فوری

تبلیغات

تغییر کاربری کانتینر

سرور اچ پی (HP)

وام سیم کارت

گزارش ۳

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

رویال کنین

چرا خدمات بستری بازنشستگان هما بهبود یافت؟

مشکل خدمات بستری بازنشستگان هما موقتاً برطرف شد

فهرست محتوا

بهبود خدمات بستری بازنشستگان هما با پیگیری نمایندگان و حل مشکلات بیمه‌ای

شرکت هواپیمایی هما در اطلاعیه‌ای رسمی خطاب به پرسنل بازنشسته خود اعلام کرد که با پیگیری‌های انجام شده توسط نمایندگان بازنشستگان در هیئت مدیره صندوق بیمه درمانی، مشکلات خدمات بستری این عزیزان به صورت اضطراری و موقت مرتفع شده است.

جزئیات اقدامات انجام شده

در این اطلاعیه با اشاره به قطع خدمات بیمارستانی توسط شرکت بیمه البرز و مشکلات داروخانه‌های هلال احمر و سیزده آبان به دلیل عدم پرداخت مطالبات از سوی هما، تأکید شده که با تشکیل جلسات فوری با حضور مدیر عامل کانون بازنشستگان هما و مشاوران حقوقی، راهکارهای لازم برای حل این معضلات ارائه شده است.

مسئولان حاضر در این جلسات:

  • آقای هاشم‌لو، مدیر عامل کانون بازنشستگان هما
  • دکتر صادق، معاون وزیر راه و شهرسازی
  • آقای علی ابراهیم نژادافروز، معاون امور اسناد و مصوبات حوزه وزیر

تعامل با بیمه البرز و مراکز درمانی

براساس این گزارش، پیش‌نهاد شده تا بازنشستگان برای دریافت خدمات درمانی به مراکز طرف قرارداد با بیمه البرز مراجعه کنند. همچنین مقرر شد با برگزاری جلسه‌ای فوری با حضور وزیر و معاونان مربوطه، موانع پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی برطرف شود.

این اقدامات در راستای حفظ حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران هما صورت گرفته و نشان‌دهنده توجه مسئولان به دغدغه‌های این قشر زحمت‌کش است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *