گزینه جانشینی پوستکوگلو در تاتنهام: مربی لیگ برتری با قیمت ۹ میلیون پوند!

اعتراف می‌کنیم رفقا: درباره‌ی اخراج آنژه پوستکوگلو اشتباه می‌کردیم!

فهرست محتوا

پوستکوگلو در خطر اخراج؟ جانشین احتمالی از لیگ برتر با مبلغ ۹ میلیون پوند

آینده آنگه پوستکوگلو در تاتنهام در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. با وجود قهرمانی اخیر تاتنهام، دانیل لوی، رئیس باشگاه، هنوز در مورد ادامه همکاری با این سرمربی استرالیایی مردد است. در صورت اخراج پوستکوگلو، توماس فرانک، سرمربی برنتفورد، به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی مطرح شده است.

فصل پر فراز و نشیب تاتنهام با پوستکوگلو

پوستکوگلو در تابستان سال ۲۰۲۳ از سلتیک به تاتنهام پیوست. در فصل نخست حضورش، تاتنهام را به مقام پنجم رساند، اما فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ برتر برای آن‌ها فاجعه‌بار بود. آن‌ها با تحمل ۲۲ شکست در ۳۸ بازی، تنها یک رتبه بالاتر از منطقه سقوط قرار گرفتند.

قهرمانی غیرمنتظره و امیدواری دوباره

با این حال، تاتنهام فصل را به بهترین شکل ممکن به پایان رساند و با پیروزی مقابل منچستریونایتد در بیلبائو، پس از ۱۷ سال جام قهرمانی را بالای سر برد و سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را نیز کسب کرد.

طعنه پوستکوگلو به منتقدان

پوستکوگلو در ابتدای فصل ادعا کرده بود که “همیشه در فصل دوم برنده می‌شود” و در جشن قهرمانی نیز به این جمله معروف خود اشاره کرد. او در اتوبوس روباز گفت: “به آن‌ها گفتم و خندیدند. به آن‌ها گفتم و باور نکردند، اما حالا ما اینجا هستیم.”

او همچنین از بازیکنان و کادر فنی خود تمجید کرد و آن‌ها را قهرمان خواند. پوستکوگلو در پایان سخنانش با اشاره به سریال‌های تلویزیونی گفت: “بهترین سریال‌های تلویزیونی، فصل سومشان از فصل دوم بهتر است. متشکرم.”

آیا لوی پوستکوگلو را اخراج می‌کند؟

با این وجود، به گزارش GIVEMESPORT، شادی پوستکوگلو ممکن است کوتاه مدت باشد، زیرا لوی هنوز تصمیم نگرفته است که آیا او را اخراج کند یا خیر. در همین حال، توماس فرانک، سرمربی برنتفورد، به عنوان یک جانشین احتمالی برای او در نظر گرفته شده است.

شرط فسخ قرارداد فرانک

گفته می‌شود که فرانک در قرارداد خود با برنتفورد، بند فسخی به مبلغ ۹ میلیون پوند دارد. این مربی دانمارکی همچنین رابطه دیرینه‌ای با یوهان لانگه، مدیر فنی تاتنهام، دارد.

ابهام در مورد آینده پوستکوگلو

پوستکوگلو در پاسخ به سوالی درباره جمله “فصل سوم بهتر از فصل دوم است” گفت که هنوز در مورد آینده خود اطمینانی ندارد. او گفت: “باید بیشتر فکر می‌کردم، زیرا گاهی اوقات شخصیت اصلی را می‌کشند.”

او افزود: “من قبل از بازی گفتم، واقعاً احساس می‌کنم که در حال ساختن چیزی هستیم. این هیجان‌انگیز است که من گروهی از بازیکنان، گروهی از کارکنان و باشگاهی دارم که می‌دانند چگونه برنده شوند.”

پوستکوگلو در پایان گفت: “من هیچ بحثی نداشته‌ام. مشابه قبل، من هیچ بحثی با باشگاه نداشته‌ام و شاید آن‌ها منتظر هوای صاف بودند.”

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *