ناپولی بر صدر سری آ باقی ماند، یوونتوس و میلان امتیاز از دست دادند؛ بارسلونا قربانی سویا شد
با نزدیک شدن به تعطیلات فیفا دی، باشگاههای مطرح اروپایی در تلاش بودند تا پیش از وقفهی بازیهای ملی، دیدارهای خود را با پیروزی به پایان برسانند و با روحیهای خوب راهی اردوی تیمهای ملی شوند. اما این اتفاق برای همه رخ نداد، بهخصوص با توجه به برگزاری چند مصاف حساس در لیگهای برتر.
بایرن مونیخ با گلزنی هری کین در پیروزی ۲-۱ مقابل فرانکفورت، رکورد فوقالعاده خود در ابتدای فصل را ادامه داد. در مقابل، بارسلونا نتوانست تجربهی مشابهی داشته باشد و با نتیجه سنگین ۴-۱ مغلوب سویا شد. این نتیجه به رئال مادرید اجازه داد تا با پیروزی مقابل ویارئال، به صدر جدول لالیگا صعود کند. شب یکشنبه نیز شاهد چند دیدار هیجانانگیز دیگر در لالیگا و سری آ بودیم. با ما همراه باشید تا با جزئیات این رقابتها آشنا شوید.
ناپولی ۲ – ۱ جنوا: بازگشت قهرمانانه در خانه
ناپولی با نتیجه ۲-۱ در ورزشگاه دیهگو آرماندو آلارون مقابل جنوا به پیروزی رسید و جایگاه خود را در صدر جدول سری آ تثبیت کرد. شاگردان آنتونیو کونته، علیرغم نیمهی اول کمرمق و تلاش ناکافی برای خلق موقعیت، پس از استراحت نیمه با نمایشی بسیار بهتر، بازی را به سود خود خاتمه دادند.
جنوا در دقیقه ۳۳ با ضربهی جف اِخاتور که پس از همکاری عالی با بروک نورتون-کافی، مدافع راست حریف را به چالش کشیده بود، قهرمانان را غافلگیر کرد. انضباط تاکتیکی و رویکرد تهاجمی تیم میهمان در طول نیمهی اول، ناپولی را کلافه کرده بود و تیم میزبان، با توجه به مصدومیت لوبوتکا و خروج او از زمین، از تحرک لازم برخوردار نبود.
اما در نیمهی دوم، جریان بازی تغییر کرد. ورود کوین دی بروینه و لئوناردو اسپیناتزولا به زمین، هیجان بیشتری به بازی ناپولی بخشید و درست پیش از به صدا درآمدن سوت پایان نیمه، گل تساوی به ثمر رسید. ارسال دیدنی اسپیناتزولا باعث آشفتگی در محوطهی جریمه جنوا شد و آندره-فرانک زامبو آنگیسا با شیرجه، توپ را از فاصلهی نزدیک وارد دروازه کرد. ناپولی در دقیقه ۷۵ توانست پیروزی را از آن خود کند؛ زمانی که راسموس هویلوند با واکنش سریع به توپ برگشتی، توانست دومین گل تیمش را به ثمر برساند و به روند گلزنیهای خود ادامه دهد. جنوا که پس از نیمه دوم تهدید چندانی روی دروازه حریف نداشت، از اشتباهات دفاعی که منجر به از دست رفتن یک امتیاز ارزشمند شد، ابراز تأسف میکرد.
یوونتوس ۰ – ۰ آث میلان: تساوی بدون گل در تورین
شبی پرتنش در ورزشگاه آلیانز با نتیجهی تساوی بدون گل بین یوونتوس و آث میلان به پایان رسید و بیانکونری پنجمین تساوی متوالی خود را رقم زد. نیمهی اول با موقعیتهای کمی همراه بود، هرچند هر دو تیم جرقههایی از امید نشان دادند. یوونتوس در سمت راست زمین از طریق کانسیلائو امیدوارکننده ظاهر شد، اما بیدقتی در ضربات نهایی مککنی و دیوید، میلان را از گزند خطر نجات داد. در سوی دیگر، گیمنز دو بار دروازه دیگرگوریو را امتحان کرد، اما واکنشهای سریع دروازهبان میزبان، نتیجه را در نیمه اول مساوی نگه داشت.
پس از استراحت، بازی جان تازهای گرفت. تنها دو دقیقه پس از شروع نیمه دوم، شوت گاتی از فاصلهی نزدیک با واکنشی دیدنی از سوی مانیان دفع شد. کمی بعد، میلان صاحب ضربه پنالتی شد؛ زمانی که کلی، گیمنز را سرنگون کرد. با این حال، کریستین پولیشیچ فرصت پیش انداختن تیمش را با زدن ضربه پنالتی بالای تیرک دروازه از دست داد. رافائل لئو، تعویضی میلان، انرژی تازهای به خط حملهی تیمش بخشید و با شوت از راه دور و همچنین یک موقعیت دیگر در وقتهای اضافه که با شیرجهی دیدنی دیگرگوریو دفع شد، توانست خطرساز ظاهر شود.
سلتاویگو ۱ – ۱ اتلتیکو مادرید: درام در بالایدوس
سلتاویگو و اتلتیکو مادرید در ورزشگاه بالایدوس به تساوی ۱-۱ رضایت دادند؛ دیداری که از همان ابتدا با اتفاقات دراماتیک همراه بود. در دقیقه هفتم، مدافع سلتاویگو، کارل استارفلت، با یک پاس رو به عقب اشتباه، توپ را از بالای سر دروازهبان خود، ایونوت رادو، عبور داد و به اتلتیکو مادرید یک گل زودهنگام هدیه داد.
با وجود این، تیم میزبان به خوبی واکنش نشان داد و از طریق بورخا ایگلسیاس و مارکوس آلونسو فرصتهایی را خلق کرد، اما رادو و خط دفاعی اتلتیکو مادرید اجازه گلزنی ندادند. اتلتیکو مادرید نیز با چالش خود مواجه شد و در دقیقه ۴۰، کلمنت لنگلت به دلیل دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد تا تیمش بخش زیادی از بازی را ۱۰ نفره ادامه دهد.
سلتاویگو از برتری عددی خود پس از استراحت بهره برد و در دقیقه ۶۸، ایگو آپاس با ضربهی سر از فاصلهی نزدیک، گل تساوی را به ثمر رساند. تعویضهای انجام شده، از جمله ورود پابلو دوران و ایلاکس موریبا، حملات سلتاویگو را در دقایق پایانی زنده نگه داشتند و چندین موقعیت نزدیک گل، از جمله ضربات سر دوران و زاراگوزا، به دست آمد. اتلتیکو مادرید برای پیروزی تلاش کرد و شوتهای خولین آلوارز و رابین لو نورماند دفع یا از کنار دروازه عبور کرد، اما نتوانستند از سد دفاع مستحکم سلتاویگو بگذرند.







