آلمان: بازگشت مدافع بایرن و دو ستاره دورتموند؛ سانه باز هم در لیست تیم ملی جایی ندارد؟

چند پیشنهاد برای تیتر فارسی:انتقاد تند شواین‌اشتایگر از تیم ملی آلمان: DNA خودمان را گم کرده‌ایم! (تاکید بر چهره‌ی شاخص و انتقاد تند)
فاجعه در راه است؟ شواین‌اشتایگر از آلمان ناامید شد! (ایجاد حس خطر و کنجکاوی)
نسل جدید هم ناامید کرد؟ شواین‌اشتایگر از عملکرد آلمان شوکه شد! (تمرکز بر نسل جدید و واکنش شوکه‌کننده)
آلمانِ بی‌هویت: فریاد شواین‌اشتایگر بعد از باخت مقابل اسلواکی (استفاده از کلمه بی‌هویت و اشاره به نتیجه بازی)
DNA گمشده ژرمن‌ها: انتقاد کوبنده شواین‌اشتایگر از تیم ملی (استفاده از اصطلاح DNA گمشده و واژه کوبنده)انتخاب نهایی بسته به لحن و تمرکز اصلی خبر دارد.

فهرست محتوا

بازگشت مدافع بایرن و دو ستاره دورتموند به تیم ملی آلمان؛ سانه همچنان دور از لیست؟

یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان، برای دو بازی آتی انتخابی جام جهانی، بازیکنانی چون الکساندر پاولوویچ از بایرن مونیخ و نیکو شلوتربک و فلیکس نمچا از دورتموند را به اردوی تیم ملی فراخوانده است. این سه نفر جزو پنج بازیکنی هستند که پس از غیبت در لیست قبلی، دوباره شانس حضور در تیم ملی را پیدا کرده‌اند. آلمان در این بازی‌ها به مصاف تیم‌های لوکزامبورگ و ایرلند شمالی خواهد رفت و به دنبال تثبیت جایگاه خود در صدر گروه انتخابی است. شلوتربک که به دلیل مصدومیت از ناحیه مینیسک از میادین دور بود، حالا با بهبودی کامل، تیم ملی را در غیاب آنتونیو رودیگر، مدافع کلیدی رئال مادرید که از مصدومیت عضلانی رنج می‌برد، یاری خواهد کرد.

در کنار این بازگشت‌ها، ریدل باکو از لایپزیگ و جاناتان بورکارت از اینتراخت فرانکفورت نیز دوباره به لیست تیم ملی دعوت شده‌اند. گفتنی است که ناتانیل براون، هم‌تیمی بورکارت در فرانکفورت، برای اولین بار طعم ملی‌پوش شدن را خواهد چشید. با این حال، نام لروی سانه، ستاره سابق بایرن مونیخ، همچنان در لیست تیم ملی دیده نمی‌شود. انتقال او به گالاتاسرای به نظر می‌رسد امیدهایش برای حضور در جام جهانی را کمرنگ کرده است. سانه در ماه سپتامبر نیز به دلیل انتقال به “لیگی پایین‌تر” از سوی ناگلزمان از لیست تیم ملی خط خورده بود و شروع نه‌چندان قوی او در استانبول نیز کمکی به او نکرده است.

آلمان در حال حاضر در رده دوم گروه A رقابت‌های انتخابی جام جهانی قرار دارد. آنها فصل خود را با شکست تحقیرآمیز در اسلواکی آغاز کردند که این اولین شکست خارج از خانه در تاریخ بازی‌های انتخابی برای “مانشافت” محسوب می‌شود.

هدف ناگلزمان برای تیم ملی آلمان مشخص شد

پس از آن شکست، شاگردان ناگلزمان با پیروزی‌ای نه چندان قاطع با نتیجه سه بر یک مقابل ایرلند شمالی، خود را از انتقادات احتمالی رهانیدند. ناگلزمان تاکید دارد که آلمان دیگر جایی برای لغزش ندارد. او در این باره گفت: «ما هدفی روشن داریم: دو پیروزی از دو بازی، تا بتوانیم دوباره به مسیر پیروزی در رقابت‌های انتخابی جام جهانی بازگردیم.»

وی افزود: «با وجود اینکه برخی از بازیکنان قادر به همراهی ما در این پنجره بین‌المللی نیستند، ما کاملاً متقاعد شده‌ایم که تیم به اندازه کافی از کیفیت لازم برای بهتر عمل کردن نسبت به بازی‌های گذشته برخوردار است. پس از دست دادن تونی رودیگر، بازگشت نیکو شلوتربک برای ما بسیار مهم است. همچنین با حضور ننه براون، یک استعداد واقعی در خط دفاعی در اختیار خواهیم داشت.»

ناگلزمان در پایان صحبت‌هایش ابراز امیدواری کرد: «من مشتاقانه منتظر ورود به ورزشگاه پر از تماشاگر در زینسهایم (مقابل لوکزامبورگ) هستم؛ مکانی که خاطرات خاصی برای من دارد. همچنین برای جوی هیجان‌انگیز و بازی‌ای عالی در سفر به بلفاست، با همراهی انبوهی از هواداران آلمان، هیجان‌زده هستم.»

ولتماده در مسیر درست

نیک ولتماده، مهاجم جوان، دوباره در لیست تیم ملی حضور دارد. او پس از انتقال ۶۹ میلیون پوندی از اشتوتگارت به نیوکاسل یونایتد، شروعی قوی در تیم جدیدش داشته است. ولتماده که پس از شکست مقابل اسلواکی مورد انتقاد قرار گرفته بود، تاکنون در شش بازی برای نیوکاسل سه گل به ثمر رسانده و آخرین گلش را در پیروزی چهار بر صفر مقابل یونیون سن ژیلواز در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند.

ناگلزمان در مصاحبه‌ای با اسپورت وان درباره ولتماده گفت: «بله، او دو گل با ضربه سر به ثمر رسانده که برایش بسیار خوب و مهم بود. فکر می‌کنم مهم است که وقتی چنین مبلغی برای بازیکنی هزینه می‌شود، او بتواند تاثیر خوبی بگذارد. گل‌ها قطعا برجسته‌ترین و باارزش‌ترین عامل هستند.»

وی در ادامه افزود: «من فکر می‌کنم او کارش را خوب انجام داده است. من بازی روز گذشته (مقابل آرسنال) را هم تماشا کردم. او هنوز باید چند پله در تیم پیشرفت کند و جایگاه ثابت خود را پیدا کند. او در مسیر درستی قرار دارد و با دو گل، قطعا شروع خوبی داشته است.»

نیکلاس فولکروگ از وستهم به دلیل مصدومیت غایب است و بورکارت و ماکسیمیلیان بیر از دورتموند، دو گزینه دیگر تیم در خط حمله در این لیست هستند.

لیست کامل تیم ملی آلمان:

  • دروازه‌بانان: اولیور باومن، الکساندر نوبل، فن دامن
  • مدافعان: والدمار آنتون، ریدل باکو، ناتانیل براون، رابین کوچ، دیوید روم، نیکو شلوتربک، جاناتان تاه
  • هافبک‌ها: کریم آتمی، نادیم امیری، روبرت آندریش، سرژ گنابری، لئون گورتسکا، یوشوا کیمیچ، جیمی لوئلینگ، فلیکس نمچا، آنجلو استیلر، فلوریان ویرتس
  • مهاجمان: ماکسیمیلیان بیر، جاناتان بورکارت، نیک ولتماده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *