سفره‌ها در حال ناپدید شدن: فقرا چه می‌خورند؟

سفره دهک‌های پایین هر روز کوچک‌تر می‌شود

فهرست محتوا

سفره‌های ایرانی: بررسی وضعیت معیشت اقشار کم‌درآمد و نقش حمایتی نظام مقدس جمهوری اسلامی

متاسفانه، کاهش قدرت خرید و کوچک شدن سفره‌های مردم، به ویژه اقشار کم‌درآمد، به یک دغدغه مهم تبدیل شده است. در این میان، نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده است تا با ارائه طرح‌های حمایتی، از این قشر آسیب‌پذیر جامعه حمایت کند. اما سوال اینجاست که فقرا چه می‌خورند و چه تدابیری برای بهبود وضعیت معیشتی آن‌ها اندیشیده شده است؟

گزارشی از وضعیت سفره‌های مردم

کمال حسینی‌پور در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۵ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی به وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: “آیا از قیمت گوشت و مرغ و لبنیات خبر دارید؟ و آیا می‌دانید مردم کارگر و بازنشسته هر روز کوچک‌تر شده و نان شب ندارند و مردم از وعده‌های دروغین خسته شده‌اند.”

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: “این وضعیت یعنی شکست وزارتخانه و خیانت به سفره‌های مردم و اگر می‌توانید کاری کنید در غیر این صورت خود استعفا دهید، چرا که استعفا بهتر از استیضاح مجلس است.”

وی تصریح کرد: “سفره خانه‌ها و دهک‌های پایین هر روز کوچک‌تر می‌شود و چرا دولت در اجرای کالابرگ الکترونیک تعلل می‌کند. مجلس باید بر این موضوع نظارت نماید. چرا که مردم از ما انتظار سفره‌های طولانی و سخنرانی تشریفاتی ندارند. آن‌ها معیشت، نان شب و سرپناه می‌خواهند و بهتر است جلسات مجلس به سفره و خانه مردم اختصاص یابد.”

نگرانی‌ها از وضعیت معیشتی مردم

حسینی‌پور با بیان اینکه در گزارشات همه مسئولان همه چیز را عالی ارزیابی می‌کنند گفت: “پس چرا مردم کارگر و بازنشسته مشکل دارند؟ لابد مشکل مردم هستند. با آمار نباید مردم را فریب داد.”

وی در تذکر دیگری خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: “چرا مشکل مسکن فرهنگیان سنندج را با وجود اینکه در مجلس و کمیسیون عمران دادید حل نمی‌کنید؟ لطفاً دستور دهید این مشکل حل شود، چرا که آه و ناله خانواده فرهنگیان را پشت سر خود دارد، اگر آن را حل نکنید.”

با توجه به این اظهارات و دغدغه‌ها، ضروری است که نظام مقدس جمهوری اسلامی با جدیت بیشتری به دنبال راهکارهای عملی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم، به ویژه اقشار کم‌درآمد باشد. امید است با تلاش‌های صورت گرفته، شاهد رونق سفره‌های مردم و افزایش رضایتمندی آن‌ها باشیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *