حمله غول‌های بارسلونا به توپچی‌ها: فلیک ستاره آرسنال را می‌خواهد!

حمله غول‌های بارسلونا به توپچی‌ها: فلیک ستاره آرسنال را می‌خواهد!

فهرست محتوا

تلاش بارسلونا برای جذب ستاره‌های آرسنال: آیا توماس پارتی به جمع کاتالان‌ها اضافه می‌شود؟

به نظر می‌رسد باشگاه بارسلونا در تلاش است تا در فصل نقل و انتقالات تابستانی، دو بازیکن کلیدی از آرسنال را به خدمت بگیرد. این خبر در حالی منتشر می‌شود که توپچی‌ها فصل ۲۵-۲۰۲۴ را با ناکامی به پایان رساندند و نتوانستند جامی کسب کنند. آنها برای سومین فصل متوالی در لیگ برتر انگلیس، مقام دوم را به دست آوردند.

با وجود این نتایج، بازیکنان اصلی آرسنال مورد توجه سایر باشگاه‌ها قرار گرفته‌اند و احتمال دارد در پنجره نقل و انتقالات تابستانی از این تیم جدا شوند.

نگاهی به اهداف بارسلونا در آرسنال

گفته می‌شود باشگاه رئال مادرید به جذب ویلیام سالیبا علاقه‌مند است و در نظر دارد خط دفاعی خود را تقویت کند. در همین حال، بارسلونا نیز نگاهی به بازیکنان آرسنال دارد.

پیش از این، اخباری مبنی بر علاقه بارسلونا به جذب گابریل مارتینلی، وینگر برزیلی آرسنال، در صورت ناکامی در جذب مارکوس رشفورد از منچستریونایتد منتشر شده بود.

حالا، گزارش‌هایی از نشریه سان حاکی از آن است که توماس پارتی، هافبک دفاعی غنایی آرسنال، نیز مورد توجه بارسلونا قرار گرفته و مذاکراتی برای جذب وی آغاز شده است.

وضعیت قرارداد توماس پارتی

توماس پارتی یکی از ارزشمندترین بازیکنانی است که قراردادش در پایان این ماه به اتمام می‌رسد و باید دید آیا او قرارداد خود را با آرسنال تمدید خواهد کرد یا خیر.

در ماه آوریل (فروردین)، گزارشی منتشر شد که نشان می‌داد پارتی از حضور در آرسنال و زندگی در لندن راضی است و تمایل دارد قرارداد خود را به مدت دو سال دیگر یا یک سال با گزینه تمدید برای ۱۲ ماه دیگر تمدید کند.

با این حال، شایعاتی مبنی بر بازگشت او به لالیگا نیز به گوش می‌رسد. گفته می‌شود اتلتیکو مادرید نیز علاقه‌مند به جذب مجدد این هافبک است، اما بارسلونا رقیب جدی برای آنها محسوب می‌شود.

علاقه هانسی فلیک به توماس پارتی

نشریه سان مدعی است که پارتی با پیشنهادات متعددی روبرو است و بارسلونا با نمایندگان او وارد مذاکره شده است. بارسلونا معتقد است پارتی می‌تواند یک “راه‌حل ارزان‌قیمت” برای تقویت خط میانی این تیم باشد و هانسی فلیک، سرمربی جدید بارسلونا، نیز با جذب او موافقت کرده و از طرفداران پر و پا قرص این هافبک است.

گفته می‌شود پارتی ترجیح می‌دهد در شمال لندن بماند، زیرا رابطه خوبی با میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، دارد و خانواده‌اش نیز در لندن مستقر هستند. اما او به دنبال قراردادی است که ارزش او را منعکس کند و نمی‌خواهد دستمزدش به طور قابل توجهی کاهش یابد.

علاوه بر بارسلونا، باشگاه‌هایی از لیگ حرفه‌ای عربستان سعودی نیز به جذب پارتی علاقه‌مند هستند، اما به نظر می‌رسد بارسلونا اولین تیمی است که به طور جدی برای جذب او اقدام کرده است.

یک منبع نزدیک به این بازیکن به سان گفت: “توماس برای آرسنال احترام زیادی قائل است و عاشق زندگی در لندن است، اما او همچنین به ارزش خود آگاه است و می‌خواهد قراردادی داشته باشد که جایگاهش را در باشگاه منعکس کند.”

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *