شوک به لیورپول: اظهارات جنجالی دیاز، خشم اسلات را برمی‌انگیزد؟

پشت‌پا ستاره بارسلونا به لیورپول: ترس از جوّ سمی!

فهرست محتوا

آیا لوئیس دیاز با اظهارات خود، سرمربی جدید لیورپول را خشمگین می‌کند؟

به نظر می‌رسد لوئیس دیاز، ستاره لیورپول، با اظهاراتی که داشته، بمبی خبری منفجر کرده که می‌تواند آرنه اسلات، سرمربی جدید این تیم را عصبانی کند. او در صحبت‌هایی از مذاکره با سایر باشگاه‌ها سخن گفته، در حالی که همچنان به طور خاص با لیورپول هم در ارتباط است.

توضیح غیرضروری روز

در خبری در MailOnline، یاسین زمان و کریگ هوپ در تلاش برای توضیح یک موضوع هستند: «برای روشن شدن، این نوعی دوپینگ نیست، زیرا هیچ دارویی در آن دخیل نیست؛ فقط نظارت بر تله‌متری داخلی برای بهینه‌سازی عملکرد است.» این توضیح در مورد قرص‌های بیومتریک مصرف‌شده توسط بازیکنان انگلیس برای نظارت بر سطح عملکردشان ارائه شده است.

نگاه نشریه “میل”

عنوان اصلی این مطلب در نشریه “میل” این است: «قرص‌های ۶۰ پوندی که ستاره‌های انگلیس برای آماده شدن برای قهرمانی در جام جهانی مصرف می‌کنند: چگونه دانشمندان هری کین و هم‌تیمی‌هایش را برای غلبه بر گرما در آمریکا آماده می‌کنند.»

زاویه دید درباره داور کوت

رسانه‌ها پیش‌تر علاقه‌ای به پوشش خبری درباره دیوید کوت، داور سابق لیگ برتر، که به عنوان راننده تحویل کالا مشغول به کار شده بود، نشان ندادند. اما اندی دیلون از نشریه “سان”، با نوشتن حدود ۱۰۰۰ کلمه درباره این موضوع، به نظر می‌رسد از کسب درآمد از مشکلات شخصی فردی که در معرض دید عموم قرار گرفته، لذت می‌برد.

کوت پس از اشتباهات متعدد و انتقادات شدید، اکنون به دنبال امرار معاش است. دیلون این اقدام را «عملی تحسین‌برانگیز از تواضع و شجاعت توسط کسی که برای خود و حرفه‌اش شرمساری به بار آورد» توصیف کرده است.

آیا دیلون انتظار داشت کوت با لباس کامل داوری و سوت در مسابقات لیگ برتر حاضر شود؟ یا اینکه مقابل استودیو استوکلی پارک ظاهر شود؟ آیا او فقط به این دلیل فروتن و شجاع است که ویدیویی از او در رسانه‌ها منتشر شده است؟

تغییر وضعیت لوئیس

با این حال، خشم و عصبانیتی از سوی لیورپول به گوش می‌رسد که عجیب است. قهرمانان لیگ برتر یک خرید هیجان‌انگیز در پست دفاع راست داشته‌اند و در آستانه شکستن رکورد نقل و انتقالات بریتانیا برای جذب بازیکن جدید هستند. پس چه چیزی می‌تواند باعث عصبانیت آرنه اسلات شود؟

اینکه این خبر از نشریه “سان” منتشر شده، که به عنوان منبعی برای اخبار موثق درباره لیورپول شناخته نمی‌شود، شروع خوبی نیست. اما کن لارنس این خبر را منتشر کرده است.

او می‌گوید لوئیس دیاز با یک اظهار نظر “غافلگیرکننده” در مورد انتقال ۷۰ میلیون پوندی به بارسلونا، “در را باز کرده است”:

> «بازار نقل و انتقالات باز است و ما در تلاش هستیم تا بهترین گزینه را برای خود پیدا کنیم. ما با باشگاه‌های دیگر در حال مذاکره هستیم. این پنجره نقل و انتقالات است و این طبیعی است. من در لیورپول بسیار خوشحال هستم. از روز اول، آن‌ها به من خوشامد گفتند. در حال حاضر ما با آن‌ها در تماس هستیم، زیرا با باشگاه‌های دیگر صحبت می‌کنیم.»

او در ادامه گفت: «همه چیز به لیورپول بستگی دارد» و «از ماندن در آنجا خوشحال خواهد شد.»

اینکه بازیکنی مورد توجه باشگاه‌های دیگر قرار دارد و در حال بررسی گزینه‌های خود با هماهنگی لیورپول است، قطعا می‌تواند باعث عصبانیت آرنه اسلات شود، که ظاهراً از نظر بالینی مشکل دارد.

خوشحالی مگوایر

وب‌سایت “سان” نوشت: «مگوایر، ستاره منچستریونایتد، در جشن مجردی برادرش، ستاره لیگ دسته دومی، شرکت کرد.»

Goal.com نیز نوشت: «هری مگوایر در جشن مجردی “مشروب‌خوران” برادرش در کرواسی شرکت کرد و پس از یک فصل کابوس‌وار به استراحت پرداخت.»

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *