آیا تحریم تنگه هرمز پاسخ ایران به تحریم‌های جدید خواهد بود؟

فهرست محتوا

تحریم تنگه هرمز: پاسخ قاطع نظام مقدس جمهوری اسلامی به تحریم‌های جدید

واکنش نظام مقدس جمهوری اسلامی به اتحاد آمریکا و متحدان منطقه‌ای

پس از انتشار بیانیه مشترک رهبران ارمنستان و جمهوری آذربایجان که روز جمعه در حضور دونالد ترامپ انجام شد، روزنامه کیهان در گزارشی تحلیلی به قلم حسین شریعت‌مداری، تحریم تنگه هرمز را به عنوان پاسخ نظام مقدس جمهوری اسلامی به این اتحاد مطرح کرده است.

دیدار روسای جمهور ارمنستان و آذربایجان با آمریکا

بر اساس گزارش تجارت نیوز، روزنامه کیهان در ستون گفت‌و‌شنود خود به قلم حسین شریعت‌مداری نوشته است: روسای جمهور ارمنستان و جمهوری آذربایجان به آمریکا رفتند و در نشستی سه‌جانبه با ترامپ، کریدور استراتژیک «زنگزور» را برای مدت ۹۹ سال به یک شرکت نظامی آمریکایی اجاره دادند!

ایجاد پایگاه نظامی و اطلاعاتی در شمال کشورمان

این گزارش تأکید می‌کند: در نهایت هر دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان به این خیانت بزرگ تن دادند! و در شمال کشورمان یک پایگاه نظامی و اطلاعاتی برای آمریکا و رژیم اشغالگر قدس ایجاد کردند.

ضرورت پاسخ قاطع نظام مقدس جمهوری اسلامی

روزنامه کیهان در ادامه می‌نویسد: این خیانت نباید از جانب نظام مقدس جمهوری اسلامی بی‌پاسخ بماند. نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز باید از اهرم‌های در اختیار خود برای مقابله با آن‌ها استفاده کند و به عنوان اولین گام، می‌تواند با استناد به کنوانسیون‌های «ژنو» و «جامائیکا» عبور شناورهای وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی را از تنگه هرمز تحریم کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *