فوری
توقف تولید لندروور دیسکاوری اسپرت پس از ۱۱ سال؛ پایان راه شاسی‌بلند کامپکت بریتانیایی · اعتراف متا به نفوذ هوش مصنوعی به سیستم شرکت دیگر؛ تکرار خطاهای امنیتی شرکت Irregular · دستگیره‌ های برقی خودروها به تله تبدیل شده‌اند؟ تدوین قوانین جدید برای ایمن‌سازی درهای الکترونیکی · کشف شگفت‌انگیز پژوهشگران: داروی ویاگرا مانع از گسترش و متاستاز سرطان می‌شود · کشف شگفت‌انگیز پزشکان: داروهای معروف لاغری خطر ابتلا به بیماری‌های کشنده را کاهش می‌دهند توقف تولید لندروور دیسکاوری اسپرت پس از ۱۱ سال؛ پایان راه شاسی‌بلند کامپکت بریتانیایی · اعتراف متا به نفوذ هوش مصنوعی به سیستم شرکت دیگر؛ تکرار خطاهای امنیتی شرکت Irregular · دستگیره‌ های برقی خودروها به تله تبدیل شده‌اند؟ تدوین قوانین جدید برای ایمن‌سازی درهای الکترونیکی · کشف شگفت‌انگیز پژوهشگران: داروی ویاگرا مانع از گسترش و متاستاز سرطان می‌شود · کشف شگفت‌انگیز پزشکان: داروهای معروف لاغری خطر ابتلا به بیماری‌های کشنده را کاهش می‌دهند

کاهش شدید کشتیرانی در دریای سرخ پس از حمله حوثی‌ها به عربستان؛ آخرین آمار و وضعیت تنگه هرمز

فهرست محتوا

تصویر ماهواره‌ای منتشرشده توسط ناسا، تنگه باب‌المندب را به‌عنوان یکی از کلیدی‌ترین آبراه‌های کشتیرانی جهان و دروازه اصلی ورود به دریای سرخ نشان می‌دهد.

خلاصه مهم‌ترین تحولات کشتیرانی در دریای سرخ و تنگه هرمز

  • کاهش شدید عبور و مرور کشتی‌ها از تنگه باب‌المندب در روز یکشنبه.
  • حمله حوثی‌های یمن به تأسیسات شرکت سعودی آرامکو در شهرهای ینبع و جیزان.
  • خروج چهارمین ابرنفتکش چینی (VLCC) حامل نفت خام عربستان از دریای سرخ.
  • عبور موفق نفتکش حامل نفت خام عربستان به مقصد کشور پاکستان.

بر اساس داده‌های ردیابی کشتیرانی از موسسه کپلر (Kpler)، پس از حمله حوثی‌های یمن به تأسیسات نفتی عربستان سعودی در امتداد سواحل دریای سرخ، رفت‌وآمد کشتی‌ها از تنگه باب‌المندب در روز یکشنبه به شدت کاهش یافت. این در حالی است که ترانزیت انرژی از طریق تنگه هرمز نیز در طول آخر هفته در سطح بسیار پایینی باقی مانده است.

به گزارش واضح به نقل از رویترز، داده‌های آماری نشان می‌دهد که روز یکشنبه تنها ۱۱ کشتی تجاری از تنگه باب‌المندب عبور کرده‌اند که این پایین‌ترین میزان تردد ثبت‌شده طی چند ماه اخیر محسوب می‌شود.

نشرئیه خبری اختصاصی رویترز با بررسی و تحلیل آخرین اخبار و تحولات جنگ و بحران‌های خاورمیانه، مخاطبان را در جریان تازه‌ترین رویدادهای این حوزه قرار می‌دهد.

اختلال در خطوط کشتیرانی دریای سرخ و جهش قیمت جهانی نفت

تردد در دریای سرخ در سواحل یمن از هفته گذشته و در پی اقدامات حوثی‌های متحد تهران دچار اختلال شدید شده است. حوثی‌ها قصد دارند صادرات نفت عربستان را محاصره کنند؛ اقدامی که باعث گسترش مناقشه میان آمریکا و ایران شده و پیش از این نیز تامین نفت از طریق تنگه هرمز را مختل کرده بود.

این اختلال گسترده در خطوط کشتیرانی بین‌المللی باعث شد تا قیمت محموله‌های نفت خام فیزیکی در خاورمیانه، اروپا و آفریقا در هفته گذشته به بالاترین حد خود در دو ماه اخیر برسد.

کاهش شدید کشتیرانی در دریای سرخ پس از حمله حوثی‌ها به عربستان؛ آخرین آمار و وضعیت تنگه هرمز

جزئیات تردد نفتکش‌ها و ابرنفتکش‌ها در تنگه باب‌المندب

از میان ۱۱ شناوری که روز یکشنبه از تنگه باب‌المندب عبور کردند، هفت فروند نفتکش بودند که سه فروند از آن‌ها وارد دریای سرخ شدند. داده‌ها نشان می‌دهد دو فروند از آن‌ها ابرنفتکش (VLCC) بودند که برای بارگیری نفت خام عربستان به سمت بندر ینبع در حرکت بودند و کشتی سوم نیز به روسیه مرتبط بوده است.

چهار شناور دیگری که روز یکشنبه از دریای سرخ خارج شدند شامل ابرنفتکش New Explorer با پرچم هنگ‌کنگ حامل ۲ میلیون بشکه نفت خام عربستان و امارات به مقصد بندر نینگبو در شرق چین، یک نفتکش حامل ۱ میلیون بشکه نفت خام روسیه به مقصد چین و یک نفتکش دیگر حامل حدود ۷۵۰ هزار بشکه نفت خام عربستان به مقصد پاکستان بوده‌اند.

همچنین ابرنفتکش دیگری با پرچم هنگ‌کنگ به نام New Pearl حامل ۲ میلیون بشکه نفت خام عربستان، در حال خروج از دریای سرخ از طریق تنگه باب‌المندب به سمت بندر ژوشان در شرق چین است. این چهارمین سوپرنفتکش چینی است که پس از اعلام محاصره دریایی توسط حوثی‌ها از منطقه خارج می‌شود.

شرکت مدیریت کشتیرانی Associated Maritime Hong Kong که مدیریت دو نفتکش New Explorer و New Pearl را بر عهده دارد، در خارج از ساعات کاری به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ فوری نداد.

در همین حال، یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها اعلام کرد که این گروه روز شنبه موضع‌هایی متعلق به شرکت دولتی نفت عربستان (سعودی آرامکو) را در شهرهای جیزان و ینبع هدف حملات خود قرار داده است.

افت ملموس ترانزیت انرژی و تردد شناورها در تنگه هرمز

بر اساس داده‌های ردیابی کپلر، حتی با وجود توقف موقت حملات متقابل میان آمریکا و ایران در خاورمیانه، روزانه کمتر از ۱۰ شناور تجاری در طول آخر هفته از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

این آمار نشان می‌دهد در روز یکشنبه تنها هفت فروند شناور از این تنگه عبور کرده‌اند که شامل سه فروند نفتکش حامل فرآورده‌های نفتی مرتبط با ایران بود که از تنگه خارج شدند.

در روز شنبه نیز تنها سه فروند شناور عبور کردند که فرستنده‌های رادیویی (ترانسپوندر) خود را خاموش کرده بودند. این موارد شامل یک ابرنفتکش (VLCC) به مقصد قطر برای بارگیری نفت، یک نفتکش گاز مایع (LPG) به مقصد بندر رویس در امارات متحده عربی برای بارگیری و یک نفتکش حامل نفتا از قطر به مقصد ژاپن بوده است.

روز جمعه نیز هفت شناور از این منطقه عبور کردند که بیشتر آن‌ها در حال خروج از خلیج فارس بودند؛ از جمله دو ابرنفتکش حامل نفت خام عراق و امارات و یک نفتکش حامل مازوت.