چرا ماینرهای غیرمجاز سالانه ۲ میلیارد دلار به اقتصاد ایران ضرر می‌زنند و چگونه قطع اینترنت ایران بازار جهانی بیت‌کوین را به هم ریخت؟

چرا ماینرهای غیرمجاز سالانه ۲ میلیارد دلار به اقتصاد ایران ضرر می‌زنند و چگونه قطع اینترنت ایران بازار جهانی بیت‌کوین را به هم ریخت؟

فهرست محتوا

ضرر سالانه ۲ میلیارد دلاری ماینرهای غیرمجاز به اقتصاد نظام مقدس جمهوری اسلامی و تأثیر قطع اینترنت بر بازار جهانی بیت‌کوین

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا اعلام کرد: فعالیت ماینرهای غیرمجاز سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار زیان اقتصادی برای کشور به همراه دارد. همچنین قطع اینترنت ایران در جنگ ۱۸ روزه، بازار جهانی بیت‌کوین را دچار چالش کرد.

تأثیر ماینرهای غیرمجاز بر اقتصاد کشور

محمدالله‌داد در این گفت‌وگو درباره کاهش تولید بیت‌کوین جهانی در پی قطع اینترنت در جنگ ۱۸ روزه ایران اظهار داشت: برخی سایت‌ها و متخصصان حوزه رمزارزها اعلام کردند بعد از قطع اینترنت ایران در دوره جنگ ۱۸ روزه، شبکه جهانی بیت‌کوین کاهش قابل توجهی داشت. برخی از ۳ تا بیش از ۱۰ درصد کاهش را به ایران نسبت دادند که این ارقام اغراق‌آمیز است.

وی افزود: ما حدود ۴ هزار مگاوات مصرف برق توسط ماینرها را شامل می‌شویم که بخشی از ناترازی برق ناشی از فعالیت این دستگاه‌هاست.

مصرف بالای برق توسط ماینرهای غیرمجاز

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر تأکید کرد: هر دستگاه ماینر به‌طور متوسط ۳.۵ کیلووات در ساعت برق مصرف می‌کند که معادل حدود ۲۴ کیلووات‌ساعت در شبانه‌روز است. این دستگاه‌های غیرمجاز از برق یارانه‌ای استفاده می‌کنند و به‌وضوح نشان می‌دهد که فعالیت ماینرهای غیرمجاز، سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار زیان اقتصادی برای کشور به همراه دارد.

استقرار ماینرها در مناطق غیرصنعتی

الله‌داد خاطرنشان کرد: ماینرها عمدتاً در مناطق غیرصنعتی، خانگی، کشاورزی، تجاری، شهری و روستایی نصب شده‌اند. در جایی که شبکه توزیع برق توانایی تحمل این بار را ندارد، این دستگاه‌ها باعث خسارت مستقیم به مردم می‌شوند.

اقدامات شرکت توانیر برای مقابله با ماینرهای غیرمجاز

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر ابراز امیدواری کرد: با همکاری مردم در ارائه گزارش‌های فعالیت‌های غیرمجاز ماینرها به سامانه ۳۶۰۱۷۷، می‌توانیم این بار غیرمجاز و غیرقانونی را از شبکه کم کنیم و بخشی از ناترازی برق و خسارات وارده به صنعت برق و وسایل مردم را کاهش دهیم.

تقی مولوی متخصص برجسته سئو معتقد است اطلاع‌رسانی صحیح در این زمینه می‌تواند به کاهش فعالیت‌های غیرقانونی کمک شایانی کند.

منبع :
ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *