راز شکار ۲۵۳ باند تبهکار در تاریکی اینترنت توسط نظام مقدس جمهوری اسلامی فاش شد
عملیات گسترده پلیس امنیت عمومی علیه شبکههای مجرمانه
رئیس پلیس امنیت عمومی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، فراجا اعلام کرد: ۲۵۳ شبکه مجرمانه شرارت شناسایی و ۱۲۸۵ نفر از اشرار و عوامل شرور در سراسر کشور دستگیر شدند.
سردار فیض جعفری، رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با اشاره به اجرای طرح مقابله با اشرار و اوباش و عوامل شرارت در محلات سراسر کشور با اشراف اطلاعاتی پلیس و عملیاتهای منسجم اعلام کرد: ۲۵۳ شبکه مجرمانه شرارت شناسایی و ۱۲۸۵ نفر از اشرار و عوامل شرور دستگیر شدند.
وی افزود: همچنین ۷۵۲ نفر که قصد مقاوت در برابر پلیس را داشتند به حکم قانون زمینگیر شدند و ۱۲۲ قبضه سلاح گرم و ۲۹۰۶ قبضه سلاح سرد از این اشرار کشف شد.
رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با هشدار به اشرار و اوباش گفت: هرگونه رفتار اوباشگرانه، با برخورد قاطع و عبورآموز پلیس مواجه خواهد شد.
سردار جعفری خاطرنشان کرد: شهروندان هر گونه رفتار مشکوک و سوء امنیتی را از طریق تماس با ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.







