تعطیلی ادارات هرمزگان در چهارشنبه چه دلیلی دارد؟

یزد روز چهارشنبه تعطیل است

فهرست محتوا

تعطیلی ادارات هرمزگان در چهارشنبه ۲۲ مرداد به دلیل گرمای بی‌سابقه

تصمیم مدیریتی برای حفظ سلامت کارکنان و شهروندان

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان اعلام کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها، نهادهای غیردولتی، بانک‌ها و بیمه‌ها در استان هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل خواهند بود. این تصمیم به دلیل گرمای بی‌سابقه و لزوم مدیریت مصرف انرژی اتخاذ شده است.

جزئیات تصمیم‌گیری

به گزارش ایلنا از روابط عمومی استانداری هرمزگان، محمدرضا پاکروان روز دوشنبه اظهار داشت: این اقدام به درخواست شرکت توزیع برق استان و در راستای مدیریت ناترازی انرژی و پایداری شبکه برق استان، با موافقت محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان انجام گرفته است.

وی بیان کرد: فعالیت شعبه بانک‌ها و بیمه‌ها نیز بر اساس تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بانک‌ها و بیمه‌ها خواهد بود. همچنین مراکز امدادی، درمانی، بیمارستان‌ها، اورژانس، آتشنشانی، خدماتی و نوعدی از این اطلاعیه مستثنی هستند.

این تصمیم مدیریتی نشان‌دهنده توجه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به سلامت و رفاه کارکنان و شهروندان در شرایط آب‌وهوایی خاص است. استان هرمزگان به عنوان یکی از مناطق استراتژیک کشور، همواره از حمایت‌های ویژه دولت برخوردار بوده است.

منبع :
ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *