لیورپول قهرمانانه در شب احساسی: قدرت درونی برای پیروزی نفس‌گیر در افتتاحیه لیگ برتر!؟

فهرست محتوا

لیورپول با اقتدار در افتتاحیه لیگ برتر: پیروزی نفس‌گیر در شبی احساسی!

یورگن کلوپ و شاگردانش در اولین گام فصل جدید لیگ برتر، نمایشی خیره‌کننده در آنفیلد به ثبت رساندند و با نتیجه ۴ بر ۲ بورنموث را مغلوب کردند. این پیروزی که در شبی پر از احساس و ادای احترام به دیوگو ژوتا رقم خورد، نشان از قدرت درونی بالای قرمزهای آنفیلد داشت.

پیروزی در شب ادای احترام به ژوتا

لیورپول، مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر، فصل جدید را با یک پیروزی هیجان‌انگیز در خانه آغاز کرد. در شبی که هواداران در ورزشگاه آنفیلد به شدت به یاد و خاطره دیوگو ژوتا، بازیکن فقید خود، ادای احترام کردند، شاگردان یورگن کلوپ موفق شدند بورنموث را با نتیجه ۴ بر ۲ شکست دهند. گل‌های پیروزی بخش لیورپول در دقایق پایانی توسط فدریکو کیزا (دقیقه ۸۸) و محمد صلاح (دقیقه ۹۴) به ثمر رسید. پیش از این، آنتوان سیمنیو، مهاجم بورنموث، با به ثمر رساندن دو گل در نیمه دوم، موفق شده بود گل‌های ابتدا هافینکیه و کودی خاکپو را خنثی کند.

این اولین بازی رسمی لیورپول در آنفیلد پس از درگذشت غم‌انگیز دیوگو ژوتا در ماه گذشته بود. هواداران با سر دادن نام ژوتا و برافراشتن بنرهایی به افتخار مهاجم پرتغالی، یاد او را زنده نگه داشتند. همچنین، یک دقیقه سکوت به یاد ژوتا و برادرش آندره سیلوا که در اوایل ماه جولای در سانحه رانندگی جان باختند، برگزار شد. در پایان بازی، اشک در چشمان صلاح حلقه زد، در حالی که هواداران حاضر در “کاپ” (یکی از سکوهای معروف آنفیلد) نام ژوتا را فریاد می‌زدند. (نوشته شده توسط مارک اوگدن)


کیزا، قهرمان لحظه‌های حساس

لیورپول به نظر می‌رسد که قهرمان جدیدی برای خود پیدا کرده است. فدریکو کیزا، با وجود اینکه فصل گذشته تنها ۱۰۴ دقیقه در لیگ برتر برای لیورپول به میدان رفت و پس از انتقال ۱۲ میلیون پوندی از یوونتوس، مورد توجه قرار گرفته بود، اکنون در آنفیلد جایگاهی ویژه یافته است. تلاش، روحیه بالا و ترانه هواداران برای او، که با آهنگ “Sway” دین مارتین ساخته شده، محبوبیت او را نزد هواداران لیورپول تضمین کرده است. با این حال، عدم تمایل سرمربی، آرنه اسلوت، به استفاده معنادار از او در فصل گذشته، این شائبه را ایجاد کرده بود که ممکن است تابستان امسال آنفیلد را ترک کند.

اما با گل زیبای او در دقیقه ۸۸ مقابل بورنموث، کیزا توانست دوران حرفه‌ای خود در لیورپول را احیا کند. پس از اینکه برتری دو گله در شب جمعه از دست رفت، قهرمانان به شدت به یک جرقه الهام‌بخش نیاز داشتند. این جرقه از جایی غیرمنتظره آمد؛ کیزا تنها شش دقیقه پس از ورود به زمین، گلزنی کرد. بدون شک در هفته‌های آینده گمانه‌زنی‌های زیادی درباره آینده این بازیکن ۲۷ ساله وجود خواهد داشت، اما اگر او در لیورپول بماند، ثابت کرده است که می‌تواند نقشی ارزشمند در این فصل ایفا کند. (نوشته شده توسط بث لیندپ)


مشکل میانی لیورپول با حضور سوبوسلای

آرنه اسلوت، سرمربی لیورپول، با یک چالش بزرگ در خط میانی تیمش روبروست. راه حل بدیهی است، اما لیورپول امسال به شدت روی بازیکنان هجومی سرمایه‌گذاری کرده است و ممکن است به سادگی انتظار بازگشت رایان خرافنبرخ به ترکیب نباشد. با توجه به محرومیت این ملی‌پوش هلندی در این بازی، اسلوت دومینیک سوبوسلای را در کنار الکسیس مک‌آلیستر در خط میانی قرار داد و پشت سر چهار مهاجم، هافینکیه، فلوریان ویرتس، خاکپو و صلاح، بازی را آغاز کردند.

مشکل این انتخاب به سرعت آشکار شد؛ سوبوسلای زمان بیشتری را صرف حملات می‌کرد تا دفاع، و این وظیفه را به مک‌آلیستر محول می‌کرد تا به تنهایی منطقه دفاعی را پوشش دهد. بازگشت خرافنبرخ به جای سوبوسلای می‌تواند مشکل را حل کند، اما این امر از شدت تحرک و پویایی تهاجمی لیورپول خواهد کاست. باشگاه به وضوح به دنبال افزایش قدرت آتش خود در این فصل است و الکساندر ایساک از نیوکاسل یونایتد همچنان یک هدف اولویت‌دار است. ورود ایساک تنها گزینه‌های هجومی لیورپول را افزایش می‌دهد و در عین حال خط میانی را بدون تغییر رها می‌کند و در صورت عدم حضور مک‌آلیستر یا خرافنبرخ، در معرض مشکلات قرار می‌گیرد.

لیورپول در این فصل گل‌های زیادی به ثمر خواهد رساند، اما مگر اینکه در خط میانی استحکام بیشتری ایجاد کند، گل‌های زیادی نیز دریافت خواهد کرد. (نوشته شده توسط اوگدن)


هافینکیه، شروع رویایی اما با چالش‌های اولیه

بسیاری از بحث‌ها در تابستان امسال لیورپول حول محور تلاش این تیم برای جذب ایساک، مهاجم ناراضی نیوکاسل، متمرکز بود. اما هافینکیه در اولین بازی خود در لیگ برتر نشان داد که قصد ندارد در این فصل نقش زیردست کسی را ایفا کند، صرف نظر از اینکه لیورپول تا پایان پنجره نقل و انتقالات چه بازیکنانی را جذب خواهد کرد.

این بازیکن ۲۲ ساله که ماه گذشته با مبلغ اولیه ۶۹ میلیون پوند از اینتراخت فرانکفورت به لیورپول پیوست، با گلزنی در بازی مقابل بورنموث، دوران حرفه‌ای خود را در آنفیلد به شکلی رویایی آغاز کرد. نمایش او در نیمه اول، پر از تحرک و تلاش، شایسته این گل بود. درست مانند بازی جام خیریه در هفته گذشته، این مهاجم فرانسوی برای مدافعان حریف آزاردهنده بود و درک قابل تحسینی با هم‌تیمی‌های جدید خود نشان داد.

پس از یک تابستان پرکار در بازار نقل و انتقالات، لیورپول اولین قهرمان مدافعی است که در اولین بازی فصل خود، چهار بازیکن را در ترکیب اصلی خود دارد که اولین بازی خود را در لیگ برتر برای این باشگاه انجام می‌دهند (هافینکیه، میلوس کرکز، ژرمی فرامپونگ و فلوریان ویرتس). این واقعیت که هیچ‌کدام از این بازیکنان بازی را به پایان نرساندند، نشان می‌دهد که احتمالاً چالش‌های اولیه‌ای برای هماهنگی این تیم تازه نفس وجود خواهد داشت. اما حتی اگر لیورپول در هفته‌های آینده دوباره برای جذب ایساک وارد مذاکره شود، هافینکیه حداقل شروعی امیدوارکننده در مرسی‌ساید داشته است. (نوشته شده توسط بث لیندپ)


سیمنیو، کلاس خود را نشان داد، اما آیا بورنموث می‌تواند او را حفظ کند؟

آنتوان سیمنیو نمایش خیره‌کننده‌ای داشت و دو گل برای بورنموث به ثمر رساند و تقریباً توانست تیمش را به سمت یک تساوی شوکه‌کننده در آنفیلد هدایت کند. این بازیکن ۲۵ ساله غنایی در عرض ۱۲ دقیقه دو بار گلزنی کرد و بازی را ۲-۲ مساوی کرد، اما در نهایت کیزا و صلاح در دقایق پایانی پیروزی ۴-۲ لیورپول را قطعی کردند.

عملکرد سیمنیو قطعاً توجه باشگاه‌هایی که به دنبال مهاجم هستند را جلب خواهد کرد؛ سلام نیوکاسل! توانایی او در گلزنی در سطح لیگ برتر کاملاً مشهود بود. سیمنیو فصل گذشته در تمام رقابت‌ها ۱۳ گل برای بورنموث به ثمر رساند که باعث شد مورد توجه تابستانی منچستریونایتد قرار گیرد، اما در نهایت یونایتد بنجامین سسکو از لایپزیگ را جذب کرد. اما با گذشت هنوز دو هفته از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، عملکرد سیمنیو در آنفیلد می‌تواند توجه بیشتری را به این بازیکن جلب کند. او سرعت، قدرت و تکنیک تمام‌کننده آرام و قابل تحسینی دارد، بنابراین بورنموث ممکن است برای حفظ او با چالش روبرو شود. (نوشته شده توسط اوگدن)


دیوگو ژوتا، فراموش نشدنی در آنفیلد

تنها چند ماه پیش، آنفیلد با شادی به وجد آمده بود، زیرا لیورپول فصل به یاد ماندنی خود را با بالا بردن جام قهرمانی لیگ برتر در مقابل بیش از ۶۰ هزار تماشاگر به پایان رساند. در آن زمان کمتر کسی می‌توانست تصور کند که در اولین حضور تیم آرنه اسلوت در فصل جدید لیگ برتر، همان هواداران برای سوگواری برای یکی از بازیکنان محبوب خود گرد هم آیند.

تأثیر درگذشت دیوگو ژوتا و برادرش آندره سیلوا، به شدت در مرسی‌ساید احساس شده است و ابراز عشق و غم پیش از بازی جمعه شب، گواهی دیگر بر ابعاد این فقدان غیرقابل تصور بود. پیش از شروع بازی، هواداران هر دو تیم بورنموث و لیورپول در یک دقیقه سکوت بی‌عیب و نقص شرکت کردند، و سپس هواداران با در دست گرفتن کارت‌هایی، تصاویری موزاییکی را به یاد این دو بازیکن ایجاد کردند. در طول شب، آهنگ ژوتا نیز از چهار گوشه ورزشگاه به گوش می‌رسید. این یک یادآوری مهم از بار عاطفی بود که این تراژدی به احتمال زیاد بر همه اعضای باشگاه وارد خواهد کرد؛ نه تنها در کوتاه‌مدت، بلکه در آینده نیز.

لیورپول پیش از این متعهد شده است که پیراهن شماره ۲۰ ژوتا را بازنشسته کند و تعدادی ادای احترام دائمی برای هفته‌ها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است. اما آنچه مسلم است این است که در درون آنفیلد، میراث ژوتا برای همیشه زنده خواهد ماند. (نوشته شده توسط بث لیندپ)


VAR، مارکوس سنسی را از کارت قرمز در شب اول نجات داد

مارکوس سنسی می‌تواند عنوان نامطلوب را به خود اختصاص دهد، زیرا در مرکز اولین جنجال VAR فصل ۲۰۲۵-۲۶ قرار گرفت. مدافع بورنموث، با وجود اینکه به نظر می‌رسید مانع از پیشروی هافینکیه به سمت دروازه با یک هند عمدی شده است، از دریافت کارت قرمز نجات یافت.

تنها ۱۳ دقیقه از بازی گذشته بود که سنسی یک پاس در عمق لیورپول را با دست کنترل کرد، درست زمانی که هافینکیه آماده بود تا به سمت دروازه یورش ببرد و مستقیماً با جورجه پتروویچ، دروازه‌بان بورنموث، روبرو شود. آنتونی تیلور، داور بازی، به شکلی غیرقابل توضیح یک ضربه آزاد برای بورنموث اعلام کرد و VAR وارد عمل نشد تا این تصمیم را برگرداند و سنسی، مدافع آرژانتینی را برای محروم کردن از یک فرصت گلزنی با کارت قرمز مواجه کند. دلیل؟ چون VAR تشخیص داد که هافینکیه، که در نیمه زمین بورنموث بود، فاصله زیادی با دروازه داشت تا شانس واضحی برای گلزنی داشته باشد. (نوشته شده توسط اوگدن)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *