مدیر ایرانی اوبر: به زودی خودروهای خودران را در جاده‌های عربستان راه‌اندازی می‌کنیم!

مدیر ایرانی اوبر: به زودی خودروهای خودران را در جاده‌های عربستان راه‌اندازی می‌کنیم!

فهرست محتوا

مدیر ایرانی اوبر: به زودی خودروهای خودران را در جاده‌های عربستان راه‌اندازی می‌کنیم

پس از چندین سال تحقیق و توسعه در زمینه فناوری خودروهای خودران، اکنون مدیر ایرانی اوبر، علی‌رضا جعفری، از برنامه‌های این شرکت برای راه‌اندازی خودروهای خودران در جاده‌های عربستان سعودی خبر داد. این خبر در نشستی مطبوعاتی به تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۲ در شهر ریاض اعلام شد و نشان‌دهنده عزم راسخ اوبر برای گسترش فعالیت‌های این شرکت در بازارهای نوظهور خاورمیانه است.

به گفته علی‌رضا جعفری، مدیر عملیات اوبر در خاورمیانه، این برنامه گامی اساسی در راستای تحول حمل‌ونقل در عربستان سعودی محسوب می‌شود. وی در این نشست همچنین به مزایای خودروهای خودران اشاره کرد و افزود: «این خودروها می‌توانند با کاهش ترافیک، افزایش ایمنی و کاهش آلودگی هوا، تحولی بزرگ در صنعت حمل‌ونقل ایجاد کنند.»

علی‌رضا جعفری همچنین تأکید کرد که خودروهای خودران اوبر به‌صورت آزمایشی در برخی از مناطق خاص ریاض به کار گرفته خواهند شد. در مرحله‌ی اول، این تست‌ها شامل محدودیت‌های جغرافیایی و زمان‌بندی خواهد بود تا اطمینان حاصل شود که خودروها به‌طور ایمن و مؤثر در جاده‌ها عمل می‌کنند.

اوبر، به‌عنوان یکی از پیشگامان دنیای نوآوری در صنعت حمل‌ونقل، با همکاری دولت عربستان و نهادهای مرتبط، به دنبال ایجاد زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این فناوری پیشرفته است. در این راستا، صدور مجوزهای لازم و نصب سیستم‌های مربوط به خودروهای خودران در حال انجام می‌باشد.

علی‌رضا جعفری در ادامه صحبت‌هایش، به سرمایه‌گذاری‌های کلان اوبر در زمینه فناوری‌های نوین اشاره کرد و اعلام کرد که این شرکت در دو سال آینده بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در تحقیقات و توسعه این فناوری اختصاص خواهد داد. وی افزود که با استقبال از این فناوری، انتظار می‌رود که تعداد کاربران خدمات اوبر در این کشور به شکل قابل‌توجهی افزایش یابد.

به عنوان یک بخش از استراتژی میان‌مدت اوبر، علی‌رضا جعفری همچنین به همکاری‌های بین‌المللی این شرکت اشاره کرد و گفت: «برای توسعه این فناوری، ما به همکاری با دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی در سطح جهانی نیاز داریم. به همین منظور، چندین قرارداد با مؤسسات معتبر بین‌المللی به امضا رسیده است که می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت‌های بیشتری در این حوزه شود.»

گفتنی است که عربستان سعودی به‌دنبال اصلاحات وسیعی در صنعت حمل‌ونقل و افزایش استفاده از فناوری‌های نوین است. این کشور با برنامه “چشم‌انداز ۲۰۳۰″، اهداف بلندپروازانه‌ای برای توسعه زیرساخت‌ها و استفاده از فناوری‌های جدید در حوزه‌های مختلف اقتصادی دارد. خودروهای خودران اوبر می‌تواند بخشی از این تحولات را شکل دهد و به تاکسی‌های سنتی جایگزینی مدرن و کارآمد ارائه دهد.

مدیر ایرانی اوبر همچنین تأکید کرد که این خودروها با توجه به فرهنگ و نیازهای محلی عربستان طراحی و توسعه خواهند یافت. برای مثال، تجهیزات امنیتی و پیشرفته‌ای در نظر گرفته شده است تا رانندگی خودکار، حتی در شرایط پیچیده جوی و ترافیکی، به‌طور مؤثر انجام شود.

به‌واسطه همکاری‌های نزدیک اوبر با دولت‌های محلی و نهادهای رانندگی، پیش‌بینی می‌شود که به‌زودی شاهد ظهور لکه‌های ترافیکی جدید و تغییرات اجتماعی ناشی از این نوآوری‌ها در جامعه سعودی باشیم. با توجه به پیشرفت‌های سریع این فناوری و تأثیرات مثبتی که می‌تواند بر روند حمل‌ونقل و کیفیت زندگی مردم داشته باشد، بسیاری از کارشناسان به آینده روشن این پروژه ابراز امیدواری می‌کنند.

به‌طور خلاصه، اوبر با هدایت علی‌رضا جعفری و به‌کارگیری فناوری‌های روز دنیا، قصد دارد تحولی بزرگ در صنعت حمل‌ونقل عربستان سعودی ایجاد کند و چشم‌انداز ایمنی، کارایی و راحتی را برای کاربران خود به ارمغان بیاورد. با ورود خودروهای خودران به جاده‌های عربستان، ممکن است شاهد تغییرات چشمگیری در نحوه سفر و حمل‌ونقل در این کشور باشیم و این موضوع، توجه بسیاری از کارشناسان و تحلیل‌گران را به خود جلب کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *