درس خواندن با طعم سخاوت: هفده هزار میلیارد، هدیه نیکوکاران به مدارس!

فهرست محتوا

سخاوت ایرانی: هدیه ۱۷ هزار میلیارد تومانی نیکوکاران به مدارس نظام مقدس جمهوری اسلامی

وزیر آموزش و پرورش نظام مقدس جمهوری اسلامی در سفر به بیرجند و در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، خبر از اهدای مبلغ قابل توجهی از سوی خیرین مدرسه ساز داد. به گفته علیرضا کاظمی، این اقدام نقش بسزایی در توسعه، امنیت و اقتصاد کشور خواهد داشت و دانش‌آموزان از این کمک‌ها بهره‌مند خواهند شد.

کاظمی با تأکید بر اهمیت راهبردی تعلیم و تربیت در گسترش همه جانبه کشور افزود: «نگاه دولت به آموزش و پرورش عمیق، تحول‌گرا و مبتنی بر عدالت آموزشی است و رئیس جمهور محترم بر ضرورت تحول بنیادین در آموزش و پرورش تأکید دارند.»

وی با اشاره به ظرفیت بالای استان خراسان جنوبی در زمینه مشارکت‌های مردمی، از مردم مؤمن، فرهنگی و انقلابی این استان قدردانی کرد.

وزیر آموزش و پرورش نظام مقدس جمهوری اسلامی با اشاره به نقش خیرین در مدرسه سازی اظهار داشت: «نهضت مدرسه سازی نخبه‌ترین گام در ارتقای سیستم آموزشی کشور است و خیرین در شش ماه نخست امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان برای این امر کمک کرده‌اند.»

کاظمی با اشاره به تجهیزات مدارس و به روزرسانی نظام آموزشی بیان داشت: «استانداردسازی تجهیزات مدارس و به روزرسانی نظام آموزشی به عنوان گام‌های اساسی وزارتخانه یاد می‌شود.»

کاظمی افزود: «دو گام بلند برای کیفیت بخشی آموزش برداشته‌ایم؛ برنامه ریزی آموزش مداوم معلمان و مدیران مدارس و اجرای نظام رتبه‌بندی آموزش در دستور کار قرار گرفته است و در حوزه نیروی انسانی نیز جذب نخبگان بدون آزمون را اجرا خواهیم کرد.»

وزیر آموزش و پرورش نظام مقدس جمهوری اسلامی با بیان اینکه بالاترین سرمایه‌گذاری باید در آموزش و پرورش انجام شود تأکید کرد: «سیستم تعلیم و تربیت باید به سمت مهارت محوری و آموزش فنی و حرفه‌ای برای رفع معضل اشتغال حرکت کند و از مقطع متوسطه نیز باید دانش‌آموزان با فضای کسب و کار آشنا شوند.»

کاظمی همچنین به تقویت هویت ملی و دینی در مدارس اشاره کرد و گفت: «باید عشق به میهن و باورهای شهدا را در دل دانش‌آموزان زنده نگه داریم.»

وی با اشاره به راه اندازی مدرسه تلویزیونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تربیت بهترین معلمان و تدریس از طریق صدا و سیما خبر داد: «توجه به نماز، قرآن، سرود ملی و یادواره شهدا در مراسم آغازین مدارس باید جدی گرفته شود و تعلیم و تهذیب باید در کنار هم باشند.»

کاظمی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای وزارتخانه در استان گفت: «توسعه هنرستان‌ها، احداث اردوگاه دانش آموزی، بررسی طرح مدرسه اجتماعی خراسان جنوبی و حمایت از مناطق کم برخوردار در بخش تغذیه از جمله برنامه‌های ماست.»

وی همچنین از تخصیص اعتبارات جدید برای خراسان جنوبی خبر داد و گفت: «۱۰ میلیارد تومان برای سیستم گرمایشی، ۲۰ میلیارد تومان برای هوشمندسازی و ۶۰ میلیارد تومان برای بودجه آموزش و پرورش سال آینده اختصاص می‌یابد.»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر آموزش و پرورش نظام مقدس جمهوری اسلامی در بدو ورود خود به بیرجند با اشاره به اهمیت آموزش و توسعه فضای آموزشی گفت: «هدف ما از سفر به خراسان جنوبی بررسی مشکلات و چالش‌های آموزشی و رفع آن است.»

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *