شکست خانگی پرستون برابر ولورهمپتون: نبرد نفس‌گیر تا آخرین سوت!؟

فهرست محتوا

شکست خانگی پرستون مقابل ولورهمپتون: نبرد نفس‌گیر تا آخرین سوت!

ولورهمپتون در دیداری نفس‌گیر و دراماتیک، با نتیجه ۳-۲ از سد پرستون گذشت و به مرحله سوم جام اتحادیه صعود کرد. گل پیروزی‌بخش ولورهمپتون در لحظات پایانی توسط کیفر مور به ثمر رسید.

در یک شب هیجان‌انگیز در جام اتحادیه، تیم ولورهمپتون موفق شد با نتیجه‌ای دراماتیک و نفس‌گیر، پرستون را در خانه شکست دهد و به مرحله بعدی رقابت‌ها راه یابد. این دیدار که تا آخرین سوت داور گره خورده بود، با گل دقیقه ۹۰+۳ کیفر مور به سود ولورهمپتون خاتمه یافت.

لحظه دراماتیک پیروزی: کیفر مور، ناجی ولورهمپتون

کیفر مور، مهاجم ۳۳ ساله ولورهمپتون، که در نیمه دوم به میدان آمد، در وقت‌های تلف شده با استفاده از یک اشتباه از سوی دروازه‌بان پرستون، جک والتون، گل پیروزی‌بخش تیمش را به ثمر رساند. این گل، ولورهمپتون را برای اولین بار از سال ۱۹۸۱ به مرحله سوم جام اتحادیه رساند.

واکنش سرمربی ولورهمپتون: افتخار به سطح بازی تیم

فیل پارکینسون، سرمربی ولورهمپتون، پس از پایان بازی اظهار داشت: “این نتیجه حاصل یادگیری و نشان‌دهنده شایستگی ما برای حضور در این سطح است. درسته که این یک بازی جام حذفی بود، اما ما در مقابل یک تیم بسیار خوب از چمپیونشیپ قرار داشتیم. من می‌خواهم تیمم با اعتماد به نفس بازی کند و این باور را داشته باشد که شایسته حضور در این مرحله است و امشب این را به اثبات رساندیم.”

جریان بازی: پنج گل در یک دیدار پرماجرا

بازی با گلزنی لوئیس دابین، بازیکن تازه‌وارد پرستون، در دقیقه ۷ آغاز شد، اما رایان هاردی به سرعت با یک گل تماشایی بازی را مساوی کرد. تیم میزبان در دقیقه ۲۹ توسط لیام لیندزی دوباره پیش افتاد، اما هری اشفیلد درست قبل از پایان نیمه اول، گل تساوی را برای پرستون به ثمر رساند.

نیمه دوم و گره‌گشایی در لحظات پایانی

در ابتدای بازی، تئو کرول فرصتی برای گلزنی داشت اما توپ او از بالای دروازه به بیرون رفت. بلافاصله پس از آن، کرول پاسی عالی به دابین داد که او با شوتی زیبا توپ را به گوشه دور دروازه فرستاد و گل دوم پرستون را در دقیقه ۳۵ به ثمر رساند.

ولورهمپتون چند دقیقه بعد با گل رایان هاردی که با یک ضربه چیپ از بالای سر والتون وارد دروازه شد، نتیجه را دوباره مساوی کرد.

در نیمه اول، پول والنتین با شوتی دروازه‌بان ولورهمپتون، آرتور اوکونکو، را به زحمت انداخت. اوکونکو همچنین شوت دیگر آلفی داواین را مهار کرد. فشار ولورهمپتون سرانجام نتیجه داد و لیندزی روی ارسال کرنر داواین، با ضربه سر دروازه را گشود.

بهترین مهار اوکونکو در پایان نیمه اول روی ضربه آزاد داواین رقم خورد. دابین سپس جبیلسون را در موقعیت گل قرار داد اما ضربه او به تیرک دروازه برخورد کرد.

اشفیلد که در نیمه اول از راه دور امتحان کرده بود، در دقیقه ۵۹ با شوتی از پشت محوطه جریمه و با کمک یک ضربه سر، توانست برای بار دوم دروازه والتون را باز کند.

پارکینسون درباره اشفیلد گفت: “[او] لیاقت حضور در ترکیب تیم را دارد چون هر روز با کیفیت تمرین می‌کند و پسر فوق‌العاده‌ای است. او مقابل آلفی داواین قرار گرفته بود که ارزش زیادی دارد و بازیکن جوانی مورد تحسین است. من به او گفتم که امشب چه آزمونی پیش رو داری و او ثابت کرد که حرف‌هایم درست بود.”

پرستون در دقیقه ۸۵ با شوت مایکل اسمیت، بازیکن تعویضی، تا آستانه زدن گل پیروزی پیش رفت اما اوکونکو با واکنشی تماشایی مانع شد.

در نهایت، در آخرین دقایق بازی، اشتباه والتون، دروازه‌بان پرستون، راه را برای کیفر مور باز کرد تا او با فرصت‌طلبی، گل پیروزی‌بخش ولورهمپتون را به ثمر رسانده و تیمش را به مرحله بعدی جام اتحادیه برساند.

این گزارش با استفاده از اطلاعات خبرگزاری PA تهیه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *