چگونه صنعت برق ایران روزهای داغ پیش رو را به فرصتی برای نمایش قدرت تبدیل می‌کند؟

چگونه صنعت برق ایران روزهای داغ پیش رو را به فرصتی برای نمایش قدرت تبدیل می‌کند؟

فهرست محتوا

صنعت برق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران چگونه روزهای گرم پیش رو را به فرصتی برای نمایش اقتدار تبدیل می‌کند؟

آمادگی سراسری صنعت برق برای روزهای گرم پیش‌رو

مدیرعامل توانیر از احتمال رسیدن مصرف برق کشور به ۷۳ تا ۷۵ هزار مگاوات همزمان با افزایش دمای هوا به بالای ۴۰ درجه در بسیاری از مناطق کشور طی روزهای آینده خبر داد. مصطفی رجبی مشهدی با هشدار این موضوع، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود حداکثر مصرف به ۷۲ تا ۷۵ هزار مگاوات برسد و تلاش می‌کنیم اوج تقاضای مصرف برق را در زیر ۷۰ هزار مگاوات نگهداریم.

اجرای طرح کنترل مشترکان پرمصرف و کاهش مصرف انرژی

وی از اجرای طرح کنترل مشترکان پرمصرف خبر داد و گفت: با هشدارهای مکتوب و قطع برق یک‌ساعته برای متخلفان، موفق به کاهش ۳۶۰۰ مگاوات مصرف شده‌ایم. همچنین در استان‌های تهران، خوزستان و فارس که به ترتیب بیشترین مصرف برق را دارند، با نظارت میدانی، کنترل هوشمند و تعویض چراغ‌های روشنایی، کاهش مصرف مؤثری ثبت شده است.

اقدامات مدیریت مصرف در پایتخت و استان‌های پر مصرف

رجبی مشهدی افزود: در این استان‌ها با جایگزینی چراغ‌های کم‌مصرف و کنترل هوشمند، صرفه‌جویی قابل توجهی در مصرف انرژی محقق شده است. صنعت برق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت هوشمندانه، آمادگی کامل برای تأمین پایدار برق در روزهای گرم پیش‌رو را دارد.

منبع :
ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *