پیشنهاد تمدید قرارداد مائوریسیو پوچتینو برای هدایت تیم ملی آمریکا تا جام جهانی ۲۰۳۰

فهرست محتوا

فدراسیون فوتبال ایالات متحده آمریکا پیشنهاد تمدید قرارداد جدیدی را به مائوریسیو پوچتینو ارائه داده است تا او را برای یک دوره چهارساله دیگر و تا پایان جام جهانی ۲۰۳۰ حفظ کند؛ با این حال، تصمیم‌گیری نهایی به بعد از اتمام مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ موکول شده است.

تلاش فدراسیون فوتبال آمریکا برای حفظ سرمربی آرژانتینی

به گزارش واضح به نقل از The Athletic، قرارداد فعلی مائوریسیو پوچتینو پس از پایان جام جهانی جاری به اتمام می‌رسد. اما منابع آگاه فاش کرده‌اند که گفتگوها بین فدراسیون فوتبال آمریکا و این مربی ۵۴ ساله آرژانتینی از چندین ماه پیش در جریان بوده و پیشنهاد رسمی برای تمدید قرارداد چهارساله به او ارائه شده است.

فدراسیون آمریکا پیش از شروع مسابقات تابستان امسال، علاقه شدید خود را به ادامه همکاری با این سرمربی بزرگ اعلام کرده بود. اگرچه هر دو طرف ترجیح داده‌اند تا پایان تورنمنت صبر کنند، اما فدراسیون تمایل داشت تا قبل از اینکه پوچتینو به یک مربی آزاد تبدیل شود، موضع خود را مشخص کند.

چالش‌ها و جذابیت‌های چهار سال آینده برای پوچتینو

پیش از این گمانه‌زنی‌هایی وجود داشت که پوچتینو بلافاصله پس از جام جهانی به فوتبال باشگاهی اروپا بازخواهد گشت؛ به خصوص پس از اینکه مت کراکر، مدیر ورزشی فدراسیون که نقش مهمی در استخدام پوچتینو داشت، ناگهان در ماه آوریل به مقصدی در عربستان سعودی ترک کرد. با این حال، چهار سال پیش رو پتانسیل‌های فوق‌العاده‌ای برای یک سرمربی دارد:

  • میزبانی بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ در لس‌آنجلس
  • حضور آمریکا در مسابقات کوپا آمریکا ۲۰۲۸ که انتظار می‌رود باز هم در خاک ایالات متحده برگزار شود
  • افتتاح کمپ تمرینی جدید و فوق‌پیشرفته ۲۵۰ میلیون دلاری در آتلانتا
  • فرصت شکل‌دهی به ساختار تیم‌های پایه و آکادمی‌های فوتبال آمریکا

پیشنهادهای باشگاهی و حمایت میلیاردرها از حضور پوچتینو

پیش از شروع جام جهانی گزارش شد که پوچتینو در اواخر ماه می با باشگاه ایتالیایی آث میلان گفتگوهایی داشته است. پوچتینو که سابقه هدایت تیم‌های بزرگی چون چلسی، تاتنهام و پاری سن ژرمن را در کارنامه دارد، همواره مورد توجه باشگاه‌های اروپایی است.

برای رقابت با این پیشنهادها، فدراسیون فوتبال آمریکا با حامیان مالی و اهداکنندگان ثروتمند در ارتباط مستمر است. قرارداد فعلی پوچتینو بخش عمده‌ای از خود را مدیون کمک مالی بشردوستانه کن گریفین، موسس و مدیرعامل هج فاند بزرگ Citadel و همچنین اسکات گودوین و شرکای تجاری دیگر است. بر اساس اسناد مالیاتی، دستمزد پایه پوچتینو حدود ۴ میلیون دلار برآورد شده که با پاداش‌ها در سال‌های غیر جام جهانی به ۵ تا ۶ میلیون دلار می‌رسد. تمدید قرارداد، او را در زمره گران‌قیمت‌ترین مربیان ملی جهان قرار خواهد داد.

پوچتینو: برای ماندن و ایجاد یک میراث ماندگار در آمریکا آمادگی داریم

خود پوچتینو نیز در مصاحبه‌های اخیرش احتمال ماندن در آمریکا را رد نکرده و گفته است:

«پیش‌بینی آینده سخت است، اما وقتی اینجا هستید، زندگی در جای دیگری برایتان دشوار می‌شود. ما به فدراسیون گفته‌ایم که آمادگی داریم، اما اکنون نمی‌خواهیم تمرکز بازیکنان را به هم بزنیم. اگر مردم آمریکا اشتیاق خود را به این ورزش نشان دهند، چرا نباید بخشی از جریانی باشیم که یک میراث ماندگار خلق می‌کند؟ میراث فقط قهرمانی در جام جهانی نیست، بلکه ایجاد همان ارتباط عمیقی است که برای موفقیت‌های مستمر به آن نیاز داریم.»

تیم ملی فوتبال آمریکا زیر نظر پوچتینو شروعی رویایی در جام جهانی ۲۰۲۶ داشت و با شکست پاراگوئه و استرالیا، فراتر از انتظارات ظاهر شد و صعود خود را به مرحله یک‌سی‌ودوم نهایی قطعی کرد. آن‌ها در بازی بعدی خود در مرحله حذفی به مصاف بوسنی و هرزگوین خواهند رفت.