انریکه نقره‌داغ شد! اعترافات تکان‌دهنده بعد از کابوس استمفوردبریج

انریکه نقره‌داغ شد! اعترافات تکان‌دهنده بعد از کابوس استمفوردبریج

فهرست محتوا

انریکه زیر تیغ انتقادات! افشاگری‌های سرمربی PSG پس از شکست سنگین در استمفوردبریج

به گزارش رسانه‌های معتبر ورزشی، پس از حذف ناباورانه پاری‌سن‌ژرمن از لیگ قهرمانان اروپا مقابل چلسی در ورزشگاه استمفوردبریج، لوئیس انریکه، سرمربی تیم پاریسی، لب به اعتراف گشود و صحبت‌های تکان‌دهنده‌ای را مطرح کرد.

چلسی با ارائه یک بازی تماشایی و با درخشش ژوائو پدرو و دیگر ستارگانش، توانست با نتیجه‌ای قاطع، پاریسی‌ها را با هفت گل در مجموع دو بازی رفت و برگشت شکست دهد و به مرحله بعد صعود کند. این شکست سنگین، انتقادات فراوانی را متوجه لوئیس انریکه کرد.

اعترافات لوئیس انریکه پس از شکست

به نقل از اسپورت، لوئیس انریکه، سرمربی پاری‌سن‌ژرمن، پس از پایان بازی مقابل چلسی در یک نشست خبری به تحلیل این مسابقه پرداخت و اعترافاتی را در مورد عملکرد تیمش در این دیدار حساس مطرح کرد. او در بخشی از صحبت‌هایش گفت:

آنچه در پایان بازی اتفاق افتاد، یک اتفاق فوق‌العاده بود. موقعیتی بود که همه می‌توانستند از آن لذت ببرند. من سعی می‌کنم بین بازیکنان فاصله ایجاد کنم، ولی خودم هم وارد این درگیری شدم. به هر حال، این درگیری می‌تواند به وجود نیاید. هدف من واضح و آن جدا کردن بازیکنان بود.

انریکه در ادامه افزود:

همه ما باید از بدتر شدن وضعیت جلوگیری می‌کردیم. من مشکلی برای صحبت کردن ندارم. بعد از بازی تنش زیادی وجود داشت. همه به دلیل تنش در بازی، هل می‌دهند و کشمکش دارند. من دیدم که مارکه‌ها بازیکنان را هل می‌دهد و آن‌ها او را هل دادند. این‌ها موقعیت‌هایی است که همه ما باید از آن‌ها جلوگیری کنیم. کاری که من انجام دادم، جدا کردن بازیکنان بود.

صحبت‌های سمرمربی PSG در مورد بازی

سمرمربی پاری‌سن‌ژرمن در ادامه صحبت‌های خود در مورد بازی گفت:

بازی را بد شروع کردیم و این چلسی بود که در ابتدای بازی بهتر ظاهر شد. در واقع آن‌ها در ابتدای بازی بسیار سخت کوشیدند. لحظات نخست برای ما بسیار سخت بود زیرا آن‌ها پر از انرژی بودند. بازیکنان چلسی بهتر از ما بازی کردند. من به هواداران پاری‌سن‌ژرمن اطمینان می‌دهم که به‌خوبی از تیم حمایت کردند. البته همیشه افرادی هستند که می‌توانند انتقاد کنند، اما برای من مهم نیست. ما باید از تعیطلات استفاده کنیم.

انریکه: من بازنده نیستم

انریکه: من بازنده نیستم

او در پایان گفت:

من بازنده نیستم، بلکه نایب‌قهرمانم. در دنیای فوتبال بازنده‌هایی وجود ندارند. بازنده کسی است که تلاش نمی‌کند و از جایش بلند نمی‌شود. بازنده کسی است که تسلیم می‌شود. بازنده کسی است که نمی‌تواند برخیزد. شاید من بیشتر یا کمتر دوست داشته شوم، اما همه کسانی که من را می‌شناسند بسیار دوستم دارند. نمی‌دانم شاید خیلی خودخواه باشم اما این را می‌گویم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *