وینگر جدید آبیاناریها فاش کرد که بازی برای غولهای کاتالان، همواره رویای دوران کودکی او بوده است.
تمپا، فلوریدا — آنتونی گوردون پس از حضور در ترکیب تیم ملی انگلستان در بازی تدارکاتی جام جهانی مقابل نیوزیلند، در خصوص انتقال خبرساز خود به بارسلونا مورد سؤال قرار گرفت.
به گزارش بخش اخبار ورزشی واضح ,پیش از نهایی شدن این انتقال، باشگاه بایرن مونیخ به شدت خواهان جذب گوردون بود. وقتی از این ستاره جوان پرسیده شد که آیا پیشنهاد بارسا یکباره و از ناکجاآباد سر رسیده است، او به شبکه ITV گفت:
آنتونی گوردون: «این پیشنهاد خیلی دیر به دستم رسید، اما به محض اینکه فهمیدم بارسلونا خواهان من است، حتی یک لحظه هم در ذهنم شک نکردم. بارسا بزرگترین باشگاه روی سیاره زمین است.»
او در ادامه افزود: «یک سناریوی باورنکردنی بود. باید از هر دو باشگاه نیوکاسل و بارسلونا تشکر کنم، چون رفتار آنها با من فوقالعاده بود. هر دو طرف برای انجام این انتقال تلاش کردند و در طول مسیر کاملاً هوای من را داشتند.»
گوردون با ابراز خوشحالی از این انتقال گفت: «حس فوقالعادهای دارم و واقعاً خوشحالم؛ چند هفته شگفتانگیز را پشت سر گذاشتم. تبدیل شدن به بازیکن بارسلونا رویای کودکی من بود و حالا باید به آنجا بروم و برای بردن تمام جامها با این تیم بجنگم.»
این دیدار دوستانه با پیروزی ۱-۰ انگلستان به پایان رسید. تک گل این بازی را هری کین به ثمر رساند. توماس توخل، سرمربی انگلستان، در این مسابقه در حرکتی جالب تمام ترکیب تیم خود را در نیمه دوم تعویض کرد که طی آن گوردون در نیمه دوم و مارکوس رشفورد در ۳۵ دقیقه ابتدایی برای سهشیرها به میدان رفتند.



آگهی فردا