یونایتد در یک قدمی خرید دو ستاره؛ اینئوس دست به جیب شد

یونایتد در یک قدمی خرید دو ستاره؛ اینئوس دست به جیب شد

فهرست محتوا

شیاطین سرخ در آستانه جذب دو ستاره؛ اینئوس چراغ سبز نشان داد

به گزارش رسانه‌ها، منچستریونایتد به جذب امیلیانو مارتینز، دروازه‌بان استون ویلا، و ویکتور گیوکرس، مهاجم اسپورتینگ لیسبون، بسیار نزدیک شده است. این در حالی است که فصل کابوس‌واری را در لیگ برتر پشت سر گذاشتند و در رده پانزدهم جدول قرار گرفتند و از راهیابی به رقابت‌های اروپایی بازماندند.

آن‌ها در آخرین لحظات، فرصت حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را از دست دادند و با نتیجه یک بر صفر مقابل تاتنهام در فینال لیگ اروپا شکست خوردند. با این حال، گروه INEOS و سر جیم رتکلیف تصمیم گرفته‌اند که به روبن آموریم اعتماد کنند و او را در فصل آینده نیز به عنوان سرمربی حفظ کنند.

آن‌ها قصد دارند تمام ابزارهای لازم را در اختیار این سرمربی سابق اسپورتینگ لیسبون قرار دهند تا بتواند به طور موثر سبک بازی خود را پیاده کند و در بازار نقل و انتقالات از او حمایت خواهند کرد.

منچستریونایتد پیش از این، ماتئوس کونیا، مهاجم ولورهمپتون، را با مبلغ ۶۲.۵ میلیون پوند به خدمت گرفته است تا خط حمله خود را تقویت کند. برایان امبوئمو، بازیکن برنتفورد، نیز یکی دیگر از بازیکنانی است که برای جذب او پیشنهاد داده‌اند.

مهاجم اسپورتینگ لیسبون، گیوکرس، مدت‌هاست که به دلیل ارتباطش با آموریم، با انتقال به اولدترافورد مرتبط بوده است. با این حال، تصور می‌شد که او بدون حضور در لیگ قهرمانان اروپا علاقه‌ای به این انتقال نداشته باشد.

با این وجود، بن جیکوبز، روزنامه‌نگار سابق CBS Sports، روز پنج‌شنبه فاش کرد که این بازیکن سوئدی با وجود عدم حضور در رقابت‌های اروپایی در فصل آینده، “بسیار مشتاق” انتقال به منچستریونایتد است.

جیکوبز به The United Stand گفت: «درک من این است که ویکتور گیوکرس اگر از نظر مالی امکان‌پذیر باشد، به شدت مشتاق انتقال به منچستریونایتد خواهد بود.»

او ادامه داد: «من فکر نمی‌کنم که گیوکرس دستمزدی معادل ۳۰۰ هزار پوند در هفته یا بیشتر دریافت کند. بنابراین، اگر رشفورد و سانچو جدا شوند، آن‌ها فضای لازم برای سرمایه‌گذاری در این بازیکنان را خواهند داشت. به همین دلیل است که اگر آن‌ها با هزینه‌های نقل و انتقالات و ایجنت کنار بیایند و آن را به گونه‌ای سازماندهی کنند که بتوانند در سال مالی آینده شروع کنند و آن را به صورت اقساطی منعطف دریافت کنند، این می‌تواند راهی برای انجام این معامله باشد.»

وب‌سایت اسپانیایی Fichajes اصرار دارد که منچستریونایتد اکنون به دو خرید “نزدیک” شده است و برای نهایی کردن قرارداد با گیوکرس و مارتینز، دروازه‌بان استون ویلا، “سرعت” گرفته است.

منچستریونایتد “می‌خواهد کمپین بازسازی خود را با قدرت آغاز کند و تصمیم گرفته است دو خرید استراتژیک” را در گیوکرس و مارتینز انجام دهد. INEOS “در تلاش است تا هر دو قرارداد را با مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو (۸۴ میلیون پوند) نهایی کند، در تلاشی آشکار برای تغییر اوضاع پس از یکی از ناامیدکننده‌ترین فصل‌ها در تاریخ اخیر خود”.

مارتینز، که جایگزینی برای آندره اونانا خواهد بود، “بسیار به ترک استون ویلا و تبدیل شدن به دروازه‌بان جدید اولدترافورد نزدیک است” پس از اینکه شماره یک منچستریونایتد “از زمان ورودش تردیدهایی را ایجاد کرده است”.

گفته می‌شود که مذاکرات “به آرامی پیشرفت می‌کند و این انتقال می‌تواند حدود ۳۰ میلیون یورو هزینه داشته باشد”، در حالی که “هدف بزرگ” آن‌ها گیوکرس است و منچستریونایتد “مایل است ۷۰ میلیون یورویی را که باشگاه لیسبونی درخواست می‌کند، بپردازد” و مهاجم سابق کاونتری سیتی “نسبت به این پروژه خوشبین است”.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *