پرسپولیس و حسرت استادیوم رویایی: ۲۰۰ هزار نفر هم کافی نیست؟!

پرسپولیس و حسرت استادیوم رویایی: ۲۰۰ هزار نفر هم کافی نیست؟!"

فهرست محتوا

پرسپولیس و رویای استادیوم بزرگ: آیا ورزشگاه ۲۰۰ هزار نفری هم کافی نیست؟

همواره یکی از دغدغه‌های اصلی هواداران پرسپولیس، کمبود ظرفیت ورزشگاه‌ها برای میزبانی از خیل عظیم طرفداران این تیم بوده است. این موضوع به حدی جدی است که حتی صحبت از ساخت ورزشگاهی با ظرفیت ۲۰۰ هزار نفر هم نتوانسته است عطش هواداران را فرو بنشاند.

حسرت یک ورزشگاه رویایی برای پرسپولیسی‌ها

حمید درخشان، کاپیتان اسبق پرسپولیس، اخیراً در صحبت‌هایی با اشاره به قدمت و نااماده بودن ورزشگاه آزادی، این مسئله را به شکل ویژه‌ای مورد توجه قرار داده است.

او با خبرورزشی مصاحبه ای انجام داد و در این باره گفت: «چطور ما در تبریز جلوی ۸۰ هزار تبریزی بازی کنیم؟ چرا در اصفهان باید جلوی ۸۰ هزار اصفهانی فوتبال بازی کنیم؟ و در اهواز به همین ترتیب… اما خودمان در حالی که یک استادیوم ۱۰۰ هزار نفری هم برای طرفداران پرسپولیس کم است باید در ورزشگاه شهر قدس به میدان برویم که آن هم از ۱۲ هزار نفر گنجایش، ۱۰ درصدی‌اش (۱۲۰۰ نفرش) را به تیم مقابل می‌دهند و هزار صندلی هم بین طرفین هواداران دو تیم می‌گذارند که در نهایت پرسپولیس باید با ۱۰ هزار طرفدار به میدان برود!»

این اظهارات به خوبی نشان می‌دهد که کاپیتان سابق پرسپولیس هم از این وضعیت ناراضی است و معتقد است که پرسپولیس باید در ورزشگاهی به مراتب بزرگتر از ورزشگاه‌های فعلی به میدان برود.

این یک ظلم بزرگ است!

در ادامه همین مصاحبه، وی افزود: «این ظلم در روز روشن است. واقعا خنده‌دار است که هیچ‌کس گُریه دار است. انصافا باعث تاسف است و باید به حال این فوتبال گریست.»

محتوای کامل این گفت‌وگو را می‌توانید در خبرورزشی بخوانید.

به نظر می‌رسد که رویای داشتن یک ورزشگاه بزرگ و درخور نام پرسپولیس، همچنان یکی از آرزوهای بزرگ هواداران این تیم است و باید دید که آیا روزی این آرزو به واقعیت تبدیل خواهد شد یا خیر.