نیمه راهی شگفت‌انگیز: ۴۰ سالگی را با نگاهی متفاوت جشن بگیریم!

نیمه راهی شگفت‌انگیز: ۴۰ سالگی را با نگاهی متفاوت جشن بگیریم!

فهرست محتوا

نیمه راهی شگفت‌انگیز: جشن ۴۰ سالگی Psychiatric Times و نگاهی نو به روانپزشکی

امسال، مجله Psychiatric Times چهلمین سالگرد انتشار خود را جشن می‌گیرد، مجله‌ای که به عنوان صدای روانپزشکی شناخته می‌شود. در این میانه‌ی راه، فرصتی مغتنم است تا از تمامی کسانی که در این چهار دهه با درخشش و تعهد خود، در موفقیت این نشریه سهیم بوده‌اند، صمیمانه قدردانی شود.

رشته روانپزشکی، به لطف نوآوری‌های درمانی و قوانین جدید در حوزه پزشکی، دائماً در حال تحول است. از اندیشمندان و نویسندگانی که نظرات خود را در این مجله به اشتراک گذاشته‌اند و Psychiatric Times را به عنوان سکویی برای بیان دیدگاه‌های خود انتخاب کرده‌اند، سپاسگزاریم. در این سال، مقالاتی را منتشر کرده‌ایم که نشان‌دهنده پیشرفت‌های چشمگیر این حوزه هستند. از جمله این مقالات می‌توان به نظرات دکتر برایانت ال. ولش (Bryant L. Welch, JD, PhD, ABPP) در مورد مدیریت خدمات درمانی و همچنین بحث دکتر شارون پکر (Sharon Packer, MD) در مورد دادخواهی مهم “آشروف در برابر چستنات لاج” (Osheroff v Chestnut Lodge) اشاره کرد.

همگی با هم می‌توانیم تغییری باشیم که آرزوی دیدنش را داریم. این تغییر می‌تواند از طریق از بین بردن انگ مرتبط با سلامت روان، توسعه گزینه‌های درمانی برای بیماری‌های ناشناخته، آموزش و کمک به دیگران یا صرفاً دفاع از باورهای خود حاصل شود. اگر مایل هستید نظرات خود را در مورد تغییرات در حوزه روانپزشکی به اشتراک بگذارید، می‌توانید از طریق ایمیل PTEditor@mmhgroup.com با ما در ارتباط باشید. بی‌صبرانه منتظر شنیدن نظرات شما هستیم.

با احترام،

مایک هنسی جونیور (Mike Hennessy Jr)

رئیس و مدیرعامل MJH Life Sciences

منابع:

  1. Welch BL. Monitoring managed care: revisited. Psychiatric Times. ۲۰۲۵;۴۲(۲).
  2. Packer S. Curious chronological convergences: an anniversary, Osheroff’s victory, and Pfister’s Award. Psychiatric Times. ۲۰۲۵;۴۲(۵).

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *