اموریم به بنفیکا؟ “مربی بزرگ” اما…!

فهرست محتوا

نه به بنفیکا! چرا روبن آموریم رویای بازگشت را رد کرد؟

در دنیای فوتبال، شایعات نقل و انتقالات همیشه جذاب هستند، اما اغلب به حقیقت نمی‌پیوندند. یکی از این شایعات، پیوند روبن آموریم، مربی کنونی منچستریونایتد، با باشگاه سابقش بنفیکا بود. اما آیا این انتقال صورت خواهد گرفت؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

تکذیب توسط نامزد ریاست باشگاه بنفیکا

ژائو نورونها لوپز، نامزد ریاست باشگاه بنفیکا، شایعات مربوط به تلاش برای بازگرداندن روبن آموریم به این باشگاه را تکذیب کرده است. او در مصاحبه‌ای اعلام کرد که به برونو لاگه، مربی فعلی بنفیکا، اعتماد دارد و در صورت پیروزی در انتخابات، او را حفظ خواهد کرد.

نورونها لوپز ضمن ابراز تحسین از روبن آموریم ۴۰ ساله، تاکید کرد که او مربی بزرگی است و با منچستریونایتد قرارداد دارد. او همچنین گفت که هوادار بنفیکا است و علاقه مند به اوست، اما هیچ قراردادی برای امضای روبن ندارد.

برونو لاگه در بنفیکا می‌ماند

نورونها لوپز اطمینان داد که برونو لاگه به طور طبیعی مربی بنفیکا خواهد بود و او با او همکاری خواهد کرد. او تاکید کرد که عامل بی‌ثباتی در بنفیکا نخواهد بود.

شایعات بازگشت آموریم به بنفیکا

شایعات مربوط به بازگشت آموریم به بنفیکا زمانی قوت گرفت که نورونها لوپز در جریان شکست ۳-۰ منچستریونایتد مقابل منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد دیده شد. این حضور باعث شد تا گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر تلاش او برای جذب آموریم به بنفیکا مطرح شود.

با این حال، نورونها لوپز این موضوع را رد کرد و گفت که برای تماشای دربی به منچستر رفته و از این فرصت برای برگزاری جلسات و آماده‌سازی برای آینده بنفیکا استفاده کرده است.

دیدار با برناردو سیلوا و روبن آموریم؟

نورونها لوپز تاکید کرد که قبل از بازی با برناردو سیلوا، هافبک پرتغالی منچسترسیتی و روبن آموریم دیداری نداشته است.

او همچنین گفت که روبن با منچستریونایتد قرارداد دارد و او درباره نتایج منچستریونایتد اظهار نظر نمی‌کند.

آینده روبن آموریم در منچستریونایتد

منچستریونایتد تحت هدایت آموریم، فصل گذشته در رده پانزدهم لیگ برتر به پایان رسید که بدترین عملکرد تاریخ این باشگاه بود. آن‌ها همچنین در فینال لیگ اروپا با نتیجه ۱-۰ مقابل تاتنهام هاتسپر شکست خوردند و برای اولین بار از فصل ۲۰۱۵-۲۰۱۴ از حضور در رقابت‌های اروپایی بازماندند.

شیاطین سرخ بدترین شروع خود در ۳۳ سال اخیر را تجربه کرده‌اند و تنها ۴ امتیاز از ۴ بازی ابتدایی لیگ برتر کسب کرده‌اند. آموریم که در نوامبر با شهرت به عنوان یکی از امیدوارکننده‌ترین مربیان اروپا به اولدترافورد آمد، تا ژوئن ۲۰۲۷ با یونایتد قرارداد دارد.

برناردو سیلوا، اولویت بنفیکا؟

در همین حال، نورونها لوپز گفت که بازگشت برناردو سیلوا به بنفیکا در صورت پیروزی در انتخابات، اولویت او خواهد بود.

او گفت: “او یکی از بهترین هافبک‌های جهان است، اما او کسی است که نمادی از چیزی است که هواداران بنفیکا احساس می‌کنند کمبود آن را دارند.” “او بسیار فداکار است، اشتیاق زیادی به بنفیکا دارد و عشق زیادی به بنفیکا دارد.”

او گفت: “او یکی از اولویت‌های من پس از انتخاب به عنوان رئیس بنفیکا خواهد بود. همانطور که گفتم، من منتظر یک قرارداد هستم. قرارداد او [با سیتی] تا پایان فصل اعتبار دارد؛ او فقط از ژانویه به بعد می‌تواند متعهد شود.”

“چیزی که به شما می‌گویم این است که من یک پروژه ورزشی بسیار جاه‌طلبانه برای ارائه دارم. او گفت که می‌خواهد برای پیروزی برگردد، نه بازنشستگی. یک پروژه ورزشی بیش از ۲۰ صفحه وجود دارد.”

منبع: `https://www.espn.com/soccer/story/_/id/46278519/ruben-amorim-links-benfica-denied-presidential-hopeful`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *