغه‌های خرید شخصی است بلکه به خاطر فرصت نهایی برای تصمیم‌گیری درخصوص تهیه هدیه‌های تبریک سال نو است. این روزها خیلی‌ها به این فکر می‌کنند که برای مدیران، کارمندان یا همکارانشان چه هدیه‌ای مناسب است؟! شرایط وقتی سخت‌تر می‌شود که روزهای پایانی رسیده باشد و همچنان تصمیم نهایی گرفته نشده باشد.

غالب هدیه‌های مدیریتی معمولا هدیه‌هایی روتین و کلیشه‌ای هستند. خیلی از شرکت‌ها با کارت تبریک، سررسید، تقویم و در خوش بینانه‌ترین و بهترین حالت کتاب، سال نو را به دیگر همکاران و مدیرانشان تبریک می‌گویند. هدیه نشان از طرز فکردارد هدایای خاص می‌تواند معرف شخصیت و روح جاری در برند شخصی و یا شرکتی داشته باشد. بنابراین شاید بهتر باشد امسال به دنبال هدیه‌ای متفاوت باشید. هدیه‌ای خاص برای مدیران و دوستانی که خواهان پیشرفت‌شان هستید.

پک مدیران ایران، هدیه‌ای مناسب برای مدیران

در پک 97 مدیران ایران، مباحثی متنوع، کاربردی و به روز با زبانی ساده و در قالب فیلم همراه با فایل‌های جانبی با تخفیف 48 درصدی برای مدیران آینده‌نگر ارائه می‌شود.

پک فوق مناسب، کارآفرینان و مدیران کسب‌و‌کار، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره سازمان‌ها، مشاوران، مربیان و منتورهای کسب‌و‌کار، مدیران منابع انسانی HR ، مدیران بخش تحقیق و توسعه سازمان‌ها R&D ، دانشجویان دکترای مدیریت و همه افرادی که می‌خواهند دانش مدیریتی‌شان به روز باشد است.

مدیران ایران، یک رویای بزرگ برای مدیران ایرانی

مجموعه مدیران ایران از سال 86 با هدف به اشتراک‌گذاری مطالب مدیریتی فعالیت خود را آغاز کرد. با گذر زمان این مجموعه به شبکه‌ای بزرگ از مدیران سراسر ایران تبدیل شد که از درون آن خدمات مختلف آموزشی (برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌ها، همایش‌های آموزشی و تولید محصولات مولتی مدیای آموزشی و تورهای آموزشی) مشاوره، منتورینگ، کوچینگ به جامعه مدیران ارائه می‌شود.

مدیران و علاقمندان برای تهیه این پک می‌توانند با تلفن ۴۴۸۴۱۹۹۱ یا ایمیل [email protected] و یا آیدی تلگرامی modiriran1@ تماس بگیرند و یا بصورت آنلاین از https://goo.gl/udH3iW نسبت به تهیه این مجموعه اقدام کنند.

پک

علم و فناوری