تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

قیمت تابلو برق

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

صندوق سهامی

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

تعمیرگاه رنو

رادیو جوان

فیلمبرداری صنعتی

جاروشارژی

تقویت ساقه مو

موزبلاگ

درمان قطعی آپنه خواب

هوش مصنوعی فارسی

کف کاذب

آجر نسوز نما

رئیس کمیسیون اروپا: تکیه دوباره به انرژی روسیه، اشتباهی بزرگ است/ یک توافق ضعیف می‌تواند پوتین را به اقدامات بیشتری وادارد/ وعده‌های مسکو به فراموشی سپرده می‌شود

رئیس کمیسیون اروپا: تکیه دوباره به انرژی روسیه، اشتباهی بزرگ است/ یک توافق ضعیف می‌تواند پوتین را به اقدامات بیشتری وادارد/ وعده‌های مسکو به فراموشی سپرده می‌شود

فهرست محتوا

اورسولا von der Leyen، رئیس کمیسیون اروپا، در تازه‌ترین اظهارات خود به شدت نسبت به پیامدهای تکیه دوباره کشورهای اروپایی به انرژی روسیه هشدار داد و آن را «اشتباهی بزرگ» خواند. این سخنان در کنفرانس خبری اخیر وی در بروکسل مطرح گردید، جایی که او به تشریح استراتژی‌های جدید اروپا در قبال بحران انرژی و وابستگی به روسیه پرداخت.

وی با بیان این که ادامه وابستگی به منابع انرژی روسیه می‌تواند به بی‌ثباتی بیشتر در اروپا منجر شود، تأکید کرد: «تجربه‌های گذشته نشان داده‌اند که مذاکرات و توافق‌های ضعیف با مسکو می‌توانند عواقب خطرناکی داشته باشند. ولادیمیر پوتین به دنبال آن است که با اقدامات فریبکارانه به اهداف خود دست یابد. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که وعده‌های مسکو دوباره به فراموشی سپرده شوند.»

رئیس کمیسیون اروپا همچنین به چالش‌های به وجود آمده از ناحیه جنگ اوکراین و تأثیر آن بر بازار انرژی اروپا اشاره کرد. او با تأکید بر اینکه این جنگ نه تنها باعث افزایش قیمت انرژی در سراسر قاره شده، بلکه امنیت انرژی اروپا را نیز به خطر انداخته است، خاطرنشان کرد: «امتناع از وابستگی دوباره به منابع انرژی روسیه نیازمند اقداماتی جدی و سازنده از سوی تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.»

بعلاوه، von der Leyen به توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر و تلاش‌های مشترک برای پیدا کردن راهکارهای پایدار و مستقل از روسیه تأکید کرد. او گفت: «باید به سمت انرژی سبز حرکت کنیم و سرمایه‌گذاری در زمینه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، افزایش بهره‌وری انرژی و بهینه‌سازی مصرف انرژی از اولویت‌های ما باشد.»

در این راستا، رئیس کمیسیون اروپا تأکید کرد که: «ما نیازمند یک استراتژی روشن و منسجم برای کاهش وابستگی به منابع انرژی غیرقابل اعتماد هستیم. اگر بر توافق‌های ضعیف تکیه کنیم، فقط به پوتین این فرصت را می‌دهیم که به اقدامات خصمانه‌تری ادامه دهد و جو بی‌اعتمادی در میان کشورهای اروپایی را بیشتر کند.»

وی خطاب به سران سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا افزود: «همه ما باید یک صدا در برابر تهدیدات مشترک بایستیم و برای یک آینده پایدار و امن برای اروپا تلاش کنیم. ما از هیچ تلاشی در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی سبز و ایجاد شبکه‌های پایدار دریغ نخواهیم کرد.»

در ادامه این کنفرانس، von der Leyen به تأکید بر همکاری‌های بین‌المللی در زمینه تأمین انرژی اشاره کرد و گفت: «ما باید به همکاری‌های خود با کشورهای دیگر از جمله آمریکا، کانادا و کشورهای خاورمیانه ادامه دهیم تا تضمین کنیم که اروپا بتواند به منابع انرژی جایگزین و مطمئن دسترسی پیدا کند.»

او همچنین به بیانیه‌های اخیر روسیه مبنی بر اینکه این کشور آماده است تا به تقاضاهای اروپا پاسخ دهد، اشاره کرد و گفت: «ما باید با دقت نسبت به این پیام‌ها واکنش نشان دهیم. تاریخ نشان داده است که مسکو به سادگی به وعده‌های خود پایبند نیست و این می‌تواند عواقب خطرناکی برای امنیت انرژی اروپا داشته باشد.»

در پایان، رئیس کمیسیون اروپا با ابراز امیدواری به ایجاد یک رویکرد واحد و قوی در برابر چالش‌های موجود، خواستار همکاری و همبستگی بیشتر میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا شد. “”مقابله با چالش‌های انرژی نیازمند همفکری و همگامی تمامی کشورها است. تنها با همکاری می‌توانیم به آینده‌ای روشن و پایدار دست یابیم.””

این اظهارات von der Leyen نه تنها بیانگر نگرانی‌های عمیق اروپا از وابستگی به انرژی روسیه بلکه نشان‌دهنده عزم جدی کشورهای اروپایی برای ایجاد یک آینده انرژی پایدار و مستقل است. در این میان، امید بر این است که کشورهای اروپایی با در نظر گرفتن تجارب گذشته، راهکارهای مؤثری برای کاهش وابستگی به منابع انرژی غیرقابل اعتماد پیدا کنند و به سمت توسعه پایدار و سبز حرکت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *