روب و رایان شاهد شکست دوباره رکسام؛ چه خبر است؟!
شکست خانگی رکسام در بازگشت به چمپیونشیپ؛ رینولدز و مکالهینی ناامید از عملکرد تیمشان
هواداران رکسام، که پس از سالها دوری از لیگهای برتر انگلیس، به امید تماشای بازی تیم محبوبشان در چمپیونشیپ هیجانزده بودند، روز شنبه شاهد اولین شکست خانگی فصل تیمشان در ورزشگاه STōK Cae Ras بودند. رکسام در دیداری جذاب و پر فراز و نشیب با نتیجه ۳-۲ مغلوب وست برومویچ آلبیون شد. این اولین تجربه خانگی رکسام در سطح دوم فوتبال انگلیس از سال ۱۹۸۲ بود و صاحبان پرهیاهو و پرطرفدار این تیم، رایان رینولدز و راب مکالهینی، که شخصاً در ورزشگاه حضور داشتند، از نتیجه بازی رضایت نداشتند.
دقایق حساس بازی و گلهای رد و بدل شده:
بازی در ابتدا با برتری نسبی وست بروم آغاز شد و این تیم در دقیقه ۲۰ توسط ایزاک پرایس به گل اول رسید. اما رکسام که از حمایت هواداران پرشور خود بهره میبرد، تسلیم نشد و در دقایق پایانی نیمه اول توسط لوئیس او’برین موفق به گلزنی شد تا بازی با تساوی به رختکن برود.
در نیمه دوم، وست بروم مجدداً پیش افتاد. جد والاس در دقیقه ۷۴ گل دوم را برای میهمان به ثمر رساند و با گذشت زمان، فشار بر روی رکسام بیشتر شد. اوج ناکامی رکسام در دقیقه ۸۱ رقم خورد، زمانی که ایزاک پرایس با زدن گل دوم خود و سوم برای وست بروم، اختلاف را به دو گل افزایش داد.
در ثانیههای پایانی بازی، سم اسمیت موفق شد یکی از گلهای خورده را جبران کند، اما این گل تنها یک تسلی برای رکسام بود و نتوانست مانع از شکست خانگی تیم شود. با این نتیجه، وست برومویچ آلبیون به صدر جدول چمپیونشیپ صعود کرد.
ترکیب و تغییرات رکسام:
کیفر مور، مهاجم رکسام، با وجود نگرانیهای اولیه از مصدومیت شدید رباط مچ پا در بازی ابتدای فصل، در ترکیب اصلی تیم حضور داشت. ناتان برادهد، خرید جدید و پر سر و صدای باشگاه در اواسط هفته، در لیست نیمکتنشینان قرار داشت. سرمربی رکسام، فیل پارکینسون، تنها یک تغییر نسبت به بازی قبل اعمال کرده بود و جیمز مککلین، کاپیتان تیم و بازیکن سابق وست بروم، در ترکیب اصلی به میدان آمد.
فرصتهای از دست رفته و عملکرد بازیکنان:
جیمز مککلین در دقیقه ۱۳ اولین موقعیت خطرناک را برای رکسام خلق کرد، اما ضربه او از کنار تیرک دروازه به بیرون رفت. تام فلوورز، بال تیم وست بروم، در سوی دیگر زمین فرصتی را از دست داد، اما نقش کلیدی در گل اول تیمش داشت. پاس او از جناحین، پس از برخورد با مککلین، به ایزاک پرایس رسید و او با خونسردی دروازه رکسام را گشود.
ناتان برادهد زودتر از انتظار به دلیل مصدومیت جاش وینداست وارد زمین شد، اما وست بروم در آستانه دو برابر کردن اختلاف بود که ضربه دارنل فورلانگ با اختلاف کمی از کنار دروازه گذشت.
رکسام قبل از پایان نیمه اول توانست بازی را در دست بگیرد. مککلین دروازهبان وست بروم را محک زد و ضربه سر کیفر مور از روی کرنر به بیرون رفت. در ادامه، مور با ارسالی زیبا مککلین را در موقعیت گلزنی قرار داد، اما کنترل توپ از او سلب شد و در نهایت توپ به لوئیس او’برین رسید و او با شوتی از داخل محوطه جریمه، اولین گل خود را برای رکسام به ثمر رساند.
در نیمه دوم، برادهد فرصت داشت تا اولین گل خود را برای رکسام به ثمر برساند، اما وست بروم همچنان خطرناکتر ظاهر میشد. دنی وارد، دروازهبان رکسام، چندان به دردسر نیفتاد، اما کونور کوادی با ضربه سری از فاصله نزدیک، فرصت مسلم گلزنی را از دست داد. این اشتباه گران تمام شد، چرا که جد والاس بلافاصله پس از ورود به زمین، با استفاده از فضایی در نزدیکی تیرک اول دروازه وارد، گل دوم وست بروم را به ثمر رساند. ۹ دقیقه بعد، ایزاک پرایس با یک ضربه سر در دل محوطه جریمه، پس از دریافت پاس از میکی جانستون، گل سوم را برای تیمش زد و عملاً کار رکسام را تمام کرد.
دیگر نکات بازی:
- جدول چمپیونشیپ
- تقدیر از رینولدز و مکالهینی بابت سرمایهگذاری در رکسام
- خلاصه و آمار بازی رکسام مقابل وست بروم







