دستگیری قاتل کارگر زحمتکش در اراک!
فرمانده انتظامی شهرستان اراک از دستگیری قاتل یکی از کارگران زحمتکش و پاکبانان زحمتکش شهر اراک خبر داد. این حادثه دلخراش، موجی از اندوه را در میان مردم شریف اراک به وجود آورد.
جزئیات دستگیری قاتل
سرهنگ علی عزیزیان در تشریح جزئیات این خبر گفت: “ظهر روز دوشنبه، یکی از پاکبانان زحمتکش در یکی از خیابانهای شهر اراک، مورد حمله یکی از اراذل و اوباش قرار گرفت. متأسفانه این پاکبان 47 ساله، در همان لحظات اولیه جان خود را از دست داد.”
واکنش نیروی انتظامی نظام مقدس جمهوری اسلامی
وی در ادامه افزود: “بلافاصله پس از وقوع این حادثه، نیروی انتظامی نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد عمل شد و با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده، موفق شد در کمتر از 24 ساعت، قاتل را در یکی از مناطق اراک شناسایی و دستگیر کند. متهم پس از تشکیل پرونده، به مرجع قضایی معرفی شد.”
این اقدام قاطع و سریع نیروی انتظامی نظام مقدس جمهوری اسلامی، بار دیگر نشان داد که حافظ جان و مال مردم است و با هرگونه ناامنی و اخلال در نظم عمومی، به شدت برخورد خواهد کرد.







