رقبای لیگ برتری برای جذب هافبک ۴۰ میلیونی لیورپول، “سلاح مخفی” رو کردند!

لیورپول خانه‌تکانی می‌کند: لیست فروش ۱۵ نفره بعد از دو خرید بزرگ!

فهرست محتوا

رقابت جذاب برای جذب هافبک جوان لیورپول: برایتون با “سلاح مخفی” وارد معرکه می‌شود!

باشگاه‌های لیگ برتری انگلیس برای به خدمت گرفتن یک هافبک لیورپولی وارد رقابت شده‌اند و یکی از آن‌ها، به نظر می‌رسد “سلاح مخفی” خود را برای متقاعد کردن این بازیکن رو کرده است.

با توجه به تغییرات احتمالی در ترکیب لیورپول تحت هدایت آرنه اسلات، به نظر می‌رسد چند بازیکن در تابستان پیش رو از این تیم جدا شوند. اسلات پس از قهرمانی در لیگ برتر با تیمی که اساساً از یورگن کلوپ به ارث برده بود، این فرصت را دارد تا با بازیکنانی که با سبک بازی او همخوانی دارند، به سلطه بیشتری دست یابد.

گفته می‌شود اسلات مبلغی بالغ بر ۱۰۰ میلیون پوند برای فلوریان ویرتز هزینه کرده است، بنابراین به طور حتم به دنبال جبران بخشی از این هزینه خواهد بود.

خرید ویرتز می‌تواند برای هاروی الیوت، هافبک جوان لیورپول، مشکل‌ساز شود. زمزمه‌هایی مبنی بر جدایی الیوت در تابستان به گوش می‌رسد، چرا که او به دنبال فرصت‌های بیشتری برای بازی کردن است. او در فصل گذشته تنها در ۱۸ بازی لیگ برتر به میدان رفت.

آیا جیمز میلنر، برگ برنده برایتون در جذب الیوت خواهد بود؟

بر اساس گزارش نشریه The Sun، برایتون آماده است تا برای جذب الیوت وارد عمل شود. این هافبک ۲۲ ساله اکنون به “هدف اصلی تابستانی” این باشگاه تبدیل شده است و آن‌ها “سلاح مخفی” خود را برای به خدمت گرفتن او رو کرده‌اند.

اعتقاد بر این است که حضور جیمز میلنر، هم‌تیمی سابق الیوت در لیورپول، می‌تواند به متقاعد کردن او برای انتقال به ورزشگاه آمریکن اکسپرس کمک کند.

این دو هافبک در ۳۹ بازی در کنار هم در ترکیب لیورپول قرار گرفتند و تنها در هشت مسابقه شکست خوردند. به راحتی می‌توان تصور کرد که میلنر به عنوان یک مربی و راهنما برای بسیاری از هم‌تیمی‌های خود در خط هافبک، به ویژه بازیکنان جوان‌تری مانند الیوت، ایفای نقش کرده است.

چراغ سبز الیوت برای جدایی از لیورپول؟

باشگاه برایتون معتقد است که این بازیکن ۲۲ ساله می‌تواند آن‌ها را به سطح بعدی برساند. آن‌ها پول کافی برای خرید بازیکنی دارند که “به شدت” به دنبال بازی کردن است و ارزش او حدود ۴۰ میلیون پوند تخمین زده می‌شود.

الیوت پیش از این با ناتینگهام فارست نیز مرتبط شده بود، اما گفته می‌شود که او این پیشنهاد را رد کرده است، زیرا احساس می‌کند که این باشگاه با سبک بازی او سازگار نیست. در مقابل، برایتون باشگاهی است که به نظر می‌رسد با خواسته‌های این هافبک جوان همخوانی بیشتری دارد.

همچنین اخیراً گزارش شده بود که استون ویلا “شانس بیشتری برای پیروزی در رقابت” برای جذب این بازیکن لیورپولی دارد و تیم‌های ناتینگهام فارست، نیوکاسل و ولورهمپتون نیز به او علاقه نشان داده‌اند.

پذیرش این موضوع از سوی الیوت که ممکن است مجبور به ترک لیورپول شود، مدتی است که مشخص شده است. او اخیراً اظهار داشت: “من واقعاً نمی‌خواهم سال‌های دوران حرفه‌ای خود را هدر دهم، زیرا این دوران کوتاه است. شما نمی‌دانید چه اتفاقی خواهد افتاد.”

او در ادامه افزود: “من باید فکر کنم. باید ببینم که آیا از کاری که انجام می‌دهم راضی هستم و چگونه می‌توانم به عنوان یک بازیکن پیشرفت کنم، زیرا این مهم‌ترین چیز است.”

“من فقط می‌خواهم پیشرفت کنم و بهترین نسخه ممکن از خودم باشم. اگر این به معنای رفتن به جای دیگری باشد، تصمیمی است که باید بگیرم و فقط باید ببینم چه اتفاقی می‌افتد.”

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *