لیورپول برای جذب ایساک دست به جیب شد؛ وعده ۵ میلیونی نیوکاسل کار دست داد؟

لیورپول برای جذب ایساک دست به جیب شد؛ وعده ۵ میلیونی نیوکاسل کار دست داد؟

فهرست محتوا

آخرین اخبار نقل و انتقالات: لیورپول برای جذب الکساندر ایساک مصمم است

به نظر می‌رسد باشگاه لیورپول انگلیس تمام تلاش خود را برای به خدمت گرفتن الکساندر ایساک، مهاجم نیوکاسل یونایتد، به کار بسته است. گزارش‌ها حاکی از آن است که قرمزها قصد دارند پیشنهاد جدیدی برای این بازیکن سوئدی ارائه دهند، در حالی که وعده مالی‌ای که نیوکاسل به ایساک داده بود، اکنون به یک مشکل اساسی برای این باشگاه تبدیل شده است.

تمایل لیورپول به جذب ایساک؛ رویای یورگن کلوپ به واقعیت می‌پیوندد؟

همواره از الکساندر ایساک به عنوان یکی از اهداف اصلی لیورپول در فصل نقل و انتقالات یاد شده است. حتی با وجود جذب هوگو اکیتیکه با مبلغی حدود ۸۰ میلیون پوند، علاقه لیورپول به این مهاجم نیوکاسل همچنان پابرجاست.

چرا انتقال ایساک در ابتدا غیرممکن به نظر می‌رسید؟

با توجه به قرارداد ایساک تا سال ۲۰۲۸ و ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیون پوندی او، در ابتدای فصل نقل و انتقالات، انتقال او به لیورپول تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسید.

چراغ سبز ایساک به لیورپول

با این حال، ایساک با اعلام تصمیم خود مبنی بر ترک نیوکاسل در تابستان جاری، امیدها را در دل لیورپولی‌ها زنده کرد. پیشنهاد اولیه لیورپول به مبلغ ۱۱۰ میلیون پوند به علاوه ۱۰ میلیون پوند پاداش، توسط نیوکاسل رد شد.

مذاکرات ادامه دارد: پیشنهاد جدید لیورپول در راه است

گزارش‌ها حاکی از آن است که لیورپول قصد دارد با پیشنهاد جدیدی به میدان بازگردد. اما نیوکاسل تا زمانی که یک یا دو مهاجم برای پر کردن جای خالی ایساک جذب نکند، با خروج او موافقت نخواهد کرد.

پیچیدگی‌های ماجرا: اظهارات ایساک و نیوکاسل

هفته گذشته، ایساک و نیوکاسل با صدور بیانیه‌هایی، مواضع خود را در این خصوص روشن کردند.

نقش وعده ۵ میلیون پوندی در تصمیم ایساک

به گفته کریگ هوپ، خبرنگار دیلی میل، عدم تحقق یک “وعده نرم” باعث آغاز این ماجرای نقل و انتقالاتی شده است. گفته می‌شود آماندا استایولی و مهرداد قدوسی با ایساک گفتگو کرده و “وعده نرمی” مبنی بر بازبینی قرارداد او در پنجره نقل و انتقالات تابستانی ۲۰۲۴ داده بودند.

آن‌ها معتقد بودند که این اقدام “شایسته ایساک بوده، او را خوشحال نگه می‌دارد و از اتفاقی مانند آنچه در تابستان امسال با آن روبرو شده‌ایم جلوگیری می‌کند.”

اما پس از “خروج غیرارادی” استایولی و قدوسی از باشگاه، پل میچل، مدیر ورزشی جدید، با اتخاذ “تصمیمی سخت و سرد”، مذاکرات قرارداد را متوقف کرد و استدلال کرد که نیوکاسل دلیلی برای بهبود قرارداد ایساک ندارد، زیرا او “چهار سال از قراردادش باقی مانده و در حال حاضر جزو پردرآمدترین بازیکنان است.”

باور داخلی در نیوکاسل

هوپ همچنین فاش کرده است که در نیوکاسل این “باور داخلی” وجود دارد که اگر به ایساک قرارداد جدید و بهتری داده می‌شد، هیچ یک از این اتفاقات رخ نمی‌داد.

به گفته منابع او، اگر نیوکاسل سال گذشته به وعده خود عمل می‌کرد و مبلغی را که ایساک فکر می‌کرد شایسته آن است به او می‌پرداخت، این مشکلات به وجود نمی‌آمد.

به این ترتیب، ایساک احساس می‌کند که به اندازه یک سال از پولی که حقش بوده محروم شده است. به عنوان مثال، اگر قرار بود حقوق او ۱۰۰۰۰۰ پوند افزایش یابد، این مبلغ در طول یک سال ۵ میلیون پوند می‌شود. به همین دلیل، ذهن او مصمم شده و به وعده‌های شکسته شده اشاره می‌کند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *