راز پنهان معادن و بتن: 103 میلیارد تومان گم شده!”

گزارش عملکرد ۱۴۰۳ گروه اسنپ منتشر شد

فهرست محتوا

کشف فساد مالی 103 میلیاردی در معادن و تولید بتن استان کرمان

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از کشف فرار مالیاتی 103 میلیارد تومانی یک فعال اقتصادی در حوزه معادن شن و ماسه و تولید بتن آماده در استان کرمان خبر داد.

شاهین مستوفی اظهار داشت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر فرار مالیاتی گسترده یکی از فعالان اقتصادی در زمینه معادن شن و ماسه و تولید بتن آماده در استان کرمان، موضوع در دستور کار تحقیقات میدانی و بررسی‌های سیستمی قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی اطلاعات و اسناد به دست آمده از محل فعالیت شخص مذکور که مربوط به سال‌های 1389 لغایت 1403 بوده است، فرار مالیاتی گسترده انجام شده توسط وی محرز شد. این فرد با پنهان کردن فعالیت و کسب درآمد در این سال‌ها، فاقد پرونده مالیاتی بوده است. پس از رسیدگی به مستندات با رعایت ضوابط قانونی، مبلغ 1030 میلیارد ریال مالیات در منابع مالیاتی بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده تشخیص داده شد.

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی گفت: از این میزان مبلغ 830 میلیارد ریال مربوط به واحد تولید بتن آماده و مبلغ 200 میلیارد ریال مربوط به واحد تولید شن و ماسه می‌باشد.

مستوفی خاطرنشان کرد: در همین راستا و در اجرای مفاد ماده (274) قانون مالیات‌های مستقیم، پرونده نامبرده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی استان ارسال شده که در حال بررسی می‌باشد. ضمناً، در جهت تشویق گزارشگران فرار مالیاتی و در اجرای ماده (37) آیین‌نامه موضوع ماده (219) قانون مالیات‌های مستقیم، فرآیند پرداخت پاداش به فرد گزارش‌دهنده در دستور اقدام است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *