سیب گندیده شد؟ متا یک مهره کلیدی دیگر را قاپید!

سیب گندیده شد؟ متا یک مهره کلیدی دیگر را قاپید!

فهرست محتوا

آیا اپل در حال از دست دادن مهره‌های کلیدی است؟ متا استعداد دیگری را جذب کرد!

به نظر می‌رسد که شرکت متا (فیسبوک سابق) در جذب استعدادهای برتر از شرکت اپل، رقیب دیرینه خود، مصمم است. به تازگی، کی یانگ، مدیری که مسئولیت توسعه مدل‌های هوش مصنوعی یادگیری ماشینی اپل را بر عهده داشت، به تیم متا پیوسته است.

پیوستن مدیر هوش مصنوعی اپل به متا

این خبر پس از آن منتشر می‌شود که در ماه‌های اخیر، اپل شاهد خروج تعدادی از مهندسان و مدیران ارشد خود در حوزه هوش مصنوعی به شرکت‌های رقیب مانند گوگل، OpenAI و حالا متا بوده است.

یانگ، که سابقه کار در بخش تحقیقات رباتیک اپل، رومینگ پانگ و سوپرست تیم مدل‌های پایه را نیز در کارنامه خود دارد، مسئولیت زیرساخت ابری و آموزش مدل‌های هوش مصنوعی اپل را بر عهده داشت. او از این پس در متا به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

دلیل پیوستن مدیران اپل به شرکت‌های رقیب چیست؟

به گفته بلومبرگ، یانگ نیز به این گروه از متخصصان پیوسته است. او ریاست تیمی موسوم به AKI را بر عهده داشت؛ گروهی که وظیفه توسعه سرویس‌های هوش مصنوعی داخلی اپل و خلق تجربه‌های مشابه ChatGPT را در دستور کار خود داشت.

یانگ پس از خروج رابی واکر، که پیش‌تر مسئولیت واحد جستجوی سیری را بر عهده داشت، مدیریت کامل گروه AKI را در دست گرفت. با رفتن او به متا، مشخص نیست چه کسی جایگزینش خواهد شد.

همکاری یانگ با مدیر سابق هوش مصنوعی اپل در متا

نکته جالب اینجاست که یانگ در متا به جان جیاناندریا، معاون ارشد سابق استراتژی هوش مصنوعی اپل، ملحق خواهد شد. مدیری که ظاهراً نقش مهمی در پروژه‌های هوش مصنوعی اپل در طی سال‌های گذشته ایفا کرده است.

به گفته منابع آگاه، نفود جان جیاناندریا پس از تأخیرهای پیاپی اپل در انتشار مجموعه قابلیت‌های Apple Intelligence، از جمله نسخه بازطراحی‌شده سیری، رو به افزایش است. قابلیتی که انتظار می‌رفت در مارس (اسفند و فروردین) منتشر شود، اما احتمالاً تحقق آن اکنون بسیار کمتر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *